Bende yapmıyorum diye eşim alıp geliyor :)) ama oğluma ve kızıma sütle yapılan tatlılar dokunuyor o yuzden yapmıyorum. Bendede bir huy var kendi yaptıgım pasta böreği yiyemiyorum :)ee tabi tadına bakıcan göz göre göre yedircen mi öleee
ben de evde pasta börek yapmaya korkuyorummmm
Delüüçok güzel olmuş,hızımı alamayıp 2 çeşit yaptım bide
Bende yapmıyorum diye eşim alıp geliyor :)) ama oğluma ve kızıma sütle yapılan tatlılar dokunuyor o yuzden yapmıyorum. Bendede bir huy var kendi yaptıgım pasta böreği yiyemiyorum :)
bahar616 bende evde taşıyamıyorum buyuk ekran bide ağır geliyor. Bazıları yanlış olçuyor denemeler yapıp ayarla cnm. Benim telefonum note sheart diye bi program var çok guzel hem günlüknaktiviteni hemde yediklerinin kalorisini hesaplayıp nekadar saglıklı besleniyosun vitamin vs hepsini hesaplıyor. 2 senedir telefonu kullanıyorum yeni buldum bunu iyimi :))))
Kokudan tiksiniyorum sanırım. Ozenip yapıyorum sonra koku tıkıyor beniayy ne güzel huymuş,sen bu huyla nasıl kilo aldın,ben daha yaparken başlıyorum tatmaya
kurabiye katı yağla olduğundan senede bikaç kez yaparım,ama nedense busefer canım kurabiye çekti, genelde kek yaparım
ben sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak süt içip gelmiştim kahvaltımı şimdi yedim
birde saat 10 gibi 1 ficab kahve öğleye kadar 1,5lt su içtimm
kahvaltı: 1 yumurta+az peynir+domates+biber+2 dilim t.b ekmeği+1 muz
begum75 cnm yeterince su içmiyormusun acabaa
afiyet olsun neden yenmez kızkızlar bugünkü sabah ve öğlen yemeğim
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 3 ceviz
Ara Öğün (saat 10:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* cacık
* kıymalı yumurta
* 1 dilim ekmek
* 1 galeta
kıymanın yanında yoğurtlu şey yenmemeliydi biraz yedikten sonra aklıma geldi
yanlız hala doymadım,açım
canım size göre az içiyorum evet ama şuana kadar yarım litre içtim ve 4 kerede wc ye gittim,(sabah evdekiler hariç) zaten içtikten 5-10 dk sonra direk tuvaletim geliyo,sanki içtiğim midemden böbreğe gitmeden direk keseye gidiyo
senin maşallahın var, iyi dayanıyosun,öğlenki menünde gayet güzel olmuş
aynı ben
ben korkuyorum millet bana prostat dicek diye herkesin önünden geçip wc ye gidyoru m bide git git bıktım
yeni bişey daha öğrendim ama kuru kuruda yiyemiyoz genedeaynen zaten bi kere lafı bile oldu sen ne çok gidiyon diye,ama dikkat çekmiycek gibi değil, diğerleri bi sabah 1-2 de öğleden sonra gidiyo ben sadece sabahtan 4-5 kez gidiyorum,mesai bitene kadar 14 defa gittiğimi bilirim
et/kıyma/köfte vss türevleri yanında yoğurt ayran yenmez/içilmezmiş, sebebi etteki demirin etkisin yok edip vücuda fayda sağlamamasıymış, hani iskenderin yanında yoğurt,köftenin yanında ayran içerizya (sırf asitli şeyler zararlı diye) oda fayda etmesini etkiliyomuş işteaslında en güzeli bol yeşillik salataymış
Bende şimdi öğrendim olabilir balığın yanında içmeyin diyorlar duydum da.aynen zaten bi kere lafı bile oldu sen ne çok gidiyon diye,ama dikkat çekmiycek gibi değil, diğerleri bi sabah 1-2 de öğleden sonra gidiyo ben sadece sabahtan 4-5 kez gidiyorum,mesai bitene kadar 14 defa gittiğimi bilirim
et/kıyma/köfte vss türevleri yanında yoğurt ayran yenmez/içilmezmiş, sebebi etteki demirin etkisin yok edip vücuda fayda sağlamamasıymış, hani iskenderin yanında yoğurt,köftenin yanında ayran içerizya (sırf asitli şeyler zararlı diye) oda fayda etmesini etkiliyomuş işteaslında en güzeli bol yeşillik salataymış
10 bin adım ama onun sloganı sağlık için günde enaz 10 bin adım. Ben ne zamanki 1t bin adım yaptım kilo verebiliyorum ama çocuktan fırsat olmuyorkızlar günlük en az kaç adım atmak lazım
Hiç içmedim. Ama maalesef böyle bi huyum var. Üniversitede ev arkadaşlarım bana sormazlardi yemekle ilgili şeyleri sen literatür değilsin diye gülerlerdi:)Enteresan ya ,hadi sevdiğin bişeyi yemek istersinde herseyi istemek garip. Sigara kullanıyodun bıraktınmı aklıma o geldi, dayımda sigarayı bırakınca boyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?