Bir tarafta iki oğlunu da askere göndermemek için çok mücadele veren bir siyasetçi diğer tarafta oğlu bedelli askerliği dahi kabul etmeyen bir siyasetçi.
olsun yine de uzun adam galp galp
Canim bi tanem tatlım ben senin gibi bazi arkadaslarla tartışmiyorum siyasette uzgünüm bi tanembedellide yaşı tutmuyormuş. galp galp yapmadığından değil. bi kaç sene sonra dövizliye başvurur. galp galp. çok onurlu siyasetçi galp galp. torunu doğmadan sigortalattı galp galp.
Biz değilde sen kendini kandıracak sebepler arıyorsun.. Herşey ortada ülkenin başında en adi insan olsa da siz hala din için bi tarafınızı yırtıp o adamı başta istersiniz. sizdeki zihniyet sadece aman başörtüm aman şuyum aman dinim siz şeref aramazsınız inssnda bu yüzden de siz ancak kendinizi böyle kandırırsınız en azından biz şeref duyulcak seylerle kendimizi kandırma değil gurur duyarız burda paylaşır okur helal olsun deriz lafa gelince laf cok ama burda en az kemal kılıçdaroğlu evicevit kadar şerefli insan oldugu için daha fazla lafa gerek duymuyorum herkesin inancı dini şerefi kendine kimseye laf edilmesine gerek yok bir konu paylaşılmış helal olsun demek için insanlara burda anca kendinizi kandırırsınız haddini göstermesen daha iyi olurdu .yaşı tutmuyormuş bedelli askerlik için . tutsaydı da istemizmiş he kesin istemezsin. bi kaç sene sonra dövizliye başvurur olur biter canım.
33 yaşına kadar yapmamış bundan sonra yapacak öyle mi. anca kendinizi kandırırsınız.
Canim bi tanem tatlım ben senin gibi bazi arkadaslarla tartışmiyorum siyasette uzgünüm bi tanem
sana da galp canims
Biz değilde sen kendini kandıracak sebepler arıyorsun.. Herşey ortada ülkenin başında en adi insan olsa da siz hala din için bi tarafınızı yırtıp o adamı başta istersiniz. sizdeki zihniyet sadece aman başörtüm aman şuyum aman dinim siz şeref aramazsınız inssnda bu yüzden de siz ancak kendinizi böyle kandırırsınız en azından biz şeref duyulcak seylerle kendimizi kandırma değil gurur duyarız burda paylaşır okur helal olsun deriz lafa gelince laf cok ama burda en az kemal kılıçdaroğlu evicevit kadar şerefli insan oldugu için daha fazla lafa gerek duymuyorum herkesin inancı dini şerefi kendine kimseye laf edilmesine gerek yok bir konu paylaşılmış helal olsun demek için insanlara burda anca kendinizi kandırırsınız haddini göstermesen daha iyi olurdu .
Pek inandırıcı gelmediğinden olabilir miBu konu pek ilgi gormemis, neden acep!!!
olmamis şeyler değil olan şeyler üzerinden konuş istersen daha mantikli olur.bedellide yaşı tutmuyormuş. galp galp yapmadığından değil. bi kaç sene sonra dövizliye başvurur. galp galp. çok onurlu siyasetçi galp galp. torunu doğmadan sigortalattı galp galp.
erdogan dururken Kılıçdaroğlu na daha sıra gelmediPek inandırıcı gelmediğinden olabilir mi
Millet kılıçdaroğlunun saçmalıklarından bıktı artık kimse aptal değil kusura bakmayın
erdogan dururken Kılıçdaroğlu na daha sıra gelmedi
fetihce lütfen tek tek sıralar misin hangi iftiralar?şöyle diyelim erdoğa attığımız ataçağımız daha çok iftira varken kılıçtaroğluna sıra gelmez....
Belki uzun adamın oğullarında gizli kırık çıkık mıkık vardır kadesaBir tarafta iki oğlunu da askere göndermemek için çok mücadele veren bir siyasetçi diğer tarafta oğlu bedelli askerliği dahi kabul etmeyen bir siyasetçi.
olsun yine de uzun adam galp galp
Saçmalık mii???Pek inandırıcı gelmediğinden olabilir mi
Millet kılıçdaroğlunun saçmalıklarından bıktı artık kimse aptal değil kusura bakmayın
Ben bi tek şey i anlamadım ya partiyi sevmiyor olabilirsin basindakini ama bu nefret niye oyunu vermezsin olur biter insanlar sırf vazgeçsin diye kendini yıpratmak niye ecevit deyip duruyorsunuz ecevit badtayken de gördük devletin milletin halini kör ölür badem gözlü olur diye bosuna dememisler neyse kisaca artik hayatta olmayanlar dan degil hayatta olanlardan konusun Kılıçdaroğlu misal 10 yila yakin chp nin basinda kendi partisi ve destekcileri icin ne yapti alsine chp yi geriye taşıdı bence Rte nla bu kadar ugrasayacagina kendini isine vetseydi yuzde 20 25 lerde gezinmezdi akp yi tayyip Erdoğan'i sevin sevmeyin cokta onemli degil ama 13 14 yil öncesinde ki Türkiye mi şimdi ki mi diye sorsaniz şimdi yi tercih ederim Rte ni sevmemin yani destek vermememin nedeni inanin yada inanmayın dinle türbanla alakli değil bana doğru geliyor adam başkasına yanlış gelebilir ama bu kadar nefret e ve algı yartmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?