- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Benim eşim de cimridirMerhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Konuda sizin yorumlarınızı okudum, siz sadece tutumlu bir insansınız ve eşinizle de mali anlamda uyumlusunuz. Ama mesela bu ay fuzuli bir harcama yapsanız eşiniz muhtemelen bişey demez, sefan olsun hakkın der. Özgürlük savunuculuğu demeyin, siz yaşamıyor olabilirsiniz ama çok erkek var eşine ekonomik şiddet uygulayan. Örneğin ben istemeyi seven bir insan değilim, aldığım bir iki parça şeye de laf edilse gurur yapar çok kırılırdım.sana katılıyorum. AYNI LİNÇLERİ bende yedim .Umurumda mı değil. Açıklamayapmak zorunda değilsin .
Uyumlu bi eşe zıt gittinde kavgalar kavada ucusup gelip burada konu actıgında da boşan derler. Bura böylee oku geç
sorsan kadın hakkı eşitliği bilmem nesi diye naralar atarlar . Ama hemcinsleri bi konuda uyumlulukgösterdi mi linçlemekten de geri kalmazlar.
hadı bunu da linçleyinKadın özgürlük savunucuları ama yorumlardaki özgürlüğe katlanamayan lar.
Aynen öyle yapacağımKonuya girip cikip parfum sikan bir ben miyim,
Konu sahibi bizi de batiracaksin
Konuya yorumum, kendine parfum almadigi icin esinize kucuk bir siseye 150 tl vermek cok gelmis olabilir
Soyle bir magazasina goturseniz fiyatlari gosterseniz sorun cozulur.
Bende yıllarca kendı ayakları uzerınde duran bekarken bile calısırken eve erzak alan bi kadındım. evlendigim süredede yeri geldi AYNILARINI YAPTIM . bende olmadı eşim yaptıı. Çok iyi maddi imkanımızda oldu sefaleti de yaşadıkk. 600 tlye dogum gunu yediyesi olarakgözlük aldı eşim teşekkür etmem gerekirken tartıstımKonuda sizin yorumlarınızı okudum, siz sadece tutumlu bir insansınız ve eşinizle de mali anlamda uyumlusunuz. Ama mesela bu ay fuzuli bir harcama yapsanız eşiniz muhtemelen bişey demez, sefan olsun hakkın der. Özgürlük savunuculuğu demeyin, siz yaşamıyor olabilirsiniz ama çok erkek var eşine ekonomik şiddet uygulayan. Örneğin ben istemeyi seven bir insan değilim, aldığım bir iki parça şeye de laf edilse gurur yapar çok kırılırdım.
Konu sahibinin eşi genel olarak hep böyleymiş. Cimriymiş yani.çakma parfüme 150 tl çok fazla. anladığım kadarıyla eşiniz de çakma diye bunca tantana yapmış ve haklı.
ayrıca kişisel bakıma bunca önem veren birinin gidip sağlıksız parfümü seçmesi de bana göre ironik.
doğal yollarla parfümünüzü kendiniz yapabilirsiniz ayrıca, bir çok sağlıklı yaşam fenomeni bunları paylaşıyor.
aynı paraya çok daha fazla parfüm elde edersiniz üstelik.
bir de iyi kazanmaktan kasıt nedir ? 4bin civarı ise geliri misal 2 kişi için ucu ucuna bir rakamdır. çift haneli değilse gelir bugünün koşullarında kimsenin kazancı iyi değil bence.
Konu sahibinin eşi genel olarak hep böyleymiş. Cimriymiş yani.
Aylık kazançları 10 bin miş.
Bı yorum yaptım ne linç yedim be,fuze ataydiniz. Üslup hiç hoşuma gitmedi lakin açıklama yapayım,adam eve zor yeten gariban biri canlandı gözümde,maaş 10 binmiş sonra ogrendim. Bir de ne olursa olsun çalışan,çalışmayan erkek,kadın ne alınacaksa danisilmasi gerektiğini savunuyorum efenim. Kafaya buyrukluk bana göre degil,sizin anlatmaya calistiginiz olay hiç bana göre degil hakkı değil mi falan,saçlarımı boyatacam yüklü bir miktara(bize göre) çalışmıyorum,söyledim. Renk konusunda konstuk oldu bitti.
Belki borcu vardir veya neyse banlanmaya degmez ugrasamicam10binmiş eşinin maaşı. Bu yaptığı cimrilik adamın , ne olmuş yani gereksiz de olsa 150tllik bir şey almışsa eşi
Valla ne diyim nokta atışı, edt değil ama.yok o parfüm öyle, hele edt'yse. 2 sene önceb en de aldım, harika kokuyor ama max 1 saat. kolonya daha kalıcıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?