16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

Bugün kü ara öğünde tamamladim cok şükür
5 çiğ badem
2 ceviz
10 kuru dut
10 kuru siyah üzüm
Veeee 4 bardak su
Aksama da dikkat edebilirim inşallah

Galiba cok acıktım esimi bekliyorum yemek için. Gerçi daha gelmedi kendisi

Akşam yemegimi de yedim sanki dünyayı yemiş kadar doluyum
1 kase corba
Kavurma
Brokoli li salata
1 kasik mantı
2 dilim tam buğday ekmegi
Son olarakta 1 çay kaşığı saralle
18.30 da yemek işim bitti bugunde

Yeşil çay da içtim 1 kupa... ama cok Üşüyorum ev kaloriferli ama cok soğuk. ..
Pazartesiye az kaldı. Yediklerime dikkat ediyorum ama kilo veremezsem diye korkuyorum

Bugün canim hiç spor yapmak istemiyor çok Üşüyorum çünkü
Erkenden uymak istiyorum

merhaba cnm bende kilo vermek istiyorum bu bi kaç gündür kendimce birşeyler yapıyorum aranıza katılmak istiyorum boyum 1.68 kilom 90 23 yaşındayım 2 senelik evliyim

Tabiki katılabilirsiniz ben günlük yediklerimi paylaşıyorum... bende 4 yıllık evliyim ve zayıf olamak istiyorum... elbise giymek istiyorum..

Bugün yapmadim sporumu azcık bile canim istemiyor ki... uykum var bence o yuzden
Pazartesi pilates e baslayacagim insallah...
300-400 gram bile versem cok sevinecegim ama en azindan 82.900 olsam barii

Yemeden kilo versem biliyorum ki sarkacak ve yediğim zaman da fazlasiyla ve aninda geri alacagim o kilolari ama yavaş yavaş sağlıklı gitsin

Günaydın
Sabah erken bir ara öğün oldu ama saatte 7 olmuş yani bugun 4.30 da uyandım kızım hala ayakta....
Meyve fazla oldu ama napim eşimi kiramadim
1 dilim elma
2 dilim ayva
Yarim küçük portakal
Küçük mandalina
Kahvalti bugün geç olacak gibi

yediklerinizi okuyunca kendimi fil zannettim ben dünya kadar yiyorum :(( ne kadar az yiyorsun. gece yatmadan da bazen kaçırıyorum bende günlük yazmaya karar verdim buraya belki sizden utanıp yemem:( birde ben emziriyorum ondan sanırım çok acıkıyorum. 74.6 kilom pazartesi tartılıp sizle beraber yazacam artık çok zor çok allah yardımcımız olsun.

Aslinda az gibi görünüyor ama hiç aç kalmıyorum fazlasiyla doyuyorum... bence sende yaz çok fazla kilon yok gibi boyun kaç
Acaba....
Ben emzirme doneminde dikkat etmedim tam 25 kilo aldaldim. 78-79 la hamile kalmıştım... emzirme de aldıklarımi verdim. Sıra hamilelik te aldiklarimde 5 kilo falan var ama benim gözüm daha da aşağı da

Sabah kahvaltimi geç yaptım herzaman ki gibi
2 sekersiz cay
Roka
Domates
Salatalik
Yumurta
Peynir
Zeytin
Kahvaltimi hic kismiyorum çünkü kahvaltı benim için önemli yemekten daha çok seviyorum kahvaltı yapmayı

15.30 da ar öğün olarak
5 çiğ badem
10 kuru dut
10 kuru siyah üzüm
10 beyz leblebi
2 ceviz
Bol bol da su ictim
Akşam yemeği olarak ta
1 kase corba
3 yemek kaşığı makarna
Salata
Biraz da yogurtlu haşlama karnabahar
Ekmek yemedim makarna yedim diye
Ama gayet guzelde doydum

Günlük ictigim su 3 lt geçiyor

Merhaba :1:
Bende 5 ay içinde 15 kilo vermeliyim şuan 69 kiloyum fakat 1 ay önce diyet yapmaya başladım. Başlangıç kilom 72 ve 16 yaşındayım :)
Bir an önce zayıflamam gerekiyor yaza kadar hedeflediğim kiloya ulaşmalıyım :( Umarım sizde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz

İnşallah sende verirsin canım.ben bu hafta hiç olmadığı kadar dikkat ettim.
Sporumu yaptim 1 saat..
Birazdan yesil çay içerim....
Gece yatmadan da tarcinli süt

Ne tarçınlı süt ne de yesil çay icebildim..
Yesil cayim bitti maalesef. Sekersiz nescafe içtim 1 tane ve bol bol da su...
Artik uyuma vakti... herkese iyi geceler... az kaldı sana pazartesi:))

Günaydın
Yeni uyandım sayılır. Uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim.. canım birşey istemiyor ama 1 elme yine de yiyeceğim kahvaltıya kadar... kahvaltı da canım kavurmali yurta istiyoooor

Back
X