- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Haklısın cancağzım ben hani okuyan kişiler adına izahat verdim. Liste takip etmek cok zor biliyorum. Rabbim hakkını koruyandan etsin seni cok iyi anlıyorum. Allahım sonsuz razı olsun ki cok kahrımızı cektin. Hani bayadır buraya uğramadım sıkıntıları bilmiyorum. Su an müsait oldum ondan okuyayım dedim. Allahım razı olsun İnsallah okuyacagım ben insallah elimden geldiğinceKastiniz var demedim liste bitince size okunmazonceki pasifliginize istinaden alacaksaniz buyrun mahiyetinde yazdim
Sana ithafen yazmiyorum bluedew gonderinin altinda yazicam sadece ve C cansu_tr sende yazdigin icin degil gecen cumadan beri boyle bir huzursuz ortam var oldugu icin yaziyorum taniyorsun artik beni neyin rahatsiz ettigini tahmin edersin
arkadaslar son donemde bir yuklenme oldu banada arada kaliyorum evet bu bir dua listesi ve tolerans gosterdigim kisiler olmustur cunku ben burada bazi insanlari tanidim yillardir buradayim icinizde hastasi olan var kendi hasta olan var agir kosullarda calisan var engelli evladi olan var hamile olup kusan var el kadar bebegi hastaneye tasiyan var alamamistir belki ben vicdanen hop diye gecin gidin diyemiyorum rahatsizsaniz siz gidin diyebilecekseniz buyrun alin devam edin vallahi gocunmam bende okurum
Evet bazi duzensiz arkadaslarda var kiziliyor burada vakit gecirip gelip dua almiyorlar diye o zaman onlara bana ozelden atabildiginiz gibi msj atabilirsiniz elimden geldigince bir duzen saglamaya calisiyorum
Sonucta maas almiyorum ssk odenmiyor ben zaten gunluk okuyorum maksat nefesler karissin diye actim Allah rizasi icin okuyan herkes buyursun gelsin dedim pasif secenegi koydum cikartmadan hep yazarim gelin birakmayin diye gelmeyen 3 gunde gelen vardi o onun sorunu onun bakis acisi bunun icin kizmaya gerek yokki sahsi duraklamaniza modunuzu dusurmenize gerek yok siz duz yolunuzda ilerleyin zaten baskasina ettiginiz icin kabul olacak belki duaniz bir kaza belaniza karsi gelecek ben zaten yapiyordum uyarimi yapmiyormuydum
Sizin dediginizin olabilmesi icin sureli zamanda esit bolmemiz lazimki onda haber vermeyenin pesinde kosmak zor yapamiyorum yapabilsem herkes oyle bir liste acmami bekliyor ozelden yaziyor onu yaparim
Okumayanlar toparlansin okuyanlar kizmasin kararmasin bitirelim listemizi nisandan beri birlikteyiz uzun bir zaman gelen oldu giden oldu hep kalanlarda oldu su an sanirim 25 kisi falan var her okunan kisi duada en az 11 kisiden dua aliyor bunu baska yerde alamazsiniz onun hatriba listeyi hizlandirip bitirelim yoksa bendahil kalp kirikligi olacak az cok hepinizde emegim vardir
Sizin hakkiniz cok. Allah razi olsun sizden.Kastiniz var demedim liste bitince size okunmazonceki pasifliginize istinaden alacaksaniz buyrun mahiyetinde yazdim
Sana ithafen yazmiyorum bluedew gonderinin altinda yazicam sadece ve C cansu_tr sende yazdigin icin degil gecen cumadan beri boyle bir huzursuz ortam var oldugu icin yaziyorum taniyorsun artik beni neyin rahatsiz ettigini tahmin edersin
