16.641 YA LATİF OKUMASİ

KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ BCGİRL(BEGUM)
miyomim 200
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)1500
SuUtku 1000
sees 600
stanki ( Eda)
Seher_yelii
kardelen384 500
Namaria 500
beren_naz 500
Nefs 500
@pkzz500
HayallerimGercekOldu 1000
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 1000
Nara87
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti 500
umutlu2525 1000
@elvan71000
@Elifim0
ftemiz
Bluedew 400

KALAN:3.800

Masallah Annene ayrica cok sevindim rabbim kalici daimi sifalar versin insallah

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ BCGİRL(BEGUM)
miyomim 200
O Ozzgeee (Esra)1641
C cansu_tr (Cansu)1500
SuUtku 1300
sees 600
stanki ( Eda)1700
Seher_yelii 500
kardelen384 500
Namaria 800
beren_naz 500
Nefs 500
@pkzz500
HayallerimGercekOldu 1000
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 1000
Nara87
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti 500
umutlu2525 1000
@elvan71000
@Elifim0
ftemiz 1000
Bluedew 400

KALAN:ALLAH KABUL ETSIN

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ OMRUM79
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1000
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees 641
stanki ( Eda)
Seher_yelii
kardelen384
Namaria
beren_naz
Nefs
@pkzz
HayallerimGercekOldu
bcgirl (Begüm)
OMRUM79
Nara87
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek
yumiti
umutlu2525
@elvan7
@Elifim0
ftemiz
Bluedew

KALAN:15.000

khaleesi41 @gelecekelbetgelecek hanımlar 3 gün oldu sıranızda cok yakın pasife ve liste sonuna almak istemiyorum vicdani olarak isterimki okuyun sizede okunsun takdir edersinizki dua bu zorlamaylada olmaz devam edemeyecekseniz bildirin cıkartalım edecekseniz arkadasların genel olarak beklentisi düzenli katılım herkes elinden geldiğince hergün ugramaya gayret etsin seklinde

Nara87 mümkün mertebe her duayı almaya calıstıgınızın farkımdayım ama sizinde biraz aralı katılımınız vvar sayı konusunda evet kesınlıkle zorunluluk koymadım ama dusuk sayıya aralı katılım olunca hosnutsuzluk oluyor sızdende rıcam mumkun mertebe hergun ugramaya calısmanız

listeyı bıtırecem ve bu surectede mumkun mertebe aktıf gıdıp duayı bıtırelım ısterım dvm etmeyeceksınız bıldırın ltf

O Ozzgeee gitme kal Açaydık kollarımızı gitme diyeydík. Ya buraya değer vermeseydin, bizleri sevmeseydin bu kadar üzülüp kırılmazdın. Gerekiyors 1 2 hafta ara verelim topluca icini sogut geri gel.
DeliiiiBakalım cnm nasip kısmet dua işi şimdilik bir stop diyelim sonrası Allah kerim

DeliiiiBakalım cnm nasip kısmet dua işi şimdilik bir stop diyelim sonrası Allah kerim
canım bende arkadaşa katılıyorum,inşAllah fikrin değişir...
gerekirse liste yapma konusunda bizde yardım ederiz,yorulduğun zamanlar da destek oluruz,tabi taktir senin...

bu arada dua sırası bana gelmiş :) Allah şimdiden herkesten razı olsun.

1.000 aldım kalan 13.500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…