16.641 YA LATİF OKUMASİ

Haklısın cancağzım ben hani okuyan kişiler adına izahat verdim. Liste takip etmek cok zor biliyorum. Rabbim hakkını koruyandan etsin seni cok iyi anlıyorum. Allahım sonsuz razı olsun ki cok kahrımızı cektin. Hani bayadır buraya uğramadım sıkıntıları bilmiyorum. Su an müsait oldum ondan okuyayım dedim. Allahım razı olsun İnsallah okuyacagım ben insallah elimden geldiğince

Sizin hakkiniz cok. Allah razi olsun sizden.
Kendi adima ozur diliyorum cok duzenli okuyamadigim icin. Her animiz bir olmuyor maalesef. Buraya basladigimda tatildeydim. Daha rahattim ama simdi is basladi. Hafta sonlari baska isler oluyor. Istedigim gibi bir duzen oturtamadim ki buraya gelis amacim da duzenli yapmakti bazi seyleri. Devam edilirse cok mutlu olurum. Sorumluluklarim biraz fazla oldugu icin ben alir devam ederim diyemiyorum. Ama tek kisi degil de 2-3 arkadasta bir degisim gibi liste tutulursa yardimci olmaya calisirim.

O Ozzgeee senin listede payin cok buyuk. ayriliyoeum dedin gonullu olan kisi sayisi da yok malesef. Cnku bu is cok ozveri istiyor . sen her seyi en guzel sekilde yaptin. ben burda oldugum surece herkese okumaya calistim. benimde bir hatam olduysa affola. Hic kirginlik olmadan devam etsek cok guzel olurdu burda amacimiz birlik beraberlik dua butunlugu saglamak :) nasip kismet tabii

Kendim icin 500 aldim kalan : 9.500

KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ BCGİRL(BEGUM)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)1500
SuUtku
sees
stanki ( Eda)
@emoss006
kardelen384
Namaria 500
beren_naz
Nefs 500
Tavuk_suyu_ 500
HayallerimGercekOldu
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 1000
Nara87
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti
umutlu2525 1000
@elvan7
@Elifim0
ftemiz

KALAN:9.500

Emeğini inkar edemeyiz canım ama listenin bitmesi beni çok üzüyor biliyorsun seninle uzun zamandır dualardayiz senin yüreğine sıcaklığına çok inanıyorum . Ne diyeyim hayırlısı olsun

O Ozzgeee canım listenin bitmesine üzüldüm ama senide anlıyorum arada kalmak çok zor maalesef...
istemeden de olsa seni kırdıysak kusura bakma ...
1.000 aldım kalan 10.500

Hepinize helal olsun bir beklentiyle yada banada dua okunsun diyede acmiyorum ben sayfalarimi zaten bu esmayi liste olsada olmasada okuyorum sahsim olarak beraber okumak guzel tadi baska bazen farkina bile varmadan biri icin okunup bitiyordu kisi geliodu aaa bana okunmus bitmis seviniodu falan kaldiki bir cok insanla Allahi aniyorsun dua ediyorsun ama tum listelerimin geldigi nokta bu oluyor
Tamam ben biraz tolerans gosterdim diye kizilmis e iyide kalpleri rab bilmiomu ben gostersem ne olur listedekiler okusa ne olur zaten Allah rizasi icin okumuyormuyuz okuyup gecmek lazim di ben sahsim olarak zaten belli bir sure sonra cikartiyordum ki son uyarimida yapmistim var gecmis sayfalarda
Ha bundan sonra zaten okuyan kendine de okur okumayanda zaten okumaz

Birde nacizane benden herkese tavsiye olsun bu tarz dua listelerinde biri gelir soyle olsun boyle olsun der elestirir o an cani sikkin olan veya kizgin olan gaza gelende takip eder Allahin anildigi yerin seytani vesveseside bol olur karisir ortalik ama ilk terkedenlerde o elestiriyi yapanlar olur o sebeple beraber okuduklarinizi kirmayin kalacaginiz yine siz size olursunuz

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ BCGİRL(BEGUM)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)1500
SuUtku
sees 600
stanki ( Eda)
@emoss006
kardelen384
Namaria 500
beren_naz
Nefs 500
Tavuk_suyu_ 500
HayallerimGercekOldu
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 1000
Nara87
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti
umutlu2525 1000
@elvan7
@Elifim0
ftemiz

KALAN:8.900

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ BCGİRL(BEGUM)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)1500
SuUtku
sees 600
stanki ( Eda)
@emoss006
kardelen384 500
Namaria 500
beren_naz
Nefs 500
Tavuk_suyu_ 500
HayallerimGercekOldu
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 1000
Nara87
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti
umutlu2525 1000
@elvan7
@Elifim0
ftemiz
Bluedew 400

KALAN:8.000

Benim burda 2 kere adıma dua okundu ve ikisinde de çok güzel haberler aldım.Birincisinde işimde terfi ettim ikincisinde annemin sonucu temiz geldi çok şükür. Ben çok inanıyorum birbirimize ettiğimiz duaların daha kabul olduğuna.Devam edilse çok güzel olur.Uygun olduğumda geliyorum sadece bir kere bikaç gün uğrayamadım.Ama dua okurken kim bana ne kadar okudu ben ona o kadar okuyayım asla yapmadım takipte etmedim.Okuyanlardan Allah razı olsun.Ben uygun oldukça girip sıradaki arkadaş kim bakmadan sayımı alıyorum sonra bakıyorum adına.Kaçırdığım arkadaşlar da kusuruma bakmasın.Artık daha düzenli girip okumaya dikkat edeceğim.Konuşmalar olmuş da ona istinaden yazayım dedim :)

Allah dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…