Dua siralarinda sana okurken oluyor birkac kez yazayim dedim sonra vazgectim kendini okuyor nasil olsa diye benimki esneme degil ama ben pek esnemem agresiflesirim durduk yere bir sinirli olurum icim daralir benim agirlik hissetme seklim bu bazi esmalardada yuksek okuyunca olur agir geldigini anlar sayisini assagi cekerim duzelirimHayırlı Cuma'lar hanımlar
Dert köşesine açsam topa tutulabilirim diğer bölümlere de bakan yok malum
Telefonda annemle konuşurken çok esniyorum.
Öyle böyle değil.Gözümden yaş geliyor.
Sadece annemle konuşurken ama.
Başına gelen var mı?
Annemin bi komşusu vardı.bekarken durup dururken okurdu bana.suya okurdu gözlerinden yaş gelirdi.yıldızın düşük derdi.Dua siralarinda sana okurken oluyor birkac kez yazayim dedim sonra vazgectim kendini okuyor nasil olsa diye benimki esneme degil ama ben pek esnemem agresiflesirim durduk yere bir sinirli olurum icim daralir benim agirlik hissetme seklim bu bazi esmalardada yuksek okuyunca olur agir geldigini anlar sayisini assagi cekerim duzelirim
Valla sifasi malum kuzum ihlas felak nas kafirun ayetel kursi fatiha birde bol bol ya rakib esmasi oku bir ufak suya annende sende icin agirlik aliyorsundur
Korkacak bise yokki kuzum nazar nefis yani mesela her zamanda almazsin biraz bakisla bakanin ruh haliylede alakali olan birsey bnce sirf insana degil esyaya bitkiye hayvanada degiyor hani onuda Allah veriyor kimi onsanda yok kimide hakikaten gozuyle dag deviren cinsten oda Allahtan yani yine ona siginacagiz manevi olarak recetesi belli hergun korunma olarak Okursun kendini Allaha emanet edersin biter gider yanliz ben nazar icin erkek okumasinin kadindan daha etkili oldugunu duymustum baban kardesin esin varsa rica et okusunlar suya falan icAnnemin bi komşusu vardı.bekarken durup dururken okurdu bana.suya okurdu gözlerinden yaş gelirdi.yıldızın düşük derdi.
Bi kerede bi din öğretmeni demişti aynısını.
Gözümden ağrı girer benim kafam ağır agır olur.erkek nazarı gözden giriyormuş öyle demişti öğretmen.doğrumu ki
Korkmaya başladım artık.
Başkasinın okuması daha iyi olur diyorlar
Resim atamıyorum özelden bi dua listesi bulmuştum onu atacaktim sana
Dua manevi olarak enerji meselesi (baska bir ifade kelimesi bulamadigim icin enerjiyi kullaniyorum ben )Allah her yarattigina beden ruh olarakta bir nefes veriyor sadece insan degil yaratmis hersey icin veriyor cakisma- alisma ile alakali oluyor diye dusunuyorum benim kendim icin fikrim bu yondeÖzge canım suutku nun mesajını okuyunca benimde aklıma geldi.bazi okumalarda sıra bana gelip okunduğu gün,çok agresif kavgaci oluyorum.yanliz bile olsam,eski olayları düşünüp kendi kendime sinirleniyorum.bana okunduğundan habersiz olduğum zamanlarda oluyor daha çok.bilgin varmı canım.suutkunun yazdigindan cesaret alıp sordum yoksa saçma gelir diye sormicaktim
16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: MİYOMİMmiyomim 600
O Ozzgeee (Esra)1141
@Bluedew(Halil kızı Zeliha)
C cansu_tr (Cansu)1000
SuUtku 1500
sees 500
stanki 600
@gelecekelbetgelecek
durkan 1000
M Mavi siyah
mhnds_
esest
@emoss006
nadiapetrova (Mustafa kizi Sevgi) 500
kardelen384 1000
Namaria 1400
beren_naz 1000
E elvan7 400
KALAN:6.000
Kalan 4500500 aldım
Canim mavisiyah 500 aldı senden önce 4500 kaldı,sen de 500 aldın 4000 kaldı sanirimKalan 4500
Mavi siyah kalanı yazmamış canım ondan alıntılayip yazmıştımCanim mavisiyah 500 aldı senden önce 4500 kaldı,sen de 500 aldın 4000 kaldı sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?