16.641 YA LATİF OKUMASİ

1000 tane aldım kalan 12.000
Bence bolusturme olsa daha iyi ama arkadaşlar ne derse bende uyarım . Ama aklıma takılan bişi var 99 kere la ilahe illallah deyip 100. De la ilahe illallah Muhammeden Resulullah diyeceğiz dimi . Ben hangi listedeydi hayirlamiyorum hepsini uzun okumuştum zor bitirmiştim aklıma geldi sorayım dedim

O Ozzgeee Dua'm : Allah'ım eger ki su an yasadigim yerde kalmam benim icin hayirli ise burayi sevmem icin sebepler vesile kıl eger ki gitmem hayırlı ise gidebilmem icin imkanlar sagla ve hayırlı bir es nasip eyle amin :)

Bencede bölüşme usulu olsun. Sana katılıyorum

Benim Listemdi ben her yuzde bir tamami aradada kalben tekrari ilede oluyor demistim hayir hepsi tamam okunmayinca tamam olmuyormus yazmistiniz sen yada baska biriydi cok net hatirlamiyorum ama sen kalmisin aklimda bizde oyle okuduyduk
Benim bildigim de 100.200 gibi gunluk zikirde senin dedigin gibi tamamini okumak makbul ama birlesip yuksek okuma hatimde falan kalben gecirmek belli aralarda tamami dilen zikretmekte oluyormus seklindeydi

Sahsim olarakta oyle okuyacagim kopmadan kalben manada her 100 veya belli aralarda tamami kalani la ilahe illallah seklinde

Bolusturme usulune gelince
3 kisi bolusturme
2 kisi uyarim
Kalanlarda kalan usulu seklinde fikir beyan etti bolelim derseniz bolerimde kisi basi 6-7 bin gibi bir sayi oluyor surede 1 hafta veririz ben size bagliyim kuzu

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
MİYAWW
Rabbim vatanina milletine ailesine hayirli,saglikli ,sihhatli ,eksiksiz ,noksansiz ,kusursuz,salih,saliha evlatlar nasip eyle Annelik duygusundan mhrum birakma isteyen herkese nasip et.Amin

O Ozzgeee 1000
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr 1000
ftemiz
Tavuk_suyu_
yumiti 1000
durkan 1641
OMRUM79
beren_naz
stanki
miyaww__
K Kelebek_131
3 tam 1 robot

KALAN:11.000

Ben kalan usulu olsun demiştim. Ama bölünüp süre olmasını anlamamıştım güzel fikir ben her türlü katılırım.

Ben kalan usulü düşünmüştüm ama bölüştürme de mantıklı geldi şimdi nasılsa süremiz var.Kendimizi ayarlayıp okuruz.

1000.aldım kalan 6.500
O Ozzgeee ben kelime ı tevhid e katılmayacagim. Ama ilerde tekrar gelebilirim insaAllah. Niyetim de:
Niyeti: iki dünya saadeti yaşayacağı hayirli bir eş hayırlısıyla tez zamanda nasip olması , meslegini eline alıp insanlara maddi manevi faydası olması, huzurlu , imanlı, bereketli bi ömre sahip olması, ve tum dua arkadaşlarımın dualarının kabul olması.

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
MİYAWW
Rabbim vatanina milletine ailesine hayirli,saglikli ,sihhatli ,eksiksiz ,noksansiz ,kusursuz,salih,saliha evlatlar nasip eyle Annelik duygusundan mhrum birakma isteyen herkese nasip et.Amin

O Ozzgeee 1000
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr 1000
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1500
yumiti 1000
durkan 1641
OMRUM79
beren_naz 1000
stanki
miyaww__
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot

KALAN:6.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…