16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Selamlarrrrr
Dün gece oldukça rahatsız bir gece geçirdim maalesef. Sabah da işbaşı yaptık. Yeni geldim eve. Yemek hazırlığımı tamamlamam lazım.3 te öğrencim gelecek çünkü. Sonra da yemekkk

Sabah yarım simitten başka bir şey yemedim. Birazdan da meyve ve yoğurt yiyeceğim.

Kilo almak yok, duymamış olayım

HERKESE MERHABA ...çok merak ediyorum bu günlerde çok kötü geçiyor yaa inş yarın birazda olsa yüzüm güler..yarın görüşmek dileğiyle..bu arada tartı konusunu ben söylemiştim zaten mecburilik olsun diye değil renk katar azim katar düşüncesiyle söyledim..

Bugun disarda tartildim 67.150 ciktim tabi giysilerle ve kahvalti ile birlikte. Yarin tartinin resmini cekicem cunku benim tartim elektronik degil. Isteyen elektronik tartisi varsa resmini cekip yukleyebilir ve bu bence de guzel olur ama uyeleri madur etmemek adina boyle bir zorunluluk yok. Iyi olan kazansin.

Göbek düzenli mearikotin, post: 3692sud21, member: 364684"]Valla benim yan simitlerim yok , baldırlarım olsun istiyorum , varda..
Sadece ufacık bi göbeğim var, onu da ekmek yemezsem atarım =)

akşam bir tabak mantı yedim , çok su içtim ama, karnım su dolu resmen..
[/QUOTE]
Gobek duzenli ve uygun sporla gider sudan da bisey olmaz ama manti ben de olsam yerim yani

Kilo bildirimi yarin, yani bugun eylul 16 si. Isleri olanlar icin , unutanlar icin aksama kadar vakit var. Isteyen tarti resmini koyabilir ama bu sart degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…