Canım bende birşeye bakarken senin dediğin gibi şeyler gördüm . Allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsunArkadaslar yazmak istedim ben bugun bazi sayfalara ve bazi insanlara denk geldim bakis acisi kural kaide uslup olarak falan oncelikle rabbime hamdolsun masallah hepimize tek tek sonrada belirtmek istiyorum ben sizden cok raziyim Allahta razi olsun insallah cok cok sevindirsin
Allah senden de razı olsun canım,senin emeğin çok rabbim tez vakitte dualarını yaşatsın inşAllahArkadaslar yazmak istedim ben bugun bazi sayfalara ve bazi insanlara denk geldim bakis acisi kural kaide uslup olarak falan oncelikle rabbime hamdolsun masallah hepimize tek tek sonrada belirtmek istiyorum ben sizden cok raziyim Allahta razi olsun insallah cok cok sevindirsin
YENİ KURALLAR LUTFEN OKUYUP KATİLİMA KARAR VERİN
Hanimlar yeniden baslaticam ama kurallari degistiricem biliyorsunuz burayi acmamin amaci gunluk okuma aliskanligi hemde okurken birimize okunmus olmasiydi ozeldende talep geldi baslayalim insallah ANCAK GECMİS DONEM TECRUBELERİM DOGRULTUSUNDA KURALLARDA UFAK DEGİSİKLİKLER YAPMAK DURUMUNDA KALDİM
Simdi yeni kurallara gelince onceki listede musama gostermem zamanla goze bAtmis skinti cikmisti is gereksiz bir suru yaziya dondu vs biraktim bir muddet
Artik musama yok hanimlar listede 2 kisinin duasini atlayan liste sonuna iner 3 kiside liste disi olur (kisi diyorum hanimlar GUN degil esmasini okuyan zaten okuyor bu listelerin amaci baskasinin nefesindende dua almak onun icin kisiyi baz aliyorum) tanidik dahi olsaniz yani malum uzun zamandir dua edip tanidiklarim var gonul bagim olanlar bu kural boyle kimsenin kimseye kizginligi kuskunlugu olmasin lutfen
Birde ben cok takilmiyorum kimin ne sayi aldigina bakis acim belli uzun uzun yazmayacagim ancak takillaniyor gecen listede tecrube ettim ortalama diye bir durum soz konusu soyleki herkesi 500-1000 aldigi birlistede 200 ilk basta sorun yaratmasada zamanla skinti oluyor o kisiye sira geldiginde millet onada 200 almaya basliyor burasi net ortami ve ne kadar olmasin etmesin desekte bu isler boyle gereksiz dua suresi uzuyor evet hergun ayni sayi alinmaz yogun olan gun olur kisinin belki giremezde ama ortalamayada yakin bir sayi almaya gayret edin fix 100-200baglamayin herkesin 500 -1000-1500 ler aldigi sizede oyle okudugu bir listede ortalama 400-700 arasidir 50-100 alininca zamanla okuyanlar kiziyor ben uydurmuyorum inanin yasadim
Listeye gelin ben listeyi ps alayim bakar hergun 500 okurum sen okundu yaz durumu yok ben bilemem okuyamazsiniz biz listede oynama yapariz biri cikar yerine baskasi gelir vs zamaniniz varsa buyrun gelin yoksa uygun baska bir liste bakin ha basladiniz yogunsunuz pasiflik isteme hakkiniz var tabiki
Listeye bismillah katilip da yok o az aldi bu hic gelmemis beriki pist demis muhabbetine gireni NAZİKCE ATARİM herkes gelsin duasini okusun kalbini karartmasin almayana alacaksin zorunlulugu yok oyle bir hesap varsa sizde ona almazsiniz olur biter ortalik karismasin
Taniyanlar bilir simdiye kadar naif biriydim sabir ederim kirmamaya ozen gosteririm gormezden gelirim lakin bu durum her defasinda suistimal armut pis agzima dus modu vb durumlara donunce buna bagli benim gruplari birakmma sebep oldu artik o naiflik olmayacak kizlar bastan yaziyorum kirilma kusme olmasin kurallar belli etiketlemem beklemem neyse onu uygularim
Gunluk ugrayacak arkadaslarla okunmaz 1 gunde okunur 5gunde az kisi oz kisi olur bunlar skinti degil duzenli dua etmek isteyenlerle dua etmek istiyorum
Laylayloma gelip bir heves gelip unutup vs ne kendinizi ugrastirin ne beni nede hakka girin
Esmalar devamlilikta etkileri olan yakaris tespihlerdir kurallara uyarim diyen arkadaslarla Bismillah deyip baslayalim insallah
Belki tanimayan belki ilk okuyan vardir bu ne yahu ali kiran baskesen diyebilir lakin olmuyor gitmiyor hanimlar bu islerde boyle olmayinca duzende olmuyor duzeni olanda bikiyor suistimalde oluyor maalesef tuhafiniza gitmesin
Kurallar uygunsa devamlilik saglarim diyorsaniz eklerim kardesim simdi bagislama okuyoruz kismetse latifte yeni liste cuma baslayacak katilacak 2 arkadasla beraber sizide eklerimYa Latif listesine katılabilirmiyim bende :)
Tevhid okuyoruz cnm bitsin cuma gunu eklerimYa latif listesine katılmak istiyorum bütün kırallarını okudum
Allah senden de razı olsun canım, gerçekten bu listeye başlayalı çok faydasını gördüm. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. listedeki tüm arkadaşlarıma ve sana çok çok teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlündeki dualarını kabul eylesin, hayırlı hayatlar nasip eylesin inşallah.Arkadaslar yazmak istedim ben bugun bazi sayfalara ve bazi insanlara denk geldim bakis acisi kural kaide uslup olarak falan oncelikle rabbime hamdolsun masallah hepimize tek tek sonrada belirtmek istiyorum ben sizden cok raziyim Allahta razi olsun insallah cok cok sevindirsin
Kuzum yaz kalani alalim sikisma gecmis olsun cok cocukla hastalik zorBenim bebeler ve ben hasta olduk, az kaldı inşallah cumaya yetiştiricem.
Kuzum yaz kalani alalim sikisma gecmis olsun cok cocukla hastalik zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?