16.641 YA LATİF OKUMASİ

O Ozzgeee canım dün yoktun hesabın pasif görünüyordu bir sıkıntı yok değil mi?
Sıradaki arkadaşlara okuyup hak geçmesin diye sonra mola vericem ben canım ama okumaya devam edicem kendm için sen de bırakıyorsun değil mi

Almiyor kimse maalesef alisveris mantigina dondu gayette farkindayim ama dua grubudur diye ses etmek kimseyi kirmak incitmek istemedim herkes Allah rizasi icin okuyordu onceden bereketi vardi hizi vardi sevki vardi cok guzel haberleri ard arda aldik sen biliyorsun
Simdi oyle degil kim kime ne almissa kim kime okumamissa mesela oda o duada yok 200 ,300 okuyabilenlere bakis acisi farkli Gayette hissiyatindayim listeyi genellemiyorum zaten gelemeyeni 3gunde degilde 5gunde liste sonuna aliyorum diye ayaklanma cikti herkes rahatsizmis cok kati kural istiyorlar ama dun evvelki gun burda yemek sayfasi bebek sayfasi diyet sayfasi bdv gayet guzel gezen kardesler gelipte bir dua almadilar bostu mesela dun bura ustelik tulelut herkese 500-1000 alan arkadasti son donem keyifisiz oldu oda gecmis listesininde uzamasindandir muhtemelen
Liste bitince birakicam isteyen buyursun alsin devam etsin
Allah rizasi icin Allahin adini anacak adami ben zorlayamam herkesin birtakim ince dusuncelerinide anlayabilecek kadar vakit gecirdim ben buralarda anlayabiliyorumda gormek istemiyorum o bakis acisi benim kalbimi karartir gerek yok bitsin helalleselim en guzeli bu elden geldigince sayi alip duzenli olan arkadaslarda kirginlik oldu gereksiz oldu

Son düzenleme:
KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ TULELUT
miyomim 200
O Ozzgeee (Esra)1541
C cansu_tr (Cansu)1200
SuUtku 1650
sees
stanki ( Eda)1200
@emoss006500
kardelen384 500
Namaria 900
beren_naz
Nefs
@pkzz 800
HayallerimGercekOldu
bcgirl (Begüm)650
OMRUM79 1000
Nara87 200
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti 600
umutlu2525
@elvan7200
@Elifim02000
ftemiz 1000

KALAN:2.500

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ TULELUT
miyomim 200
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)1200
SuUtku 2150
sees 500
stanki ( Eda)1200
@emoss006500
kardelen384 500
Namaria 1300
beren_naz
Nefs
@pkzz 800
HayallerimGercekOldu
bcgirl (Begüm)650
OMRUM79 1000
Nara87 200
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti 600
umutlu2525
@elvan7200
@Elifim02000
ftemiz 1000

KALAN:1000

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ TULELUT
miyomim 200
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)1200
SuUtku 2150
sees 500
stanki ( Eda)1200
@emoss006500
kardelen384 500
Namaria 1300
beren_naz
Nefs
@pkzz 800
HayallerimGercekOldu 1000
bcgirl (Begüm)650
OMRUM79 1000
Nara87 200
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti 600
umutlu2525
@elvan7200
@Elifim02000
ftemiz 1000

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ BCGİRL(BEGUM)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki ( Eda)
@emoss006
kardelen384
Namaria
beren_naz
Nefs
@pkzz
HayallerimGercekOldu
bcgirl (Begüm)
OMRUM79
Nara87
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti
umutlu2525
@elvan7
@Elifim0
ftemiz

KALAN:15.000

Devam etmiycem Arkadasim ama size okunduktan hemen sonra pasif olup gitmistiniz disardan okunan arkadaslara sayi alabilirsiniz dilerseniz Allah rizasi icin
Hic kastım yoktu ben meşguliyetim coktu alamıyordum o yuzden pasif olayım demiştim. Listeye bakmadım bile pasif alın derken okurum insallah

Hic kastım yoktu ben meşguliyetim coktu alamıyordum o yuzden pasif olayım demiştim. Listeye bakmadım bile pasif alın derken okurum insallah
Kastiniz var demedim liste bitince size okunmazonceki pasifliginize istinaden alacaksaniz buyrun mahiyetinde yazdim

Sana ithafen yazmiyorum bluedew gonderinin altinda yazicam sadece ve C cansu_tr sende yazdigin icin degil gecen cumadan beri boyle bir huzursuz ortam var oldugu icin yaziyorum taniyorsun artik beni neyin rahatsiz ettigini tahmin edersin

arkadaslar son donemde bir yuklenme oldu banada arada kaliyorum evet bu bir dua listesi ve tolerans gosterdigim kisiler olmustur cunku ben burada bazi insanlari tanidim yillardir buradayim icinizde hastasi olan var kendi hasta olan var agir kosullarda calisan var engelli evladi olan var hamile olup kusan var el kadar bebegi hastaneye tasiyan var alamamistir belki ben vicdanen hop diye gecin gidin diyemiyorum rahatsizsaniz siz gidin diyebilecekseniz buyrun alin devam edin vallahi gocunmam bende okurum
Evet bazi duzensiz arkadaslarda var kiziliyor burada vakit gecirip gelip dua almiyorlar diye o zaman onlara bana ozelden atabildiginiz gibi msj atabilirsiniz elimden geldigince bir duzen saglamaya calisiyorum
Sonucta maas almiyorum ssk odenmiyor ben zaten gunluk okuyorum maksat nefesler karissin diye actim Allah rizasi icin okuyan herkes buyursun gelsin dedim pasif secenegi koydum cikartmadan hep yazarim gelin birakmayin diye gelmeyen 3 gunde gelen vardi o onun sorunu onun bakis acisi bunun icin kizmaya gerek yokki sahsi duraklamaniza modunuzu dusurmenize gerek yok siz duz yolunuzda ilerleyin zaten baskasina ettiginiz icin kabul olacak belki duaniz bir kaza belaniza karsi gelecek ben zaten yapiyordum uyarimi yapmiyormuydum

Sizin dediginizin olabilmesi icin sureli zamanda esit bolmemiz lazimki onda haber vermeyenin pesinde kosmak zor yapamiyorum yapabilsem herkes oyle bir liste acmami bekliyor ozelden yaziyor onu yaparim
Okumayanlar toparlansin okuyanlar kizmasin kararmasin bitirelim listemizi nisandan beri birlikteyiz uzun bir zaman gelen oldu giden oldu hep kalanlarda oldu su an sanirim 25 kisi falan var her okunan kisi duada en az 11 kisiden dua aliyor bunu baska yerde alamazsiniz onun hatriba listeyi hizlandirip bitirelim yoksa bendahil kalp kirikligi olacak az cok hepinizde emegim vardir

Emeğini inkar edemeyiz canım ama listenin bitmesi beni çok üzüyor biliyorsun seninle uzun zamandır dualardayiz senin yüreğine sıcaklığına çok inanıyorum . Ne diyeyim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…