16.641 YA LATİF OKUMASİ

Merhaba uzunca bir süre yoktum. Tatilden döndüm. 500 aldım.
Kalan 8000
Bu arkadasin duasi bitince biraz ara vericem sonra eklerim sizi listeye ancak liste basa donup sirayla okunup size sira gelince okunacak on bilgi olarak yazayim liste bitince liste eklemesi yapmiyoruz bu listemiz bitmisti Artik.kisiyi liste sonuna ekliyoruz ama okumadan basa donup sira sira gelip oyle okuyoruz sahsiniz icin degil ama liste sonu gelip benide eklyip deyip okununca birdaha ugranmama cok olunca artik liste bitimi ekleme yapmiyorum

Sorun değil. Listeye eklenmek için değil. Okumayı sürekli yapmak için girdim .
Ramazanda bir ay boyunca aranızdaydım.

Aminnn cumlemizi sevindirsin insallah Evet cnm sonra devam edecegiz insallah hem yogunluk olur kurban malum daha haraketli bir bayram hemde benim net sikintim olabilir bu ara ondan

Aminnn cumlemizi sevindirsin insallah Evet cnm sonra devam edecegiz insallah hem yogunluk olur kurban malum daha haraketli bir bayram hemde benim net sikintim olabilir bu ara ondan

Nasipse bayramdan sonra geleceğim...
Çok özledim okumayı...
Bir boşluk oluşturdu resmen...
Simdiden herkese hayırlı bayramlar...

cumbur cemaat hepinizin bayrami mubarek olsun kizlar simdiden rabbim ailebizle sevdiklerinizle saglikla devamlarini nasip etsin.Kesilen kurbanlari edilen dualari yuce katinda kabul eylesin insallah

Aminn canım...
Ben de herkesin bayramini kutluyorum..
İnşallah en kisa zamanda görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…