16.641 YA LATİF OKUMASİ

Canım bende birşeye bakarken senin dediğin gibi şeyler gördüm . Allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun

Allah senden de razı olsun canım,senin emeğin çok rabbim tez vakitte dualarını yaşatsın inşAllah

Ya Latif listesine katılabilirmiyim bende :)
Kurallar uygunsa devamlilik saglarim diyorsaniz eklerim kardesim simdi bagislama okuyoruz kismetse latifte yeni liste cuma baslayacak katilacak 2 arkadasla beraber sizide eklerim

Kurallar benim için tamamdır ben bu forumda yeniyim ama bi çok topikte varım elimden geldiğince arkadaşlarım için okurum o gün işim varsa bile gerekirse uyumam okurum o yüzden bende listede olmak istiyorum O Ozzgeee

Seni ekliycem cnm aklimdasin sen tevhide baslarken yazmistin

Allah senden de razı olsun canım, gerçekten bu listeye başlayalı çok faydasını gördüm. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. listedeki tüm arkadaşlarıma ve sana çok çok teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlündeki dualarını kabul eylesin, hayırlı hayatlar nasip eylesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…