16.641 YA LATİF OKUMASİ

Arkadaslar hadi biraz el atin bitirelim listemizi kismetse cuma gunu tevhide baslayalim sonraki cumada bagislariz insallah

Dun hastaydım kusura bakmayın gecikmeli olarakta olsa aldım .

700 okudum kalan : 1.700

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
KELEBEK 131 (NESLİHAN)
iki dünya saadeti yaşayacağı hayirli bir eş hayırlısıyla tez zamanda nasip olması , meslegini eline alıp insanlara maddi manevi faydası olması, huzurlu , imanlı, bereketli bi ömre sahip olması, ve tum dua arkadaşlarımın dualarının kabulolması.

O Ozzgeee 1741
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 700
mhnds_
C cansu_tr 1700
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1400
yumiti 1000
durkan 2000
OMRUM79 1000
beren_naz 500
stanki 2100
miyaww__ 1000
K Kelebek_131 500
3 tam 1 robot 1000

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
3 TAM 1 ROBOT
Allah'ım eger ki su an yasadigim yerde kalmam benim icin hayirli ise burayi sevmem icin sebepler vesile kıl eger ki gitmem hayırlı ise gidebilmem icinimkanlar sagla ve hayırlı bir es nasip eyle amin :)

O Ozzgeee 1000
tuce_tuce
SuUtku
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr 2000
ftemiz 1641
Tavuk_suyu_
yumiti
durkan 1000
OMRUM79
beren_naz
stanki
miyaww__ 1000
K Kelebek_131
3 tam 1 robot

KALAN:10.000

1000 aldım kalan 9000

500 aldım kalan 7400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…