Yetisemeyeck gibi olursan erkenden yaz bende alirim cnmBenim 1500 kaldı.yetiştiririm inşallah.
Yetiştirdim canım benim sağolasınYetisemeyeck gibi olursan erkenden yaz bende alirim cnm
Kalan 375 ini aldim bitti500 daha alıyorum3 tam 1 robot için etti 4.000
bu saate kadar niye bekliyorsunuz ben kimseyi zorunlu tutmadim okumak isteyenlerle okuruz dedik hadi tamam aldiniz defalarca girdik yazdik zorlanacak varsa yazsin ben yazdim okuyan arkadaslar yazdi yardimci olalim sizin ayrica yazdim galiba almak isteyen liste disi biri vardi niye bekletiyorsunuz ki ya latifte hergun geliniyordu buraya dimi giripte benim sayima yardim edin diyin veya bastan ben okumayacam diyin okumayan vardi zorladikmi yoo
Okuyabilirim diye bekledim ki ayrica ben bastan kalan usulu olursa katilirim demistim ama listeyi yapmissin diye okumaya calistim sen bana cemkiremezsin bu sekilde dun aksam bitiririm diye dusundum ama uyuya kalmisim bugun de tum gun okuldayim kasti bisey degilbu saate kadar niye bekliyorsunuz ben kimseyi zorunlu tutmadim okumak isteyenlerle okuruz dedik hadi tamam aldiniz defalarca girdik yazdik zorlanacak varsa yazsin ben yazdim okuyan arkadaslar yazdi yardimci olalim sizin ayrica yazdim galiba almak isteyen liste disi biri vardi niye bekletiyorsunuz ki ya latifte hergun geliniyordu buraya dimi giripte benim sayima yardim edin diyin veya bastan ben okumayacam diyin okumayan vardi zorladikmi yoo
Neden bu kadar uzatiliyor etiketliyirum yaziyorum yok
Bolme olursa yetistirememezsem mahcup olurum size ama kalan usulu yaparsaniz yapabildigim kadar katilirim sizler bilirsiniz
Okuyabilirim diye bekledim ki ayrica ben bastan kalan usulu olursa katilirim demistim ama listeyi yapmissin diye okumaya calistim sen bana cemkiremezsin bu sekilde dun aksam bitiririm diye dusundum ama uyuya kalmisim bugun de tum gun okuldayim kasti bisey degil
Merhaba bende okudum sadece cok az bir miktari bagislama duasi oncesi okumak icin bekletiyorum bastan yazsaydiniz kendi sayimdan verirdim bir arkadas oyle aldi
ARKADASLAR BİTİREMEYECEK GİBİ OLAN YOGUN OLAN VARSA ARKADASİMİZA SAYİSİNDAN BORAZ VEREBİLİR Mİ
Dur bekle (bunu cikma siteden hemen mahiyetinde yazdim ama kacirdim) sayi isteyen var 500 alayimmi senden @aselatilgan nefesim olsun istiyorum diyordu ona verelim ama sen msj gor yaz ok diye oyle okusun o
Ve evet salavat icinde yapariz insallah
Kizlar yetistiremeyen varsa yardim edebilirim :)
Size cemkiren yok hanimefendi bunca yazan var teklif eden var yardim isteyin girip ugramiyorsunuz gormuyorsunuz sonra niye boyle yapiyorsunuz sizi zorlayan yok okuyun diyende yumurtayi dibine gelene kadar bekletmeyin diyen var bise diyince bana laf dedinizYetisemeyeck gibi olursan erkenden yaz bende alirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?