16 Ay geti ayrldk onu hala unutamyorum :-(

çok merak ettim.bu 16 içinde hiç görüştünüzmü?
hiç haber aldınızmı ondan?
16 hiç görüşmemeyle unutulmuosa bende ümidi kesmeliyim:S
benide korkuttun yaaaaa

evet çok doğru bi cümle uzmanlar da bunu söylüyor ayrılık acısı çekenlere açın gözünüzü gerçek seven ne olursa olsun gitmezdi diyora.syazık etmeyin kendinize onlar ilk ayrıldıkları gün yenisini aramaya başlıyor hiç şüpheniz olmasın biz niye zır zır ağlayalım arkalarından dimi ama:dilcikar:

çok merak ettim.bu 16 içinde hiç görüştünüzmü?
hiç haber aldınızmı ondan?
16 hiç görüşmemeyle unutulmuosa bende ümidi kesmeliyim:S
benide korkuttun yaaaaa

tatlım hoşgeldin olumunekankayizsmileyok canım merak etme öyle olmuyor bak karşında ben gibi bi örnek var hikayemi biliyosun ama inan canım unutuluyor sakın umutsuzluğa kapılma güçlü ola.s.

kesinlikle ölünün ardından bile 3 günlük yas tutulurmuş...zaman güzelim zaman karşına sana değer veren biri çıksın bak nasılda unutursun sadece ileride yaşanmış güzel ama keşkelerle dolu bir anı olarak kalır...

yetio canım bazen ben ilk gordugumde asık oldum 5 ay cıktık 6 sene acısını cektim simdi o benim sevgilm, cektigim acının her zerresine deger donmesi:kedi:

Canim cok haklisin da uygulamaya gelince cok kolay olmuyor seni ornek almamiz gerekiyor..

Canim cok haklisin da uygulamaya gelince cok kolay olmuyor seni ornek almamiz gerekiyor..

ben de diyodum yok o da beni sevdi ayrıldığımız için acı çekiyo bilmem ne
ayrıldığımız gün adam soluğu facebookda almış da haberim yokmuş salak gibi ağlayıp duruyodum sanki bulunmaz hint kumaşı:mymeka:
gel de böyle bi adamın arkasından üzül ağla yok yok çok şükür açıldı gözlerimdelikafadulden o saf aşık değilim artıkzemuszemus
kendimin değerini anladımbayanssulusmile

Hayirdir, ne yazmis fb'a? Sence sakincasi yoksa pek bir merak ettim...:uhm:

Hayirdir, ne yazmis fb'a? Sence sakincasi yoksa pek bir merak ettim...:uhm:

canım biz çıkarken o facebook kullanmazdı sevmezdi güyaaaa,ayrıldığımızda da kendine facebook hesabı açmış ne yazmış bilemem ama biz çıkarken banaorası sevgili bulmak için kullanılıyo filan derdi benim de hesap almamı istemezdi o yüzden,ama kendi almış amacı belli zaten böyle işte erkek milleti:mymeka:yas tutar mı sanıyosunuz,sen olsan ağlar mısın böylesinin arkasındanlmaz:
ama benim aptal aşık gözlerim açıldı artık yeni anlıyorum,yeni düştü jetonum
neyse çok geç sayılmaz havamı koruyorumşakkıdı
gerçekten o kaybettizemuszemus

Benimde buna benzer şey basıma geldi ya anlamıyorum ben bu insanlarıkafamçokkarıştı 4 ay oldu 2 kere msj attı umrumda bile değil benim kaybettiğim bişey yok o kaybetti kendime acı cektiripte güzel günlerimi heba edemem içimin acıdığı zamanlar cok oluyo ama bu böyle herkes ayrıldıktan sonra kendi saygınlığını ortaya koyuyor sessiz kaldım en iyisinide yaptımşakkıdı

Canim zaten bu fb'un suyu cikmis durumda..erkek milleti iste,kafalari sadece "civi civiyi soker"e programli...hakliymissin,unut gitsin...:mymeka:

aynen öyle canım,unutulduklarını anladıkları anda zaten mutlaka bi girişimde bulunuyolar pişmanlık dolu bi mesaj,mail acındırma çabası sen inanınca da hiçbirşey yapmamış gibi işlerine devam ediyorlar yani yenisini bulana kadar mevcudu elde tutma çabası.
onların bu bencil egolarına tatmin olmayalımlmaz:

Katılıyorum sana ben birde salak gibi ailemi karşı bile aldım ayrıldığım değilde bu keşkelerim beni mahvediyor.Bizim şer saydığımız herşeyde Rabbimin çıkaracağı bir hayır vardım.Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inş.:Saruboceq:

kesinlikle öyle canım her işte bir hayır var buna yürekten inanıyorum..
güzel duana da amiiiiiiinnnnnnnnnnn diyoruma.s.a.s.a.s.

canım benim kıyamam ben sana :çok üzgünüm: seni o kadar iyi anlıyorumki. bende 5 ay oldu sevgilimden ayrılalı ama halla unutamadım, herşeyden çok sevmiştim onu mafoldumben. hep aklıma geliyor sürekli sürekli. Ne olacak bizim durmumuz böyle bilmem :gitme:

kURSLARA FLN KATIL, YEMEK YAP, uğraş bul kendine bol bol, yoksa zor geçiyor valla 4 yıl geçiyor hala aklına geliyor yada 2 ayda unutuyorsun, kişiden kişiye değişiyor ama hepsinde sabır versin Allah. Ayrılık zor ayrılık her yiğidin harcı değil sevgilim ...

tabıkı gececek bu acılar bir gün hayatınıza bire girecek ve siz o şimdi acı cektıgınız adamın gitmesine şükür edeceksiniz.
bılıyorum şuan çok farklı şeyler yaşıyorsunuz inanın hepsını yaşadım geceleri sabah ettim ama şimdi bakıyorumda koca boşa 9 yıllım gitmiş.
hayat süprizlerle dolu bi bakarsınız evlilik hazırlıgında olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…