kızlar liste yaparken yeni kişi eklediğimde onların başında kodları ekleyemedim. Bilen var mı?
listeyi cevapla dediğinde içine girersen isimlerin başında user=758295 gibi herkeste farklı rakamlar var. yeni kişilerde yok. onun için ne yapmam gerek acaba? araştırıyorum, bulamadım.başına kodları ekleyemedim derken canım ?
Aynı şekilde etiketle gerek yok o sayilar ayrica eyiketler gelemiyorlisteyi cevapla dediğinde içine girersen isimlerin başında user=758295 gibi herkeste farklı rakamlar var. yeni kişilerde yok. onun için ne yapmam gerek acaba? araştırıyorum, bulamadım.
listeyi cevapla dediğinde içine girersen isimlerin başında user=758295 gibi herkeste farklı rakamlar var. yeni kişilerde yok. onun için ne yapmam gerek acaba? araştırıyorum, bulamadım.
Herhalde öyle birşey. Sağolasın.Hic bilmiyorum ki canim. Onlarin otomatik geliyor olmasi lazim
Herhalde öyle birşey. Sağolasın.
Okunuyor canım, 1 günde 1 kişiyi bitirmeye çalışıyoruz.Adetliyken okunuyorsa 1000 adet ben alayim o zaman kac gun icinde okunacak acaba ne zamana kadar tamamlanması gerek zikirimizin arkadasimiz adina, ayrica hemen bitirirsem daha fazlada alırim simdilik 1000 adetle başlayayim
Adetliyken okunuyorsa 1000 adet ben alayim o zaman kac gun icinde okunacak acaba ne zamana kadar tamamlanması gerek zikirimizin arkadasimiz adina, ayrica hemen bitirirsem daha fazlada alırim simdilik 1000 adetle başlayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?