- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hepimiz ayniyiz. Guya kilo vercezHanımlar selam... Kilomu yazmıştım ama bildirim alındımı Luckycim?Zayıflamadım kilo aldım aksine 200 gr;((
Ay nolcazHepimiz ayniyiz. Guya kilo vercez
Gecmis olsun canimAy nolcazRegl dönemi diye susuyorum ama ben de uslu durmadım arada yedim yiceğimi Hastayımda zaten harbi grip oldum canım da çok sıkkın
Gecmis olsun canimbende 100 gram almisim. Halbu ki kendimi 3 kilo vermiş gibi hissediyordum
Bugünde adana yedim ne var benim diyetimde böyle ama ben şurup kullanıyorum bu aralarDiyet topiğinde üyelere gıcık mı veriyorsun Mantı yemiş
Benimde hiç göbeğim yok
Bugünde adana yedim ne var benim diyetimde böyle ama ben şurup kullanıyorum bu aralar
Ondan ne yersem çıkarıyorum
Biliyorsun kabızlıktan çok yandı canım
sen de katılmışsın yarışmaya hepimizden güzel fiziğe sahipsin küfür eder gibi katılmış bi de ya
bi sen mi verdin kilo şimdi64tum 63.2yim
Şimdi yağ mı çekiyorsunsen de katılmışsın yarışmaya hepimizden güzel fiziğe sahipsin küfür eder gibi katılmış bi de ya
bi sen mi verdin kilo şimdi
Topiğin adını diyet yaparken kilo alanlar olarak değiştirebilir miyizGeriden gelirim ama kapatirim arayi.
Topiğin adını diyet yaparken kilo alanlar olarak değiştirebilir miyiz
ben de vermiş olacaktımda psikolojim bozuldı bisküvi yedim gece geceBir iki kisi daha var. Tam liste yi gece 12 de yazicam. Hala beklemedeyiz.
Ben ne yedim söylememben de vermiş olacaktımda psikolojim bozuldı bisküvi yedim gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?