- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
1000 tane "ya cami ya vedud"okuyabilirsin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun.İyi bayramlar kızlar :)
Nişanlımla ayrıldık 1 yıl oluyor ortak bir arkadaş bizi barıştırmak için yrn onunla görüşecek hayırlı bir haber almak istiyorum.Unutamadım bi türlü yeniden barışmak istiyorum.Okuyabileceğim bir dua biliyor musunuz?
1000 tane "ya cami ya vedud"okuyabilirsin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Hayırlı bayramlar hanımlar
Özledim toplu okumayı
beren_naz hayırlısıysa olsun diye dua et canım
İnşallah mutlu olursun
Geridöndüren bir dua var:)1000 tane "ya cami ya vedud"okuyabilirsin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Neymiş cnm :)Geridöndüren bir dua var:)
Sonuç nedir acabaİyi bayramlar kızlar :)
Nişanlımla ayrıldık 1 yıl oluyor ortak bir arkadaş bizi barıştırmak için yrn onunla görüşecek hayırlı bir haber almak istiyorum.Unutamadım bi türlü yeniden barışmak istiyorum.Okuyabileceğim bir dua biliyor musunuz?
Sonuç nedir acaba
Sonuç aramış ama açmamış teli.Öyle dedi artık doğru mu bilmiyorum.Dönerse haber vereceğim deri.
Cnmmm ahada yeni geldim ve internete kavustum insallah yrn baslatacagim o sirada arkadaslarda gorur toplasir yarin ilk arkadasla baslariz
Amanınnn kim gelmiş özledim yahuCnmmm ahada yeni geldim ve internete kavustum insallah yrn baslatacagim o sirada arkadaslarda gorur toplasir yarin ilk arkadasla baslariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?