- 30 Mayıs 2015
- 1.034
- 3.160
- 333
- Konu Sahibi Mavi_Eftelya
-
Öğrendiğim iyi oldu ... Tşk ederim...Yok canım artık izin bile alınmıyor tamamen yasakmış yeni öğrendim
1 ay oldu olacak bizim sitenin ! Bahçesinde düğün öğlen 12 de
Apt de hasta yalnız yaşlı kadın var benim kız uykuda çekilir dert değil
Belediyeyi aradım adresi verdim düğün için sizden izin alındı mı öğrenmek istiyorum dedim
Öyle bir izin yok artık direk yasak ekibi yönlendiriyoruz dedi
Polisler geldi düğün durduruldu
155 acil değil mi ya??Nasıl olur da sabah aradığınız halde hemen gelmezler?Hemde satırlı bıçaklı kavgaya?inamak bile istemiyorum..ben de karakolu arayanlardanım,
155 i bir kere sabah saatlerinde sokakta satırlı, bıçaklı kavga var diye aradık, akşam 10 gibi teyit için geri dönüş yapıldı (neyse ki o esnada başkası karakolu aramış, gelip müdahale etmişlerdi)
155 acil değil mi ya??Nasıl olur da sabah aradığınız halde hemen gelmezler?Hemde satırlı bıçaklı kavgaya?inamak bile istemiyorum..
Şikayet edecek mecrada yok..prosedurler götürsün sizi diyeydiniz:))oooo o ne ki,
evimize hırsız girdi, sağlam da götürdü, neyse,
biz bir hata yapıp polise gittik,
gece yarısı geldiler incelemeye, evi iyice spreyleyip batırdıktan sonra, ya bacım buralarda çok hırsızlık olayı oluyor, benim de geçen sene laptopumu çaldılar, artık yanımda taşıyorum dedi
dedim bu parmak izlerinden falan bişey çıkmıyor mu, tamam gitti giden de bari cezasını çeksin, yok bacı ya nerdeee, prosedür diye yapıyoruz dedi gittiler
Şikayet edecek mecrada yok..prosedurler götürsün sizi diyeydiniz:))
Hahaha kelin ilaci olsa kendi başına sürerdi demeye getirmiş:))adam bana ağlıyor laptopum çalındı daha taksitini ödüyordum diye, ne dersin ki
gecen bizde yolda arabanin önüne geçip zorla cam silip kavga gürültü para isteyen suriyeli gencleri sikayet icin aradik canli insan bile cikmadi robotik bi ses çıktı bekle dur elbet biri bakarİyi günler hanımlar ...
Direk konuya giriyorum . Malum yaz mevsimi düğün sezonu. Sokakta düğün yapılan bi mahallede yaşıyoruz. Dün yine sokakta düğün var . Saz davul zurna ne ararsanı mevcut.
Bu arada 5 aylık bebeğim var ve uyku sorunu yaşıyoruz zaten .
Neyse insanlar eğlensinler özel günleri sonuçta ama saat 10 oldu 10.30 oldu 11 oldu hala devam ediyorlar. Eşim de kızımla ilgileniyor . Ama yavrum her davul a vurduklarında titriyor sıçrıyor. Uyku ya dalmak filan imkansız zaten .
Saat 12 oldu durmadım aradım 155 i . Operatör bayan çıktı durumu izah ettim . Sizi sorumlu birime bağlıyorum dedi iyi güzel ama açan yok dakikalarca bekledim açmadılar..
2. Kez aradım bu sefer bi bey açtı . Yine aynı şeyden mi aradın ız dedi . Numaram çıkıyor ya . Evet demeye kalmadan yine bağladı ama tabi yine açan yok ...
3. Kez aradım bi bayan çıktı . Bakın beni bağlıyor sunuz ama ben karşım da muhatap bulamıyorum . Kime nasıl anlatıcam derdimi böyle şey olur mu , ya benim başıma şu an daha kötü bişey gelse dedim . Bana dediği : hanımefendi ben polis filan değilim . Şu an da 25. Sıradasınız...!! Dedi ve kapattı ...
Şimdi soruyorum size benim başıma daha kötü bişey gelmiş olsa da mı böyle beklicez biz ... ilk kez aradım 155 i.. 25. Sırada beklemek ne demek .eve hırsız girse ben polise ulaşıncaya kadar beni öldürür adam..
2. Side operatör lerin tavrı hiç hoş değil ki inanın konusmalarım da sesimi bile yükseltmedim ama beni dinlemedilwr bile ... Gürültü şikayeti diye mi önemsemediler anlamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?