- Konu Sahibi mrsRochester
-
Unutursun arkadaşım ama zaman herşeyin ilacı seni çok iyi anlıyorum..
Aylar geçti bende unutamadım bi şarkıda oturduğum bir mekanda yürürken bile bir çift görsem aklıma gelirdi.
Ama bir gün düşündüm neden ..?Ben bu kadar üzülürken kendimi hırpalarken o da benim kadar üzülüyomuydu acaba..? Asla ...
Ve bir gün bi yerde bi yazı okudum...
Deniz nekadar dalgalı olursa olsun martı sevdiği denizinden asla vazgeçmez...
Beni gerçekten sevmiş değer vermiş olsaydı hayatta arkasına bakmadan gitmezdi dimi bunları düşün..
Senden daha değerli hiç kimse yok su hayatta 3 günlük dünyada hayatını değmiycek biri için heba etmeye değermi sence?
Geçmişe değil ...Geleceğe bakman dileğiyle..
Senin için hayırlısı neyse Allah gönlüne en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
çok merak ettim.bu 16 içinde hiç görüştünüzmü?
hiç haber aldınızmı ondan?
16 hiç görüşmemeyle unutulmuosa bende ümidi kesmeliyim:S
benide korkuttun yaaaaa
evet çok doğru bi cümle uzmanlar da bunu söylüyor ayrılık acısı çekenlere açın gözünüzü gerçek seven ne olursa olsun gitmezdi diyora.syazık etmeyin kendinize onlar ilk ayrıldıkları gün yenisini aramaya başlıyor hiç şüpheniz olmasın biz niye zır zır ağlayalım arkalarından dimi ama:dilcikar:
2ay tanıdım sadece diyorsun ...2ay yetmez bence cok sevmeye cünkü çok sevmek için çok tanımak gerekir yani seninki takıntı olmuş durumda...16 ay boyunca seni istemeyen birini nasıl hala düşünüp vakit öldürüyorsun yazık değil mi sana da...
sevse zaten gelir yanına sevmiyor şu gerçege kendini inandır yolunu çiz bence..
evet çok doğru bi cümle uzmanlar da bunu söylüyor ayrılık acısı çekenlere açın gözünüzü gerçek seven ne olursa olsun gitmezdi diyora.syazık etmeyin kendinize onlar ilk ayrıldıkları gün yenisini aramaya başlıyor hiç şüpheniz olmasın biz niye zır zır ağlayalım arkalarından dimi ama:dilcikar:
Canim cok haklisin da uygulamaya gelince cok kolay olmuyor seni ornek almamiz gerekiyor..
ben de diyodum yok o da beni sevdi ayrıldığımız için acı çekiyo bilmem ne
ayrıldığımız gün adam soluğu facebookda almış da haberim yokmuş salak gibi ağlayıp duruyodum sanki bulunmaz hint kumaşı:mymeka:
gel de böyle bi adamın arkasından üzül ağla yok yok çok şükür açıldı gözlerimdelikafadulden o saf aşık değilim artıkzemuszemus
kendimin değerini anladımbayanssulusmile
Hayirdir, ne yazmis fb'a? Sence sakincasi yoksa pek bir merak ettim...:uhm:
canım biz çıkarken o facebook kullanmazdı sevmezdi güyaaaa,ayrıldığımızda da kendine facebook hesabı açmış ne yazmış bilemem ama biz çıkarken banaorası sevgili bulmak için kullanılıyo filan derdi benim de hesap almamı istemezdi o yüzden,ama kendi almış amacı belli zaten böyle işte erkek milleti:mymeka:yas tutar mı sanıyosunuz,sen olsan ağlar mısın böylesinin arkasındanlmaz:
ama benim aptal aşık gözlerim açıldı artık yeni anlıyorum,yeni düştü jetonum
neyse çok geç sayılmaz havamı koruyorumşakkıdı
gerçekten o kaybettizemuszemus
canım biz çıkarken o facebook kullanmazdı sevmezdi güyaaaa,ayrıldığımızda da kendine facebook hesabı açmış ne yazmış bilemem ama biz çıkarken banaorası sevgili bulmak için kullanılıyo filan .....................lmaz:
ama benim aptal aşık gözlerim açıldı artık yeni anlıyorum,yeni düştü jetonum
neyse çok geç sayılmaz havamı koruyorumşakkıdı
gerçekten o kaybettizemuszemus
Benimde buna benzer şey basıma geldi ya anlamıyorum ben bu insanlarıkafamçokkarıştı 4 ay oldu 2 kere msj attı umrumda bile değil benim kaybettiğim bişey yok o kaybetti kendime acı cektiripte güzel günlerimi heba edemem içimin acıdığı zamanlar cok oluyo ama bu böyle herkes ayrıldıktan sonra kendi saygınlığını ortaya koyuyor sessiz kaldım en iyisinide yaptımşakkıdı
aynen öyle canım,unutulduklarını anladıkları anda zaten mutlaka bi girişimde bulunuyolar pişmanlık dolu bi mesaj,mail acındırma çabası sen inanınca da hiçbirşey yapmamış gibi işlerine devam ediyorlar yani yenisini bulana kadar mevcudu elde tutma çabası.
onların bu bencil egolarına tatmin olmayalımlmaz:
Katılıyorum sana ben birde salak gibi ailemi karşı bile aldım ayrıldığım değilde bu keşkelerim beni mahvediyor.Bizim şer saydığımız herşeyde Rabbimin çıkaracağı bir hayır vardım.Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inş.:Saruboceq:
canım benim kıyamam ben sana :çok üzgünüm: seni o kadar iyi anlıyorumki. bende 5 ay oldu sevgilimden ayrılalı ama halla unutamadım, herşeyden çok sevmiştim onu mafoldumben. hep aklıma geliyor sürekli sürekli. Ne olacak bizim durmumuz böyle bilmem :gitme:16 ay gecti ben hala onu unutamadim. onu sadece 2 ay tanidim ve hic birini okadar sevmedim. hala onu cok seviyorum. senağlamasenağlamaayrildigimizdan bu gune kadar bulusmadik ve onu görmuyorumda. sadece 2 defa mesajlastik ve sanirim onun hayatinda baska birisi var simdi. senağlamasenağlamaneden onu UNUTAMIYORUM? kafayi yiyecegim. hani zaman ilactir demisler. yalan. ne yapacagim? hayatim ve hersey kapkara. senağlama okudugunuz icin sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?