- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
hedefim 57 canım, başlangıç kilomda 61,8 yazabilirsin
anlaştık kaptano zaman menü paylaşmaya devam edelim,birbirimize hatalarımız söyleyelim,ve kalan kiloları en kısa sürede verelim hepberaber
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hedefim 57 canım, başlangıç kilomda 61,8 yazabilirsin
anlaştık kaptano zaman menü paylaşmaya devam edelim,birbirimize hatalarımız söyleyelim,ve kalan kiloları en kısa sürede verelim hepberaber
![]()
pazartesi iyidir bencedeBen niye tartı gununu pzrt yaptım :)) pzrt tartılacağız korkusundan az yiyelim dikkat edelim diye.. haftaortası yapsaydım toparlarız çarşambaya kadar düşüncesiyle daha relax takılacaktık. Benim kaçamağım olmadı çok şükür , telafi edebildim
pazartesi iyidir bencede
ooo kaçamaksız hafta sonu bu çok büyük bir başarı tebrik ederim seni![]()
benimki bosh canım 62,0 gösteriyo yani virgülden sonra tek hane varAslında dijitaller hep veriyo o degeri ama bende seninkini merak ettim. Benimki simbo
kolay gelsin canım,Kahvaltılarınızı bekliyorum eleştirmek için :))))))
Siz yazana kadar bende evi supureyim iş çokkk kızlar fazla oyalandım görüşürüzzz
Oğunleri dengeledim cnm
Mesela burgerking de menude yedim ben ama kolamın tadına baktım , mayonezde aynı şekilde ve 4 yedim akşam yemedim hiçbişey
Kahvaltıda aile sofrası oldugu için ekmeğe girmeden herseyden yiyorum ve oğlen yemiyorum. 2 oğun sayıyorum
Akşamda daha hafif yiyorum gibi ...
Yani o yuzden kaçamagım yok dedim çünkü ekstradan call almıyorum neyi yiyorsam seviyorsam dengeliyorum
yöntemin çok güzel, aslında akşamları erken kapatmak lazım ama benim mide rahatsızlığımdan dolayı çok erken kapatamıyorum,7-8 arası yiyebiliyorum yemeğimi
CANIM akşam yatmadan 3-4 saat önce yeme işlemi bitse sıkıntı olacağını düşünmüyüorummm
aynen canım,zaten kan hapı aldığım için akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum,çay bile demlemiyorum artık evde,ben içmiyosam kimse içmesin![]()
kahvaltı çok güzelSabah öğün
8 de 1 bardak alkali su
09.00 da
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 çatal peynir
2 lokma çavdar ekmeği
Az şekerli çay
sinbo cnm benmkide ama dijitaller hep böyle
Kalkınca bir bardak su
Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+ceviz bir tane biber +1 b.çay
ara 1 şeftali
öğle: 7 tane yaprak sarma+1 bardak ayran+1 bibe
ara: 1 adet wasa yanında bitki çayı içerimm
akşam : herhangi bir fikrim yok şuaannn

7 yaprak sarmyla kendini frenlersen helal kız sana![]()
Kalkınca bir bardak su
Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+ceviz bir tane biber +1 b.çay
ara 1 şeftali
öğle: 7 tane yaprak sarma+1 bardak ayran+1 bibe
ara: 1 adet wasa yanında bitki çayı içerimm
akşam : herhangi bir fikrim yok şuaannn
benim kahvaltımmmm
bir yumurta
bir üçgen peynir
salata domates
iki dilim çavdar ekmeği
salça 1 kaşık
şekersiz çay
ara: 2 si bir arada nescafe
sabah ve öğlen kolay oluyoda akşam eve gidince ne bulursam yiyince herşey bozuluyo

kızlar kahvaltılarınız güzel,sanırım kahvaltıyı güzel yapıp akşam mı şaşıyoruz nedir?
7 tane yaprak sarmasıyla nasıl doyacan kız,yanında domates+salatalık doğrasan (yanlız bende yemeye teşvik ediyorum kızdım kendime)
akşam için benimde fikrim yok,bi tarhana çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum şuan![]()