- 30 Mayıs 2015
- 1.035
- 3.161
- 333
- Konu Sahibi Mavi_Eftelya
-
Muhtemelen ondan.Gürültü şikayeti diye mi önemsemediler anlamadım
Semt karakolun un numarasını bulup kaydededeyim o zaman ... teşekkürler ..Direkt karakolu ararsan böyle bir sıkıntı çekmezsin
155 genel hat çünkü
İnternette var her karakolun numarası
Bende öle yapayım bundan sonra . Hiç aklıma gelmedi direk açarlar sandımEvinin oradaki karakolun telefon numarasını netten alıp arayabilirsin. Evet bekletiyorlar bir gün arkadaşıma eşi şiddet uygularken ihbar için aradım. Adamlar bana belki yalan söylüyon ne bilelim dedi. Kendi arasin dedi. Bende ağzıma geleni sayıp sen ne biçim polissin git bak yalansa beni mahkemeye ver dedim. Daha sonra ailesini aradım onlarda arayınca polis gitmiş. Bu kadar rahatlar yani.
ya biz 112'yi aramıştık, gerçekten çok acildi, altımızda araba falan da yok, ana caddeye yakın değiliz gecenin körü. ambulans bize taksi çağırıp öyle götüremez misiniz falan dedi ya. şaka gibi. Allah düşürmesin tabi ama nedir yani.Gurultu sikayeti diye olabilir cok arayan varsa. Ben yasamadim cok sukur kimse de yasamasin arayinca geliyorlar polisler ama 112 cagirdim bir defa ve hem gorustugum kisiyle iletisim kurmakta sorun yasadim hem de ambulans gelmedi uzun sure sonra geldiyse de bilmiyorum... Annem de 112 aramis daha once o da ayni sekil. Zor gercekten...
Gelmezlerse de kendini germe rahat olmaya calis civarda her haftasonu kim bilir kac dugun oluyordur polisin de yapabilecegi kisitli. Ben alistirdim kendimi bir kulagimdan giriyor oburunden cikiyor ses. Bebek de alisir zamanla. Caldiklari muzik de muzik olsa gam yemem.Bende öle yapayım bundan sonra . Hiç aklıma gelmedi direk açarlar sandım
Semt karakolun un numarasını bulup kaydededeyim o zaman ... teşekkürler ..
Ya gercekten kimse muhtac olmasa keske. Zor durumdaki kisi icin felaket. 112 biraz ayar istiyor bence. Bazi durumlarda degil dakika saniye bile onemli.ya biz 112'yi aramıştık, gerçekten çok acildi, altımızda araba falan da yok, ana caddeye yakın değiliz gecenin körü. ambulans bize taksi çağırıp öyle götüremez misiniz falan dedi ya. şaka gibi. Allah düşürmesin tabi ama nedir yani.
Neyse ki artık oradan taşındık, başka bir semtteyiz ve buranın ambulansı, polisi falan sıkıntılı değil. itfaiye özellikle, geçen gece bişey oldu, trafo patladı koca mahallede elektrik falan gitti, 10 dk içinde gelip müdahale etti itfaiye.
Yok canım artık izin bile alınmıyor tamamen yasakmış yeni öğrendimBöyle durumlarda izin alıyorlar. Eğer izinleri varsa 00:00'a kadar bişey demezler. Bende anlamıyorum bu gibi durumları... Benimde her yaz haftada bir kere maruz kaldığım durum bu... Ne konvoyları bitiyor ne düğünleri. Ha bir de megafonla satıcı geçiyor olmadı kapıya gelip Zile basıyorlar " bebek var " yazısını gözüne sokasim geliyor ! Zili yerinden kopardm sinirden! Köy yerinde olduğum için bu gibi durumlarla çok karşı karşıya kalıyorum. Tamam ekmeğini kazan tabiki fakat ne diye kapımın önünde kırk defa pattiiiis sovaaan diye bağırırsn ? Üzerine bir de buraya seyyar satıcı girmesi yasak megafon hele tümden yasak... Ne dertliymisim !
Yasak aslındaToptan yasaklasalar aslında sokak düğününü
Sokak düğünü, kınası, nişanı nedir yani
Para ver salonda yap
Paran yoksa evinde cebine göre yap
Biz dinlemek zorunda mıyız ki senin düğününü
Bize ne yani
Sen mutlusun göbek atıyorsun bizim kafamız şişiyor
Yasak aslında
Kimse bilmiyor şikayet eden yok
Sokakta düğün yapılıyor dedin mi ekip geliyor üstelik para cezası bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?