- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Süre ne zamana kadar acaba?LİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİRFTEMİZ(fadime) duam:Allahım hayırlısıyla gönlüme göre bir iş nasip eylesin. Kızım istediği okulu(ömrü boyu mutlu olacağı ve rahat edeceği bir meslek) kazansın. Aileme huzur, bolluk,bereket, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın da gönlündeki dualarını kabul eyle Ya Rabbim.
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: @ftemiz
ftemiz [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
Canım hergün 1 kişiye okumaya çalışıyoruz. sayı zorunluluğu yok ama ortalamaya yakın bir sayı alırsan iyi olur.Süre ne zamana kadar acaba?
Tamamdır 500 tane alıyorum o zamanCanım hergün 1 kişiye okumaya çalışıyoruz. sayı zorunluluğu yok ama ortalamaya yakın bir sayı alırsan iyi olur.
Canım hergün 1 kişiye okuyoruz, ortalama bir sayı alıyoruz. Şimdi yeni kişiye başladık. 2000 yazıyorum sana.Ne kadar eksik var az kalmış sanki 5000 aliyim diyordum ama fazla gelir 2000 yaz bana kardeşim bu arada ismim Hatice kızı Hanife
Bugünlük 2000 olsun yarın yine sayı bildiririm her gün aynı sayıda okuyamayabilirim belkiCanım hergün 1 kişiye okuyoruz, ortalama bir sayı alıyoruz. Şimdi yeni kişiye başladık. 2000 yazıyorum sana.
bcgirl duanı yazar mısın canım?
Evet adetli iken de okunabiliyor. Okuyabilecekseniz ekleyeyim listeye.Merhabalar bende olmak isterim ancak toplu alim yaptim bilmiyorum yetiştirebilirmiyim. Adetliykende cekilebiliyormu. Yardımcı olmak isterim.
Durumunun müsaitliğine göre canım. Sorun olmaz. Allah kabul etsin inşallah.Bugünlük 2000 olsun yarın yine sayı bildiririm her gün aynı sayıda okuyamayabilirim belki
Canım adetliyken okunabiliyor. Katılabilirsin.Evet bende katilmak istiyorum ama su an mazeretliyim 3-4 gune yikancam kabul ederseniz alin benide aranizda olmaktan cok memnun oluyorum
tsk ederim yarindan itibaren okumaya baslarim inşallahCanım adetliyken okunabiliyor. Katılabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?