arkadaslar son donemde bir yuklenme oldu banada arada kaliyorum evet bu bir dua listesi ve tolerans gosterdigim kisiler olmustur cunku ben burada bazi insanlari tanidim yillardir buradayim icinizde hastasi olan var kendi hasta olan var agir kosullarda calisan var engelli evladi olan var hamile olup kusan var el kadar bebegi hastaneye tasiyan var alamamistir belki ben vicdanen hop diye gecin gidin diyemiyorum rahatsizsaniz siz gidin diyebilecekseniz buyrun alin devam edin vallahi gocunmam bende okurum
Evet bazi duzensiz arkadaslarda var kiziliyor burada vakit gecirip gelip dua almiyorlar diye o zaman onlara bana ozelden atabildiginiz gibi msj atabilirsiniz elimden geldigince bir duzen saglamaya calisiyorum
Sonucta maas almiyorum ssk odenmiyor ben zaten gunluk okuyorum maksat nefesler karissin diye actim Allah rizasi icin okuyan herkes buyursun gelsin dedim pasif secenegi koydum cikartmadan hep yazarim gelin birakmayin diye gelmeyen 3 gunde gelen vardi o onun sorunu onun bakis acisi bunun icin kizmaya gerek yokki sahsi duraklamaniza modunuzu dusurmenize gerek yok siz duz yolunuzda ilerleyin zaten baskasina ettiginiz icin kabul olacak belki duaniz bir kaza belaniza karsi gelecek ben zaten yapiyordum uyarimi yapmiyormuydum
Sizin dediginizin olabilmesi icin sureli zamanda esit bolmemiz lazimki onda haber vermeyenin pesinde kosmak zor yapamiyorum yapabilsem herkes oyle bir liste acmami bekliyor ozelden yaziyor onu yaparim
Okumayanlar toparlansin okuyanlar kizmasin kararmasin bitirelim listemizi nisandan beri birlikteyiz uzun bir zaman gelen oldu giden oldu hep kalanlarda oldu su an sanirim 25 kisi falan var her okunan kisi duada en az 11 kisiden dua aliyor bunu baska yerde alamazsiniz onun hatriba listeyi hizlandirip bitirelim yoksa bendahil kalp kirikligi olacak az cok hepinizde emegim vardir
Emeğini inkar edemeyiz canım ama listenin bitmesi beni çok üzüyor biliyorsun seninle uzun zamandır dualardayiz senin yüreğine sıcaklığına çok inanıyorum . Ne diyeyim hayırlısı olsun
Haklısın cancağzım ben hani okuyan kişiler adına izahat verdim. Liste takip etmek cok zor biliyorum. Rabbim hakkını koruyandan etsin seni cok iyi anlıyorum. Allahım sonsuz razı olsun ki cok kahrımızı cektin. Hani bayadır buraya uğramadım sıkıntıları bilmiyorum. Su an müsait oldum ondan okuyayım dedim. Allahım razı olsun İnsallah okuyacagım ben insallah elimden geldiğince
Sizin hakkiniz cok. Allah razi olsun sizden.
Kendi adima ozur diliyorum cok duzenli okuyamadigim icin. Her animiz bir olmuyor maalesef. Buraya basladigimda tatildeydim. Daha rahattim ama simdi is basladi. Hafta sonlari baska isler oluyor. Istedigim gibi bir duzen oturtamadim ki buraya gelis amacim da duzenli yapmakti bazi seyleri. Devam edilirse cok mutlu olurum. Sorumluluklarim biraz fazla oldugu icin ben alir devam ederim diyemiyorum. Ama tek kisi degil de 2-3 arkadasta bir degisim gibi liste tutulursa yardimci olmaya calisirim.
O Ozzgeee senin listede payin cok buyuk. ayriliyoeum dedin gonullu olan kisi sayisi da yok malesef. Cnku bu is cok ozveri istiyor . sen her seyi en guzel sekilde yaptin. ben burda oldugum surece herkese okumaya calistim. benimde bir hatam olduysa affola. Hic kirginlik olmadan devam etsek cok guzel olurdu burda amacimiz birlik beraberlik dua butunlugu saglamak :) nasip kismet tabii
Kendim icin 500 aldim kalan : 9.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?