16.641 YA LATİF OKUMASİ

Arkadaslar ben bu listede yokum. Ama arkadasimizin son 1000 esmasini okumak isterim. Uygun gorurseniz. Sayfada dolasirken gordum icimden geldi.

Arkadaslar ben bu listede yokum. Ama arkadasimizin son 1000 esmasini okumak isterim. Uygun gorurseniz. Sayfada dolasirken gordum icimden geldi.
Merhaba (sizden sonra bir arkadas 200 almis)arkadasin okumasinda800 adet kaldi onu okuyun isterseniz okuyamazsanizda yazin ben tamamlarim

katılabilir miyim

Hanimlar yeniden basladik rabbim geri cevirmesin insallah dualarimizi kuralimiz aynen gecerli 3-4 gun ugramayani dua almayani liste sonuna alip pasife aliyorum eger donerseniz pasifiniz aktif oluyor ama eski siraniza almiyorum bir hafta yoksaniz direk siliyorum
Evet sayi kurali yok 1,2 gun giremediniz diye sizden haber beklemiyoruz ama amac gunluk okumak mumkun mertebe nefesleri karistirmak keyfe gore 3gunde bir ugramakta olmuyor
Son olarak liste bitimi gelen kisiyi listeye alsamda o an okunmuyor basa donup okunup ona sira gelince okunuyor
Takdir edersinizki net ortami sizler icin degil tanidik birbirimizi ama gelen bir daha ugramayan 4gunde bir gelen liste yap ekle cikar banada zor oluyor mecbur kural gerekiyor hergun ayni sayiyi alamayabilirsiniz o gun nefsinize agir gelebilir az okumak istersiniz hepsi olur insaniz amac nefes o gun az alin iyi oldugunuz gun daha cok alin ama ne siz esmanizi birakin nede okunan arkadasinizdan nefesinizi esirgeyin grup oyle olunca guzel oluyor
Hadi Bismillah

Uykulu limon merhaba sistem yukarida daha once arkadaslara yazdigim gibi sizin icin uygunsa buyrun tabi eklerim listeye bir sonraki duada baslarsiniz

tamam inşallah bir sonraki dua da etiketlerseniz sevinirim dua etmeye ihtiyacım var :)

Madem yeniden basladiniz ben de katilmak isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…