Arkadaslar ben bu listede yokum. Ama arkadasimizin son 1000 esmasini okumak isterim. Uygun gorurseniz. Sayfada dolasirken gordum icimden geldi.
Merhaba (sizden sonra bir arkadas 200 almis)arkadasin okumasinda800 adet kaldi onu okuyun isterseniz okuyamazsanizda yazin ben tamamlarimArkadaslar ben bu listede yokum. Ama arkadasimizin son 1000 esmasini okumak isterim. Uygun gorurseniz. Sayfada dolasirken gordum icimden geldi.
katılabilir miyimHanimlar daha once boyle bir sayfa vardi bende gunluk girer okurdum cokta seviyordum ama artik aktif degil.
Ya Latif esmasi mutluluk veren bereketli bir esmadir.Anlam olarak en ince islerin butun inceliklerini bilen,kullarina iyilikler ulastiran demektir Kismet rizk dilek icinde okunur
Kucuk ebced degeri 129
Buyuk ebced degeri 16641 adettir
hepimizin ortak sorunu esma ve zikirlerde devami saglamamak baska dua is guc derken ara vermek birakmak oysa ibadette devamlilik cok onemli
16641 Ya Latif okumasi baslatmak istiyorum liste olusturup ilk siradan baslamak bolusme usulu degilde gun gun girip sayi alarak ornegin o gun baska okumasu vardir cuzu vardir kisi girer 400 alir birgun sonra hafiftir 1000 alir kimi cok sever o esmayi 2000 alir bos kaldikca girip alir seklinde
Kimse bunalmasin ibadette zorlama bunalma olmaz bazisi kendine gunluk sayi belirler hergun girer ayni sayiyi okur (aslinda temelinde yatan amacim bende dahil hepimizin hergun bu esmayi cekmesini aliskanlikhaline getirmesini saglamak )16641 i o kisiye tamamlayinca 2. Kisiye ayni sekilde devam 1 gun surer 2 gun surer katilima bagli
isteyenin nick inin yanina ismini yazariz dua yazmayacagim herkes xin hayirli niyeti diye niyet edip aldigi sayiyi okuyabilir
Tek kuralim var sayi alip okuyamadiysaniz girip haber vermek onun haricinde aldiginiz sayiyi okundu sayarim
Baska esma ile devam etmiycem sadece bu esma icin bu sayfayi acmayi dusundum
Okumak isteyenler buyursun isim yazdirsin katilima bagli baslariz insallah
tamam inşallah bir sonraki dua da etiketlerseniz sevinirim dua etmeye ihtiyacım var :)Hanimlar yeniden basladik rabbim geri cevirmesin insallah dualarimizi kuralimiz aynen gecerli 3-4 gun ugramayani dua almayani liste sonuna alip pasife aliyorum eger donerseniz pasifiniz aktif oluyor ama eski siraniza almiyorum bir hafta yoksaniz direk siliyorum
Evet sayi kurali yok 1,2 gun giremediniz diye sizden haber beklemiyoruz ama amac gunluk okumak mumkun mertebe nefesleri karistirmak keyfe gore 3gunde bir ugramakta olmuyor
Son olarak liste bitimi gelen kisiyi listeye alsamda o an okunmuyor basa donup okunup ona sira gelince okunuyor
Takdir edersinizki net ortami sizler icin degil tanidik birbirimizi ama gelen bir daha ugramayan 4gunde bir gelen liste yap ekle cikar banada zor oluyor mecbur kural gerekiyor hergun ayni sayiyi alamayabilirsiniz o gun nefsinize agir gelebilir az okumak istersiniz hepsi olur insaniz amac nefes o gun az alin iyi oldugunuz gun daha cok alin ama ne siz esmanizi birakin nede okunan arkadasinizdan nefesinizi esirgeyin grup oyle olunca guzel oluyor
Hadi Bismillah
Uykulu limon merhaba sistem yukarida daha once arkadaslara yazdigim gibi sizin icin uygunsa buyrun tabi eklerim listeye bir sonraki duada baslarsiniz
Tamam aldim o zaman 800 u:)Merhaba (sizden sonra bir arkadas 200 almis)arkadasin okumasinda800 adet kaldi onu okuyun isterseniz okuyamazsanizda yazin ben tamamlarim
Madem yeniden basladiniz ben de katilmak isterim:)Hanimlar yeniden basladik rabbim geri cevirmesin insallah dualarimizi kuralimiz aynen gecerli 3-4 gun ugramayani dua almayani liste sonuna alip pasife aliyorum eger donerseniz pasifiniz aktif oluyor ama eski siraniza almiyorum bir hafta yoksaniz direk siliyorum
Evet sayi kurali yok 1,2 gun giremediniz diye sizden haber beklemiyoruz ama amac gunluk okumak mumkun mertebe nefesleri karistirmak keyfe gore 3gunde bir ugramakta olmuyor
Son olarak liste bitimi gelen kisiyi listeye alsamda o an okunmuyor basa donup okunup ona sira gelince okunuyor
Takdir edersinizki net ortami sizler icin degil tanidik birbirimizi ama gelen bir daha ugramayan 4gunde bir gelen liste yap ekle cikar banada zor oluyor mecbur kural gerekiyor hergun ayni sayiyi alamayabilirsiniz o gun nefsinize agir gelebilir az okumak istersiniz hepsi olur insaniz amac nefes o gun az alin iyi oldugunuz gun daha cok alin ama ne siz esmanizi birakin nede okunan arkadasinizdan nefesinizi esirgeyin grup oyle olunca guzel oluyor
Hadi Bismillah
Uykulu limon merhaba sistem yukarida daha once arkadaslara yazdigim gibi sizin icin uygunsa buyrun tabi eklerim listeye bir sonraki duada baslarsiniz
Eklerim sonraki duada 800 icin. En alayimmi siz okudunuzmu miyomim icin. Ona gore yeni liateye baslayayimMadem yeniden basladiniz ben de katilmak isterim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?