Bencede bölüşme usulu olsun. Sana katılıyorum1000 tane aldım kalan 12.000
Bence bolusturme olsa daha iyi ama arkadaşlar ne derse bende uyarım . Ama aklıma takılan bişi var 99 kere la ilahe illallah deyip 100. De la ilahe illallah Muhammeden Resulullah diyeceğiz dimi . Ben hangi listedeydi hayirlamiyorum hepsini uzun okumuştum zor bitirmiştim aklıma geldi sorayım dedim
Kalan 11000 olmalı şekerim1000 aldım kalan 12000
Benim Listemdi ben her yuzde bir tamami aradada kalben tekrari ilede oluyor demistim hayir hepsi tamam okunmayinca tamam olmuyormus yazmistiniz sen yada baska biriydi cok net hatirlamiyorum ama sen kalmisin aklimda bizde oyle okuduyduk1000 tane aldım kalan 12.000
Bence bolusturme olsa daha iyi ama arkadaşlar ne derse bende uyarım . Ama aklıma takılan bişi var 99 kere la ilahe illallah deyip 100. De la ilahe illallah Muhammeden Resulullah diyeceğiz dimi . Ben hangi listedeydi hayirlamiyorum hepsini uzun okumuştum zor bitirmiştim aklıma geldi sorayım dedim
Ben kalan usulu olsun demiştim. Ama bölünüp süre olmasını anlamamıştım güzel fikir ben her türlü katılırım.Benim Listemdi ben her yuzde bir tamami aradada kalben tekrari ilede oluyor demistim hayir hepsi tamam okunmayinca tamam olmuyormus yazmistiniz sen yada baska biriydi cok net hatirlamiyorum ama sen kalmisin aklimda bizde oyle okuduyduk
Benim bildigim de 100.200 gibi gunluk zikirde senin dedigin gibi tamamini okumak makbul ama birlesip yuksek okuma hatimde falan kalben gecirmek belli aralarda tamami dilen zikretmekte oluyormus seklindeydi
Sahsim olarakta oyle okuyacagim kopmadan kalben manada her 100 veya belli aralarda tamami kalani la ilahe illallah seklinde
Bolusturme usulune gelince
3 kisi bolusturme
2 kisi uyarim
Kalanlarda kalan usulu seklinde fikir beyan etti bolelim derseniz bolerimde kisi basi 6-7 bin gibi bir sayi oluyor surede 1 hafta veririz ben size bagliyim kuzu
KatilacagimKizlar tevhide katilmayacak veya ara verecek olan varmi ?Az kaldik yakinda biter listemiz
Birde bolusturmemi olsun kalan usulumu
Guncelleme ;Cogunluk kalan usulu istedi
tuce_tuce katilacak
SuUtku katilacak
bcgirl katilacak
mhnds_
C cansu_tr katilacak
ftemiz katilacak
Tavuk_suyu_ katilacak
yumiti
durkan katilacak
OMRUM79 katilacak
beren_naz katilacak
stanki katilacak
miyaww__ katilacak
K Kelebek_131
3 tam 1 robot katilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?