16.641 YA LATİF OKUMASİ

Süre ne zamana kadar acaba?

LİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
FTEMİZ(fadime) duam:Allahım hayırlısıyla gönlüme göre bir iş nasip eylesin. Kızım istediği okulu(ömrü boyu mutlu olacağı ve rahat edeceği bir meslek) kazansın. Aileme huzur, bolluk,bereket, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın da gönlündeki dualarını kabul eyle Ya Rabbim.

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: @ftemiz

ftemiz [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
Allah kabul etsin inşallah. Hepinizden razı olsun Rabbim, ağzınıza sağlık.

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
Bcgirl

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: @bcgirl

ftemiz [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Ne kadar eksik var az kalmış sanki 5000 aliyim diyordum ama fazla gelir 2000 yaz bana kardeşim bu arada ismim Hatice kızı Hanife

Canım hergün 1 kişiye okuyoruz, ortalama bir sayı alıyoruz. Şimdi yeni kişiye başladık. 2000 yazıyorum sana.
Bugünlük 2000 olsun yarın yine sayı bildiririm her gün aynı sayıda okuyamayabilirim belki

Merhabalar bende olmak isterim ancak toplu alim yaptim bilmiyorum yetiştirebilirmiyim. Adetliykende cekilebiliyormu. Yardımcı olmak isterim.

bcgirl duanı yazar mısın canım?

Canim duam : Allahim hakkimda hayirlisini nasip eyle . Hayirli tez vakitte bir is bulabilmemi nasip et. Sen yollarimi ac yarabbi. Sen gonlumdeki kisi eger benim icn hayirli ise durumlarin netlesmesini nasip et.

Ismim begüm canim :)

Evet bende katilmak istiyorum ama su an mazeretliyim 3-4 gune yikancam kabul ederseniz alin benide aranizda olmaktan cok memnun oluyorum

16641 YA LATİF OKUMASİ

DUA SAHİBİ: @bcgirl(Begüm)
Canim duam : Allahim hakkimda hayirlisini nasip eyle . Hayirli tez vakitte bir is bulabilmemi nasip et. Sen yollarimi ac yarabbi. Sen gonlumdeki kisi eger benim icn hayirli ise durumlarin netlesmesini nasip et.

Son düzenleme:
kızlar liste yaparken yeni kişi eklediğimde onların başında kodları ekleyemedim. Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…