16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

ben de katılmak isterim aranıza. Öncellikle tebrik ederim 26 kilo harika bi başarı. Darısı başıma. Ben de 96kilo ile başladim ve henüz 5 kilo verebildim. Geriye 21 kilom kaldım. Umarım hepimiz kilolarımızdan bi daha almamak üzere kurtuluruz

Inan ki o kadar kiloyu nasıl verdim bende bilmiyorum arada kaçamak yapsamda hiçbir zaman birakmadim... Gülcan sen kaç kilosun boylariniz nedir... Yarın sabah aç karna tartılalım boyumuzla beraber yazalım
Haftalık takip ederiz... gerçekten ciddi iseniz yarın baslayalım

Evet ayda 3 kilo hedef koyuyorum kendime bence zor değil vaktim var yapabilirim inşallah.zaten sok diyet yapan birisi değilim yavaş yavaş gitsin sağlıklı ve kalıcı olsun istiyorum...

Dikkat ettiğim birkaç husus var
saat 6 dan sonra yememek
3-4lt. Günlük su içmek
Şekerli, hamur işi ve çok yağlı yememek
Tam buğday ekmeği kullanmak
Acelem yok zaten...
Bu arada hergün sporumu yapiyorum en az 30 dk. 1 saate kadar da çıkarabiliyorum

Iyi geceler... Yarın görüşmek üzere...
Güzel günler bizi bekliyor az kaldı
Sabır sabır sabır

Günaydın
Evet bugun tartildim ve 83.4 kiloyum ben daha fazlayim sanıyordum ama zayiflamışım evet arkadaşlar katilmak isteyenleri bekliyorum.... haftaya pazartesiye 82 olmak istiyorum inşallah olurum artık eskisi gibi kacamak yok

3 bardak su
1 mandalina
Kahvaltı için eşimin uyanmasını bekliyorum...

2012 ocakta 105 tim ve mayisa kadar diyete basla boz seklinde 98 e dusmusum.
Mayista un ve sekeri çıkardım haytimdan ama kaçamak çok çok kaçamak larim oldu. Ve bugün itibari ile kaçamaksız başladim... kilolardan kurtulmak istiyorum artık... sporu ise 15 gundur duzenli yapıyorum.
Onceden o da başla bırak oluyordu. ... simdi ise zorluyorum kendimi. Bende çok hareketliyim ama spor bambaşka bişey zumba yapmani tavsiye ederim

Bende bir hafta önce başladım şuan 80 kiloyum, 3 kilo verdim bir haftada, ayrıca sabah aç karnına elma sirkesi bal ılık su karışımı için, kilo kaybına faydası var, tavsiyedir

Evet bende bir ara kullandım elma sirkesi faydaları çok hoşuma gidiyor
Kahvaltıdan önce 4 bardak daha su
Domates
Salatalik
Yesil soğan
Peynir
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 kupa yeşil çay
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Vazgeçilmezim 4-5 kaşık yoğurt

Evet tartimi pazartesiye kadar kaldırdım
Ara öğün olarakta 4 bardak su ve 2 tane ceviz...

çok tebrik ederim ya 26 kilo vermişsin dile kolay gerisini de verirsin bence

merhaba tekrar. Ben de bu sabah tartıldım ve kilom 90. Boyum da 168. Hedefim 70 1 agustosa kadar. Umarım veririz. Sık sık mesaj yazmama oglum fırsat vermese de ben 2- 3 günde bir gelismeleri yazarım. Hepinize kolay gelsin

Bence 70 den bile daha asagi düşersin iradeli olursan...
Aksam yemeğimi 17.30 da bitirdim
Yarim dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ayran
Etli nohut 5-6 kaşık nohut ve biraz da etinden.... sporumu da birazdan yaparım

Evet 2 bardak su içip sporuma yaptim 30 dk da bisiklet sürüyorum toplamda 50 dk oluyor...
82 olacağım inşallah 1 hafta sonra
Yatana kadar 6-7 bardak daha su içerim
Birazdan da 1kupa yeşil çay inşallah

Benimle kilo vermek isteyenler hadi neredesiniz

Evet bugünüm gayet guzel geçti...
Bekledigimden de güzel yani kaçamak yok ve acıkmadım da.... iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…