- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Bı yorum yaptım ne linç yedim be,fuze ataydiniz. Üslup hiç hoşuma gitmedi lakin açıklama yapayım,adam eve zor yeten gariban biri canlandı gözümde,maaş 10 binmiş sonra ogrendim. Bir de ne olursa olsun çalışan,çalışmayan erkek,kadın ne alınacaksa danisilmasi gerektiğini savunuyorum efenim. Kafaya buyrukluk bana göre degil,sizin anlatmaya calistiginiz olay hiç bana göre degil hakkı değil mi falan,saçlarımı boyatacam yüklü bir miktara(bize göre) çalışmıyorum,söyledim. Renk konusunda konstuk oldu bitti.Bu ne demek ya?
Calismayan kadin/calisan adam evlilklerinde bir iş bölümü yok mu?
Kadın nakit para getirmiyorsa dahi o eve giren parada hakkı yok mu?
Adam evdeki yemeği yemiyor mu?
Karısina sormadan dolabi açıp 1 dilim kek alınca karisi kiziyor mu?
Calişmiyorsa 3 kuruş icin izin almali?Yok artık !
Kadın gittim 100binlik araba aldım kendime dememis, 150 lira demiş!
Ben onları da cakma farzedıyordum.orijinal degilse hepsi aynı kalıcılıkta degil mi.ne bıleyım..kotonun parfumunden ne olacak
Zara'nın adını bilmiyorum ama kokusundan tanıyorum bir parfümünü 2016'dan beri arabamda kullanıyorum. Bir yere giderken parfüm sıkmayı unuttursam diye veya bazen arabaya bile sıkıyorum. Kokusu oldukça kalıcı. Hatta arabaya aylardır sıkmadım, koltuklardan o koku hâlâ hissedilir.niye ki 150 liraya cakma parfum kullanana kadar zarada bircok kokunun benzeri 80 lira civarina satiliyor. cok kalici degil ama en azindan icerigi belli.
bunun adi ozentilik, yani victoria’s secret bombshell kokmak icin cakma bir urune para veriyor. halbuki gecen gun suslu sozlukte okudum kotonun bir parfumu bombshell muadiliymis. parfum elzem degil ama madem parfum istiyor o zaman daha uygun fiyatli orijinal olanlara bakmali insan kendi sagligi icin bence.
Merhaba eşim bana ACQUA di Gioia - GIORGIO Armanı almıştı doğum günüm de avm den kodu değişim fişi fln vardı. Hediye diye açtım paketi kullandım ama kalıcı bi kokusu yok acaba ben mi kokuyu alamıyorum diyorum bazen
150 lira için izin almak nedir. Bugun 2 parça dandik kıyafet 150 lira tutuo zaten. Akılsız fikirsiz gibi niye herşeyi eşinize soruyorsunuz. Ve bununla övünüyorsunuz. Adam 2 bin lira kazanıosa sen de gidip beynin varsa zaten 500 liraya parfüm almassın cunku temel ihtiyaçlarınızın önüne geçer bunu kendin istesende kendiniz için geçinmek için zaten almassın. Ama temel ihtiyaclarını vs karşılayacak ve harcayacak bi para varsa 150 liranın da hesabını vermesin. 150 liranın hesabını vermek aldıgın nefesin hesabını vermek gibi. 150 liranın alım gücü ne allah aşkına para zaten değersiz. Herşey zamlı. Ne alsan 150 lira tutuo zaten
Giyim markalarının yanısıra ixora, dp vs markalardan da alabilirsiniz artık hangisi hoşunuza gidiyorsa. Kıyafet markaları da bu tür yetlere fason yaptırıyor zaten. Kimisi başarılı muadiller yapıyor kimisi de yapış yapış kokular deneyip bulmak gerek. Evet marka anlamında orijinal parfüm değiller ama belli yasal koşullara bağlı üretim yaptıkları için tehlikeli sayılmazlar. Asıl tehlikeli olan orijinal tester vs adıyla şişesi dahil merdivenaltı imalat yapanlar, içlerine ne katılıyor bilmiyoruz ve cilde sürülüyor.Ben onları da cakma farzedıyordum.orijinal degilse hepsi aynı kalıcılıkta degil mi.ne bıleyım..kotonun parfumunden ne olacak
Ay hangi marka hangi parfüm walla merak ettim :)Coğunlukla laf eder evet. Bence gerekli dedim zaten cünkü mis gibi kokmak yıkanmakla olmuyorbence tabi oda. Evet sağlıklı değil meraktan denemek için aldım
Özentilik değil merak acaba kokusu nasıl bir sey diye. İkisi cok cok farklı bir sey.niye ki 150 liraya cakma parfum kullanana kadar zarada bircok kokunun benzeri 80 lira civarina satiliyor. cok kalici degil ama en azindan icerigi belli.
bunun adi ozentilik, yani victoria’s secret bombshell kokmak icin cakma bir urune para veriyor. halbuki gecen gun suslu sozlukte okudum kotonun bir parfumu bombshell muadiliymis. parfum elzem degil ama madem parfum istiyor o zaman daha uygun fiyatli orijinal olanlara bakmali insan kendi sagligi icin bence.
sana katılıyorum. AYNI LİNÇLERİ bende yedim .Umurumda mı değil. Açıklamayapmak zorunda değilsin .Bı yorum yaptım ne linç yedim be,fuze ataydiniz. Üslup hiç hoşuma gitmedi lakin açıklama yapayım,adam eve zor yeten gariban biri canlandı gözümde,maaş 10 binmiş sonra ogrendim. Bir de ne olursa olsun çalışan,çalışmayan erkek,kadın ne alınacaksa danisilmasi gerektiğini savunuyorum efenim. Kafaya buyrukluk bana göre degil,sizin anlatmaya calistiginiz olay hiç bana göre degil hakkı değil mi falan,saçlarımı boyatacam yüklü bir miktara(bize göre) çalışmıyorum,söyledim. Renk konusunda konstuk oldu bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?