- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
benimde son 6kilom kaldı
Ay iinşallah hemencik kurtuluşunun canım...
ne kadar sürede kaç kilo verdin ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde son 6kilom kaldı
kasım sonu başladın canım 73le şu an 66yimAy iinşallah hemencik kurtuluşunun canım...
ne kadar sürede kaç kilo verdin ...
Diyetisyen e devam ediyor musunu canımGunaydin lar
1 portakal
1 küçükcük elma
1 king mandalina
600 ml şu
kahvaltıya komşum a davetliyim umarım güzel geçer. Artık hergün tartilmiyorum. Çarşamba gününden bu zamana bende merak eediyorum. Ama haftaya gorecegiz
Diyetisyen e devam ediyor musunu canım
Günaydın senin sayfan varmış haberim yoktu
Anladım canım zor tabi ben tek çocukla yetisemiyorum bazen makarna bile yapmaya. zaten ne yiyeceğimizi be yemiyecegimizi biliyoruz mühim olan nefsimize hakim olmakYok canım ya ilk hafta güzel kilo verdim ama küçük çocukla ve 2 tane olunca zor oluyor menuleri hazırlamak
bide eşim polis gece gündüz çalışıyor düzensiz yani o yüzden yemek saatleri de düzensiz
ben öğlen kendime et tavuk ya da balık yaparken o kahvaltı sini anca yapıyor. Haliyle hem onun kahvaltısı hem benim menüm bi yandan çocuklarla çok zor oluyor
Ve yapacaksinda insaallahSaat 11 de
1 büyük dolma
fellak köfte kaşık hesabı yapmadan yedim
sucuklu yumurta
Taze fasulye
azar azar yedim hepsinden ama asıl fazla olan 3 tane halley yedim mm
ama yarın oruçluyum inşallah ve temizlikten dolayi bu kadar yedim yoruldugum için
yarın 45 dk yürüyüş ve hafif bir iftar ile sorunu halledecegim
bu haftalık bombayı patlattım çarşamba sabahına kadar bozmak yok kaçamak yokkk
85.9 için kendimi zorlama zamanı geldi.
hadi bakalım
Ve yapacaksinda insaallah
Anladım canım zor tabi ben tek çocukla yetisemiyorum bazen makarna bile yapmaya. zaten ne yiyeceğimizi be yemiyecegimizi biliyoruz mühim olan nefsimize hakim olmak