16.641 YA LATİF OKUMASİ

Ben mi dedim acaba geçmiş zaman hatırlamiyorum aslında en güzeli o şekilde okumak ben birkaç defa o şekilde tamamlamıştım bu konuda ben seni kırdım mi acaba ya öyle bişi yaptıysam affet beni olur mu hakkını da helal eyle

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
MİYAWW
Rabbim vatanina milletine ailesine hayirli,saglikli ,sihhatli ,eksiksiz ,noksansiz ,kusursuz,salih,saliha evlatlar nasip eyle Annelik duygusundan mhrum birakma isteyen herkese nasip et.Amin

O Ozzgeee 1000
tuce_tuce 1000
SuUtku 1000
bcgirl
mhnds_ 1000
C cansu_tr 1000
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1700
yumiti 1000
durkan 1641
OMRUM79 1000
beren_naz 1000
stanki 1000
miyaww__
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 800

KALAN:2.000

Son düzenleme:

Niyeki yani niye kirilayim sen yazinca o zaman zorlanmistim biraz zor oluyor diye kendiniz oyle istediydiniz gulum minvalinden yazdim ben sonrada biraz karistirmistim uzun okumalarda belli aralarda muhammedun resulullah denerek okunabiliyormus okuma sirasinda dille zikretmesende akildan gecirmen gerekliymis misal basladin 300 cektin muhammedun resulullah dedin ama o 300 cekerkende muhammed a.s onun resulu diye dusunerek cekmek

Kusura bakmayn cok rahatsızm bikac gündür... Bana farketmez.. Ama bölüşme olursa herkes daha sorumlu olur
Gecmis olsun cnm

Mhnds de var canım 1.000

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
MİYAWW
Rabbim vatanina milletine ailesine hayirli,saglikli ,sihhatli ,eksiksiz ,noksansiz ,kusursuz,salih,saliha evlatlar nasip eyle Annelik duygusundan mhrum birakma isteyen herkese nasip et.Amin

O Ozzgeee 1000
tuce_tuce 1000
SuUtku 1000
bcgirl
mhnds_ 1000
C cansu_tr 1000
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1700
yumiti 1000
durkan 1641
OMRUM79 1000
beren_naz 1000
stanki 1000
miyaww__ 1000
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 800

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…