16.641 YA LATİF OKUMASİ

Hayırlı Cuma'lar hanımlar

Dert köşesine açsam topa tutulabilirim diğer bölümlere de bakan yok malum

Telefonda annemle konuşurken çok esniyorum.
Öyle böyle değil.Gözümden yaş geliyor.
Sadece annemle konuşurken ama.
Başına gelen var mı?

Dua siralarinda sana okurken oluyor birkac kez yazayim dedim sonra vazgectim kendini okuyor nasil olsa diye benimki esneme degil ama ben pek esnemem agresiflesirim durduk yere bir sinirli olurum icim daralir benim agirlik hissetme seklim bu bazi esmalardada yuksek okuyunca olur agir geldigini anlar sayisini assagi cekerim duzelirim
Valla sifasi malum kuzum ihlas felak nas kafirun ayetel kursi fatiha birde bol bol ya rakib esmasi oku bir ufak suya annende sende icin agirlik aliyorsundur

Annemin bi komşusu vardı.bekarken durup dururken okurdu bana.suya okurdu gözlerinden yaş gelirdi.yıldızın düşük derdi.
Bi kerede bi din öğretmeni demişti aynısını.
Gözümden ağrı girer benim kafam ağır agır olur.erkek nazarı gözden giriyormuş öyle demişti öğretmen.doğrumu ki
Korkmaya başladım artık.
Başkasinın okuması daha iyi olur diyorlar
Resim atamıyorum özelden bi dua listesi bulmuştum onu atacaktim sana

Özge canım suutku nun mesajını okuyunca benimde aklıma geldi.bazi okumalarda sıra bana gelip okunduğu gün,çok agresif kavgaci oluyorum.yanliz bile olsam,eski olayları düşünüp kendi kendime sinirleniyorum.bana okunduğundan habersiz olduğum zamanlarda oluyor daha çok.bilgin varmı canım.suutkunun yazdigindan cesaret alıp sordum yoksa saçma gelir diye sormicaktim

Korkacak bise yokki kuzum nazar nefis yani mesela her zamanda almazsin biraz bakisla bakanin ruh haliylede alakali olan birsey bnce sirf insana degil esyaya bitkiye hayvanada degiyor hani onuda Allah veriyor kimi onsanda yok kimide hakikaten gozuyle dag deviren cinsten oda Allahtan yani yine ona siginacagiz manevi olarak recetesi belli hergun korunma olarak Okursun kendini Allaha emanet edersin biter gider yanliz ben nazar icin erkek okumasinin kadindan daha etkili oldugunu duymustum baban kardesin esin varsa rica et okusunlar suya falan ic
Sende hergun 7ser adet kendin okursan kazan belan uzaklasir

Dua manevi olarak enerji meselesi (baska bir ifade kelimesi bulamadigim icin enerjiyi kullaniyorum ben )Allah her yarattigina beden ruh olarakta bir nefes veriyor sadece insan degil yaratmis hersey icin veriyor cakisma- alisma ile alakali oluyor diye dusunuyorum benim kendim icin fikrim bu yonde
Misal ben latif esmasini cok rahat cekebiliyorken ya fettah ya semi cc ya kadir cc o kadar cekemiyorum
Diyorumki bana yukledigi yada verdigi her neyse o esmalardaki enerji ile cok uyumlu degil cekebildigim kadar cekip birakiyorum o an
Zorlarsam sayiyi yukseltebiliyorum ki az az yukselterek okudugumda ilk zamanki gibi olmuyor buda alisma ile alakali diye dusunuyorum
Ben kendim icin yazdim agresifligi oldum olasi boyleyim agresiflesmissem durduk yere sinirli aglamakliysam almisimdir birinden bise bir agirlik kendimde olan gozlemim herkesin farkli olabilir seninkide belki o alisma evresidir cunku bircok kisi senin icin okuyor dua aliyorsun o an

Oyyy başlanmış tekrar listeye....
Hadi Bismillah..
1000 alıyorum miyomim için.
Rabbim kabul etsin.

Kalan; 5000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…