Allah razı olsun canım, kolay gelsin.Hanimlar yeniden basladik rabbim geri cevirmesin insallah dualarimizi kuralimiz aynen gecerli 3-4 gun ugramayani dua almayani liste sonuna alip pasife aliyorum eger donerseniz pasifiniz aktif oluyor ama eski siraniza almiyorum bir hafta yoksaniz direk siliyorum
Evet sayi kurali yok 1,2 gun giremediniz diye sizden haber beklemiyoruz ama amac gunluk okumak mumkun mertebe nefesleri karistirmak keyfe gore 3gunde bir ugramakta olmuyor
Son olarak liste bitimi gelen kisiyi listeye alsamda o an okunmuyor basa donup okunup ona sira gelince okunuyor
Takdir edersinizki net ortami sizler icin degil tanidik birbirimizi ama gelen bir daha ugramayan 4gunde bir gelen liste yap ekle cikar banada zor oluyor mecbur kural gerekiyor hergun ayni sayiyi alamayabilirsiniz o gun nefsinize agir gelebilir az okumak istersiniz hepsi olur insaniz amac nefes o gun az alin iyi oldugunuz gun daha cok alin ama ne siz esmanizi birakin nede okunan arkadasinizdan nefesinizi esirgeyin grup oyle olunca guzel oluyor
Hadi Bismillah
miyomim
@Bluedew(Halil kızı Zeliha)
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki
@gelecekelbetgelecek
durkan
M Mavi siyah
mhnds_
esest
@emoss006
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria
beren_naz
E elvan7
İnşallah güzel haberlerini alırız canımKizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim.
İnşallah güzel haberlerini alırız canım
Rabbim yar ve yardımcın olur inşallah
Allah yardımcın olsun. İşin rast gelsin. Hayırlı sonuçlar nasip etsin Rabbim.Kizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?