devlette çalışıyorum canımsen özeldemi çalışıyosun canım?devlette böyle uygulamalar yok sanırım
mecbur yeniyo tabi,dediğin gibi az yersin, akşamada dengelersin
Tavuk sote yapacağım yanında da salata
devlette çalışıyorum canım
Devlette de var öğretmen misafirim projesi adı altında
Bir de hepsine gideceksiniz dedi müdür
Misafir öğretmen deyince dünya kadar şey yapıyorlar
yok canım tabii ki söyle :)tavuk çok sevdiğim bir yemek genel olarak süper bir menü derdim ancak son zamanlarda sende biliyorsun tavuğun 45 günde antibiyotikli ilaçlarla büyütüldüğü ve kanserojen olduğu pek çok kez haberlerde söylendi
bizim işyerinde 2 aydır tavuk pişmiyor, bende eve kalabalık misafirim geldiğinde maliyet açısından düşünerek ancak tavuk alırım onun haricinde bizim eve tavuk girmez hatta tadını unutum nerdeyse
tavukla ilgili düşündüklerimi aktarmak istedim,çok sık yemezsen iyi olur derim ama tabiki senin fikrin,tavuktan ziyade balık mevsimi bol bol balık yersen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
yok canım tabii ki söyle :)
ben de aynı fikirdeyim pek yemek istediğim bir şey değil ama
kırmızı et fiyatları da çok yüksek geliyor
alamıyorum sıkça
e haliyle tavuk yapıp duruyorum
zararlı ama et yemeyi istiyorum bu da alternatif
yemek yapmayı şöyle böyle seviyorum
yalnız yaşıyorum onun için çoğu kez yemek yapmasam da olur gibi geliyor
balık ancak dışarıdan söyleyebiliyorum
ondan da memnun kalmadım güzel yapmamışlardı
alternatif bir yer olsa balık hem lezzetli hem kendi halinde büyüyor besleyeci
nasıl yapacağımı kokusunu halletmenin yollarını araştırıp yağacağım balığıyarım kilo balık yeter sana,alıpta evde kendin yapmayı dene,yanınada bol salata
evet kırmızı et pahalı haklısın ama 2 kere tavuk yiyeceğine 1 kere köfte ye daha iyi
et yerine geçmesede onun kadar besleyici,kuru fasulye,nohut,barbunya,mercimek çorbaları,kültür mantarı kışın bunları daha sık tüketebilirsin
alışırsın alışırsınnasıl yapacağımı kokusunu halletmenin yollarını araştırıp yağacağım balığı
haklısın köfte,kuru fasülye ve mantar daha akıllıca olur
çorba içiyorum nohut da yiyorum
pırasa aldım ilk kez yapacağım
fasülye de alıp yapayım o da ilk olacak
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda bu günleri atlatırsınız umarım.Allah yar ve yardımcınız olsunHerşey üstüste geldi
Dedeme çok düşkünüm ve dün hastaneye kaldırıldı , yaşı 97 ve ameliyat olması lazım olamıyor. Boğuluyormuş zor kurtarmışlar((
Gecede irem ateşlendi kaskatı kesildi , kendinden geçti resmen. Aklım çıktı çok korktum.
Kvalidem bi tarafta
Allah beterinden korusun demekle yetinşyorum. Hangi birine koşturacağımı şaşırdım..
Durumu anlatmak için yazayım dedim. Şimdi çıkıyorum kızlar
Merhaba aslında yedikleri fazla değil fakat zamanlama kötü bütün gün pek bişey yememisin akşam ise karbonhitrat yüklenmişsinCumartesi menüsü
Sabah
Peynirli cevizli salata
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 kıymalı pide
6 lahana sarması
Salata
Bir kare dilim künefe.
2 lt su
30 dk yürüyüş
Aslında akşam yükleneceğim için gündüz pek fazla bi şey yemedim diyebilirimMerhaba aslında yedikleri fazla değil fakat zamanlama kötü bütün gün pek bişey yememisin akşam ise karbonhitrat yüklenmişsin
Günaydı kızlar.
Dedem iyi hamdolsun.
İremin ateşi kontrol altında dünden beri iyi.
K.valideme geçtim cumartesi. Ziyaretinede gittim , iyi maşallah. Eltimle orda kalıp çamaşır, temizlik vs. İşlerini halletttik . Akşam eve geldim, bugün işallah normal düzenime kavuşacam. Tek sıkıntım eltimin kızına ben bakıyorumya bu donemde oda ateşlendi dün. İşallah oda iyidirde güzel birgün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?