16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

Hayirli olsun canim 15 ne ki 25 bile verirsin;-) 87 den geldim ben de 74 e ama 26 harika bir sayi helal olsun valla 2 ceviz yerine 5 findik 3 badem 1 ceviz yapiyorum ben hem cesit oluyo hem de fazla gozukunce gozum de doyuyo :-)kolaylar gelsin

Sende iyi kilo vermissin canim...
Bu arada Günaydın herkese, geceden sabaha kadar 6 bardak su ictim
Sabah 8 de yarim elma ve 4 bardak su daha artik ne kadar su içtiğimi yazmayacağim çünkü severek ve cok içiyorum zaten günlük 16-20 bardak yapıyor 4 lt oluyordur herhalde...

Kahvaltimi gec yapacagim bugün eşim uyuyor çünkü... aç aç bekleyeceğim artik

Evet kahvaltimi gayet guzel ve herzaman ki gibi yaptım.... ama cok acıkmıştım... kimse olmasa da ben tam gaz devam ediyorum aksama da brokoli yemeyi düşünüyorum sarımsaklı yogurtlu....

Evet ara öğün olarak 10 çiğ badem 10 beya leblebi yedim... akşam yemeği için çok geç kaldim birazdan yiyeceğim inşallah. ..

Evet saat 7 olmadan akşam yemeğini yedim
1 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık tanesinden nohut
Sarımsak li yogurtlu brokoli
1 kepçe sehriye çorbası
Ve yemekten önce 4 bardak su içtim. ...

bende aranıza katılmak istiyorum:( benimde boyum 172cm doğumdan önce 68 kiloydum şimdi 75 kiloyum bende sizinle zayıflayabilir miyim? ben 62ye kadar vermek istiyorum:( ama kilo vermek çok zor daha önce 88 kilodan 66ya inmiştim biliyorum zorluğunu:(

Tabiki katilabilirsin canım bende mutlu olurum böyle destek olarak zayıflamaktan.... bende 68 olmak istiyorum... suanda yesil çayimi içtim birazdan da spor yapacağım. ...

Evet sporumu yaptim tam 1 saat
Artik bugünde kapandı benim için. ... yatarken 1 bardak tarçınlı süt içerim. ..
Herkese iyi geceler
Eşim dışardan alalim dedi ama ben reddettim ev yemegi daha sağlıklı. ...

Günaydın herkese....
2 bardak su
1 elma ile gune başladım
Kahvaltıya kadar fazla acikmamiş olurum zaten tekrar uyuyorum saat 11 gibi uyaniyoruz... havalar biraz ısınsa yürüyüşe de başlayacağım...

Evet saat 12.30 da kahvaltimi yaptım kendime ozel cevizli Havuçlu sarimsakli yoğurt yapip yedim tabi diger kahvaltiliklardan da az az yedim 2 dilim buğday ekmeği ile....
Simdi ara ogun yapacağım
5 çiğ badem
10 beyaz leblebi
10 kuru dut
Su içmeye devam

Benimle zayiflamak isyeyenler nerede acaba... hiç görünmüyor larda kendileri....

Akşam yemeği mi yedim saat 17 de
2 kepçe corba
2 dilim buğday ekmeği
Yumurtalı ıspanak yedim 1 porsiyon
Corbama hiç yağ katmadim ve çok çok az tuz koydum.... doydumda yani

Akşam yemeğinden sonra evimi güzelce temizledim dinlenmeden hemen 1 saat sporumu yaptim
Saat 10 da da
1 kupa yesil çay
3 medine hurmasi
Kuru kayısı biraz
3. Günümde küçük bir kacamağim olduuu.
1 tane yaprak sarmasi (çok seviyorum ama dayanamıyorum) iyi bile dayandim yanii

Günaydın kızlar demiyorum artık çünkü günlüğümle yalnız başimayim
Günaydın Günlüğüm yeni uyandik sayılır uyanir uyanmaz
1 bardak tarçınlı sütümü içtim simdi de kahvalti hazırlıyorum

Kahvaltimi yaptimmmm
Önce 3 bardak su
8-9 siyah zeytin