Sayiyi aldik cnm Bitti konu zaten sayi degil 1375 i kalmis 5 dk icinde bolusuldu yazmayan da yetistimi varmi sayisi bilmiyorum bekliyorum artik haber alinca tammlarim ben bu derece kopup iletisim kurulmamasina kiziyorum normalde hergun buradasiniz gereksiz uzuyor listenin yarisi salidan beri bos herturlu bolusulur
Gordummm
Haber alamadim ki ablam okudumu okumadimi bilmiyorum bilsem 3 kisi 10 dkda okuruz gereksiz uzadi tevhiddi o uzucu oldu cok gunah aslinda donsun donunce bagislarim artik pazarteside bizler dvm ederiz ya latifle
Tamam siz nasıl uygun görürseniz.Haber alamadim ki ablam okudumu okumadimi bilmiyorum bilsem 3 kisi 10 dkda okuruz gereksiz uzadi tevhiddi o uzucu oldu cok gunah aslinda donsun donunce bagislarim artik pazarteside bizler dvm ederiz ya latifle
Yrnda donmezse 500 1000 alir tamamlariz bagislarim okuyanda ister okusun ister okumasin napiyim
Allah isini rast getirsin okurum cnmMerhabalar yarın arkadaşım Bebek transferi olacak.Dualarınızda yer verir misiniz tutsun inş. Haftaya belli olacak
Merhaba sikintilariniz gecince gelirsiniz insallahBende katılmak isterim konuyu yeni gördüm ama bir kaç gün çok sıkıntılı olacak dış gebelik riskim var ve daha bir sürü başka sıkıntı rabbim hepimize kolaylık versin
INŞALLAHMerhaba sikintilariniz gecince gelirsiniz insallah
Kalan sayıyı ben okurum siz duasını yapın isterseniz. Bitince yazarım.Arkadaslar haber alamadim ortada bir 4375 tevhid var okuyalim bagislayalim sahibide okursa okur fazla olsun 9 gun oldu bu latif listesi degl bu bagislama cok gunah ya baslamamak lazim ya ennkisa surede tamamlamak salavat getirince ummetim bana salavat getiriyor tevhid okuyor kuran okuyor hediye yolluyor diye kulak kesilirmis resulullah aslinda carsamba bitecek bir listeyi insanlarin sorumsuzlugu yuzunden bekletiyoruz
Bgn bagisliycam insanin uzerinde manevi yuk yani kimsede darilmayacak persembe gece teheccude nasip olmadi cumaya nasip olmadi kac gundur haber haber tik yok su isi son dkikaya kadar bekletenede haber vermeyenede buralara gormeyip biseden tutmayip aksatanada ben hakkimi helal etmiyorum ne emek hakkim helal olsun ne bu kadar uzdugunuz nede kosturdugunuz (bunuda benle cok okuyan vardir insanlar sabrimi yaklasimimi bilirler ilk defa duydular )Dusunin artik ne kadar doldugumu hep ben ya sabir dememeliyim bir zahmet insan sorumlulugunuda duasinida bilecek
Burasi dua listesi degil burasi incelikleri olan mucize gibi bir esmayi hergun ceken veya crkmeyi aliskanlik haline getirmek iateyen birakmak istemeyen kisilerin okudugu okurkende gunluk sira sira niyetlendigi kisilerin listesi buraya bana dua okunsun diye gelme ben duami aliskanlik yapayim hergun cekeyim sorumluluk olsun diyosan gel zira kimseyi zorlamiyoruz gayet acik anlayisli paylasimci bir liste
Kendini bilen biliyor dur gecin gidin bu liste size gore dgl
Ben 775 aldim
Kalan:3600
Kalan sayıyı ben okurum siz duasını yapın isterseniz. Bitince yazarım.
Allah razı olsun canım
Durkan hepsini mi aldın? Kaldıysa söyle ben alayım onları da. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?