Canim bence kalan usulu olsun :)
Ben mi dedim acaba geçmiş zaman hatırlamiyorum aslında en güzeli o şekilde okumak ben birkaç defa o şekilde tamamlamıştım bu konuda ben seni kırdım mi acaba ya öyle bişi yaptıysam affet beni olur mu hakkını da helal eyleBenim Listemdi ben her yuzde bir tamami aradada kalben tekrari ilede oluyor demistim hayir hepsi tamam okunmayinca tamam olmuyormus yazmistiniz sen yada baska biriydi cok net hatirlamiyorum ama sen kalmisin aklimda bizde oyle okuduyduk
Benim bildigim de 100.200 gibi gunluk zikirde senin dedigin gibi tamamini okumak makbul ama birlesip yuksek okuma hatimde falan kalben gecirmek belli aralarda tamami dilen zikretmekte oluyormus seklindeydi
Sahsim olarakta oyle okuyacagim kopmadan kalben manada her 100 veya belli aralarda tamami kalani la ilahe illallah seklinde
Bolusturme usulune gelince
3 kisi bolusturme
2 kisi uyarim
Kalanlarda kalan usulu seklinde fikir beyan etti bolelim derseniz bolerimde kisi basi 6-7 bin gibi bir sayi oluyor surede 1 hafta veririz ben size bagliyim kuzu
Kusura bakmayn cok rahatsızm bikac gündür... Bana farketmez.. Ama bölüşme olursa herkes daha sorumlu olurmhnds_ cnm katilacakmisin evet hayir birsey demedin
Kusura bakmayn cok rahatsızm bikac gündür... Bana farketmez.. Ama bölüşme olursa herkes daha sorumlu olur
Ben mi dedim acaba geçmiş zaman hatırlamiyorum aslında en güzeli o şekilde okumak ben birkaç defa o şekilde tamamlamıştım bu konuda ben seni kırdım mi acaba ya öyle bişi yaptıysam affet beni olur mu hakkını da helal eyle
Gecmis olsun cnmKusura bakmayn cok rahatsızm bikac gündür... Bana farketmez.. Ama bölüşme olursa herkes daha sorumlu olur
LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR16641 YA LATİF OKUMASİ
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
DUA SAHİBİ: MİYAWW
Rabbim vatanina milletine ailesine hayirli,saglikli ,sihhatli ,eksiksiz ,noksansiz ,kusursuz,salih,saliha evlatlar nasip eyle Annelik duygusundan mhrum birakma isteyen herkese nasip et.Amin
O Ozzgeee 1000
tuce_tuce 1000
SuUtku 1000
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr 1000
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1700
yumiti 1000
durkan 1641
OMRUM79 1000
beren_naz 1000
stanki
miyaww__
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 800
KALAN:3.000
Duzenleme yapiyorum acale etmeyin bc nin 500 unu kime yazdigima bakiyorum
Mhnds de var canım 1.000
duzenleden dusuldu1.000 aldım.
Kalan 1.000 sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?