16.641 YA LATİF OKUMASİ

hanimlar haydi haber bekliyorum guzel bir gece bagislamasini yapalim surede gayet uygundu bir hafta oldu yetisemeyen haber versin iletisimde kalin vs dedik ama hala hic ilk gunden beri haber almadiklarim var bir salavat birde bagislamalar icin cokta bekletmeyin bir an once okuyun derler cokta uzatmayalim

O Ozzgeee kusura bakmayin arkadaslar yetistiremedim 3000 ancak okuyabildim
bu saate kadar niye bekliyorsunuz ben kimseyi zorunlu tutmadim okumak isteyenlerle okuruz dedik hadi tamam aldiniz defalarca girdik yazdik zorlanacak varsa yazsin ben yazdim okuyan arkadaslar yazdi yardimci olalim sizin ayrica yazdim galiba almak isteyen liste disi biri vardi niye bekletiyorsunuz ki ya latifte hergun geliniyordu buraya dimi giripte benim sayima yardim edin diyin veya bastan ben okumayacam diyin okumayan vardi zorladikmi yoo
Neden bu kadar uzatiliyor etiketliyirum yaziyorum yok

Son düzenleme:
HANIMLAR LISTEYI BASLATIRKEN BU SEFER MUDANALI VEYA YUMUSAK YAPIDA OLMAYACAGI SOYLEMISTIM ALTIUSTU 4000 LA ILAHE ILLLALLAHA 1 HAFTA SURE VERDIM KIMSEYI KATILMA ZORUNLULUGUNDA TUTMADIM BEN VE OKUYAN ARKADAALAR YARDIM TEKLIFINDE BULUNDU HALA GERI DONMEYENLERINIZ VAR BILGI OLARAK DAHI SAAT 10.00 A KADAR DONMEYENLERI YA LATIF LISTESINDENDE CIKARTICAM KIMSE KUSURA BAKMASIN HERGUN BURAYA GELIYORDUNUZ DEGILMI BU OKUMANIN FARKI NE KI DEMEKKI GELIP TAKIP EDEBILIR HABER VEREBILIRDINIZ ZORLANIYORUM YARDIM EDIN VEYA BENIM SU KADAR KALDI SU ZAMANA BITIRICEM DUN GECE NAMAZLA BAGISLARIM DEDIM SES SEDA YOKTU BGN SELADA BAGISLAYALIM DEDIM GUN ICINDE BITER ISALLAHLA GENIS ZAMANLI DONUSLER VAR BELLIKI YINE OLMAYACAK DONMEYENLE
YA LATIFLEDE DEVAM ETMIYCEM YA LATIFEDE PAZARTESI BASLAYACAGIM
KIMSEDE KUSURA BAKMASIN CUMA DEDIM DIYE DININE KADAR BEKLEYECEGINIZ BISE YOK PEYGAMBER EFENDINIZE HEDIYE EDECEGINIZ DUA KIMSESI OLMAYAN VAR BASLADIN NIYETLENDIN HISSETTIYSE BEKLIYOR BILMEM ANLATABILDIMMIII

Okuyabilirim diye bekledim ki ayrica ben bastan kalan usulu olursa katilirim demistim ama listeyi yapmissin diye okumaya calistim sen bana cemkiremezsin bu sekilde dun aksam bitiririm diye dusundum ama uyuya kalmisim bugun de tum gun okuldayim kasti bisey degil

Son düzenleme:
Okuyamayacak olan varsa yerine ben okuyabilirim aklınızda bulunsun O Ozzgeee

O Ozzgeee yeni listeye geçtiğinizde alımlar olacak mı? Bende katılmak isterim eksiği olan varsa yardımcı olmak isterim banada yazabilirsiniz

Dur bekle (bunu cikma siteden hemen mahiyetinde yazdim ama kacirdim) sayi isteyen var 500 alayimmi senden @aselatilgan nefesim olsun istiyorum diyordu ona verelim ama sen msj gor yaz ok diye oyle okusun o
Ve evet salavat icinde yapariz insallah

Çok geçmiş olsun hepinize.

O Ozzgeee haklı, bizler bitirdik; alabiliriz.

Hanimlar durumlariniz nasil bu gece bagislamamizi yaparmiyiz

SuUtku
mhnds_
yumiti
beren_naz
3 tam 1 robot
plojovic

Kizlar yetistiremeyen varsa yardim edebilirim :)

Yetisemeyeck gibi olursan erkenden yaz bende alirim cnm
Size cemkiren yok hanimefendi bunca yazan var teklif eden var yardim isteyin girip ugramiyorsunuz gormuyorsunuz sonra niye boyle yapiyorsunuz sizi zorlayan yok okuyun diyende yumurtayi dibine gelene kadar bekletmeyin diyen var bise diyince bana laf dediniz
Ayrica yazmadiginiz donmediginiz seye ben nerden bileyim istihareyemi yatiyorum ben yetisemezdim beni eklemissiniz mecbur kalfim gibi yazmissiniz gel ben buna yetisemem cikart ben de de sesin cikmazsa nereden bilicem
Zorla oku diyecek halimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…