157 siyasetçinin çocuğu yararlandı, bir tek Kılıçdaroğlu'nun oğlu reddetti'

1 oğlum askerliğini yaptı,diğeri son sınıfta,nasip olursa seneye asker.ne yapayım şu durumda okulunu uzatmasını mı isteyeyim.Allahım tüm evlatlarımızın yanında olsun,korusun.

ekşiden
arkadaş bak, olayı boyutu yönünden karşılaştıran olmamış zaten. torun'unu 10 aylıkken sigortalamak yasaya aykırı mı? değil. devletin kasasından, yetimin kursağından çaldığın parayla oğluna bir yük taşıma aracı almak yasadışı mı? evet. anladın mı?

vatan ancak kendi çocuklarını askere gönderdıklerı zaman sağ olacak!
şuan sağ olacak bir vatan görmuyorum ben.

amann zaten hep olan fakire olur
zengine bi halt olmaz.

gemiler de talim var bilal gibi oğlum varrrrrr....

o da gitmez askere ne şanslı yanı var...

hani benim recebim recebim...

sarı lira verecegim..

almazsan allaha havale edecegim

susun bakıyım benim pammık cumhurum oglu var sizin neyiniz var...

sabah sabah iftira etmeyin.tatlı dilli naif cumhurBAŞKANI MA

devam ediyorum
ekşiden,
zamınında bir reklamcı olarak binlercesini ssklı yaptığımız bebeklerden sadece biri.
sadece turkcell reklamlarındaki çocukların onbinlerce olduğunu düşünürseniz tahmin ettiğinizden çok daha fazla bebek/çocuk yaşta sigortalı olmuş kişi vardır türkiye'de.
bunun da kanun dışı hiç bir yanı yoktur.

hayatta olmayanlardan delice korkuldugu onun ilke ve devrimlerinin ülkeden silinmeye çalışıldığı şu günlerde elbette sadece yaşayan değil hayatta olmayan siyasetçiler de konuşulacak.

Yahu hicmi acima, edep, merhamet yokki, hele su dönemde yasadigimizi gözleri görmez, konuyu nereye getirirler.
Peki en azindan sen basörtülüsün diye seni öldürmüyorlardi zamaninda, ben Ateist olarak coktan ölmüstüm demek. Buna ne diyeceksin fetihce Hanim.
Simdi senin ne kadar basörtü örtme hakkin varsa benimde inanmama hakkim var. Canim aciyor, yüregim yaniyor Türkiye`de olanlari gördükce moralim bpzuluyor evimizde resmen matem ilan etmisiz, ne gülüyoruz nede Dogru dürüst sohbet ediyoruz. Demekki bizler bazilarindan daha cok ülkemizi ve milletimizi seviyoruz.

33 yaş bedelliye tutmuyor muymuş? En son çıkan bedellinin alt yaş sınırı 28di.

Bilmeden atıp tutuyorsunuz.

o haberleri yapanları gözönüne alacak olursak haberleri okumaya geregı duymuyorum

olsun o da olmazsa doğmamış torununu sigortalattı Kılıçdaroğlu daha ne olsun!

Ya çok sinirleniyorum gerçekten. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi herkes. Ben mesela bilmediğim bir konuda ,şayet yorum getirmeyeceksem, yazmıyorum. Bu böyledir diye iddia etmiyorum. Madem sallayacaksın, destekli salla biraz. Yok yaşı tutmamış, yok torununu sigortalatmış. Bir bak bakalım yaş tutuyor mu, tutmuyor mu? Bedellinin yaş sınırı neymiş? Bak sonra yaz. Sonra rezil oluyorlar. 'Omo bordo bozo lonç odoyolor' oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…