- Konu Sahibi mrsRochester
-
16 ay gecti ben hala onu unutamadim. onu sadece 2 ay tanidim ve hic birini okadar sevmedim. hala onu cok seviyorum. senağlamasenağlamaayrildigimizdan bu gune kadar bulusmadik ve onu görmuyorumda. sadece 2 defa mesajlastik ve sanirim onun hayatinda baska birisi var simdi. senağlamasenağlamaneden onu UNUTAMIYORUM? kafayi yiyecegim. hani zaman ilactir demisler. yalan. ne yapacagim? hayatim ve hersey kapkara. senağlama okudugunuz icin sagolun
2ay tanıdım sadece diyorsun ...2ay yetmez bence cok sevmeye cünkü çok sevmek için çok tanımak gerekir yani seninki takıntı olmuş durumda...16 ay boyunca seni istemeyen birini nasıl hala düşünüp vakit öldürüyorsun yazık değil mi sana da...
sevse zaten gelir yanına sevmiyor şu gerçege kendini inandır yolunu çiz bence..
tebrik ederim ve mutluluklar dilerim. keske bizde unutabilseydik aciyi yasamadan. onun beni benim onu sevdigim kadar sevmezsede belki adimi bile unutmus olsada o simdi beni cagirsa hemen giderim yanina. akilli davranmam mumkun degil. yuzu, kokusu. sesi hep aklimda.:çok üzgünüm:unutulur arkadaşlar unutulur.ben birini tam 10 yılda zor unuttum.ama şuan gerçekten unuttum acı çekmiyorum üzülmüyorum görmek istemiyorum.sonradan aradı yanaştı ama buluşma tekliflerini bile kabul etmedim.ve şuan başkasına aşığım.ama ben onun yüzünden 10 yıl gözyaşı döktüm sabahlara kadar ağladım uyumadım çok acı çektim.özel hayatımda mutlu olamadım.ama sonra buz gibi soğudum.şuan aynı şehirdeyiz ve allaha karşılaşmamak için dua ediyorum.çünkü varlığı bile lüzumsuz onun.ve 14 aydır çıktığım ve nasip olursa evlenmeyi çok istediğim biriyle birlikteyim.
onu unutmak icin herseyi denedim. fotograflarini sakladim ve coktandir bakmadim ve ondan kalan tek sey onun bir ceketi. biliyorum belki simdi gulersiniz ama o ceketi atamam.:1no2: onun kokusu ceketten coktan cikti ama o ceket gene ona olan hasretimi biraz dindiriyor.senağlama
16 ay gecti ben hala onu unutamadim. onu sadece 2 ay tanidim ve hic birini okadar sevmedim. hala onu cok seviyorum. senağlamasenağlamaayrildigimizdan bu gune kadar bulusmadik ve onu görmuyorumda. sadece 2 defa mesajlastik ve sanirim onun hayatinda baska birisi var simdi. senağlamasenağlamaneden onu UNUTAMIYORUM? kafayi yiyecegim. hani zaman ilactir demisler. yalan. ne yapacagim? hayatim ve hersey kapkara. senağlama okudugunuz icin sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?