eeee ne oldu resım yolla lutfen
edacım tamponlar alındımı alındıysa anlatabilirmisin. birde bişey daha sorucaktım hastanede kaldınmı 1 gece yoksa aynı gün taburcumu oldun. aslında sen iyileşince hastaneye girişinden itibaren iyileşme sürecine kadar olan kısmı komple özet geçersen çok daha iyi olucak:))
bugun tamponlarımda alçımda alındı..burnum bandajlanmadan aynadan gösterdi dr.. ancak burnum şiş ..inmesi icin halen zamana ihtiyacım var..alçı ve tamponlar alındıkdan sonra kuş gibi hafifledim inanılmaz bir rahatlık icerisindeyim..dr un yanından cıktıkdan sonra gezmeye bile gittim :)) evde oturma günlerim bitti .. kendimi cok iyi hissediyorum ..
gece kalmadım sabah 9 da ameliyata girdim aksam 7 falandı hastaneden cıktım..ilk günüm bana göre zor gecti ama bu acıdan agrıdan ziyade narkozdan dı bu sefer bana cok agır geldi ..daha evvelden de narkoz almıştım hic sorunum olmamıstı cabuk uyanmıstım..bu sefer biraz agır oldu ..eve geldim ilk günüm hep uyudum öyle gecti..ikinci gün kahvaltımı falan yaptım yani yemek yemeye başladım..ilk 5 gün dinlendim hep arada kalksamda hep yüksek yastıkla uzandım tv izledim falan ..6. gün anneme geldim otobüsle hemde 7. gün yani bugunde bana göre normal hayatıma geri döndüm
ben hayatımda hiç narkoz almadım ameliyatta olmadım nasıl bişey olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. o yüzden sürekli soru sorup soruyorum:) ben normal doğum yaptım .aslında onun yanında burun ameliyatı çok hafif diyolar hep. ama işte insan yaşamayınca yada yakınında biri olmayınca merak ediyor. çok teşekkür ederim eda verdiğin bilgiler için sağlıklı günler dilerim sana. aklıma geldikçe soru konusunda yorarım seni yine :) grşmek üzere
cnm bende senin gibiyim birini bulsam yakalasamdaa soru sorup dursamm :)))) annemleri ikna edemedim bende olucamda. evlendikten sonra yaptırırım diorumda bu seferde kim begencek de beni böle evlencekk kocaman burnum var :)))) ooff hayırlısıyla bi olsaydıkk ahh bi de babamm ikna olsaydıı uuffffffffff allahım sen yardım ett :dance:hihoyyyt:dilcikar:
:)benimde evlenmeden önce hiç böyle burun komppleksim yoktu geçenlerde bir arkadaşımın aklına uyup doktora gittim o gün bugündür taktım kafama:) keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum.şimdi kızım var küçük daha ameliyat olsam nasıl olucak acaba buruma vururmu yada şimdiki gibi onunla rahat rahat oynayabilecekmiyim gibi şeyler düşünüyorum. birde işin içinde maddiyat var tabii.eskiden maaşımı alıyodum kendime harcıyodum şimdi öyle olamıyor.babanı ikna konusuna gelince banada annem babam gerek yok evlendin napıcaksın artık burnu herkes seni böyle seviyor gibi şeyler şeyler söylüyorlar:)) eşim yaptır diyor. bende bir kaç kbb doktoruna gidip burnumda kemik eğriliği olduğunu onaylattıktan sonra şimdi hepsi yaptır diyo. sende öyle bişey yapabilirsin sağlığım için gerekli nefes alamıyorum filan de:)) herşey istediğin gibi olur inşalllahbuyrunnnnnnnnn
hangi hastane de ameliyat oldun canım
gecmıs olsun canımm ben senden duydum sadullah beyı megersem evımın hemen yanındaymıs arastırdım ıyı bır doktor oldugunu da ogrendım,oysa kı ben bayaa uzaklara gıdıyordum hep:)
herneyse canım kısa surede cekebılırsen burnunun alcısız fotolarını da gormek ıstıyorum cok merak eddıyorum albumune ekleyebılırsen benım ıcın cok yardımcı olacak canım...
ben hayatımda hiç narkoz almadım ameliyatta olmadım nasıl bişey olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. o yüzden sürekli soru sorup soruyorum:) ben normal doğum yaptım .aslında onun yanında burun ameliyatı çok hafif diyolar hep. ama işte insan yaşamayınca yada yakınında biri olmayınca merak ediyor. çok teşekkür ederim eda verdiğin bilgiler için sağlıklı günler dilerim sana. aklıma geldikçe soru konusunda yorarım seni yine :) grşmek üzere
edamısraa ben seni çok merak ettim nasıl oldunn vaLLaa :)) ya bi kaç kişinin fotolarına bktım burunları yandan güzel ama önden eğri duranlar varrr( o yuzdenn bandajlarda cabuk çıksınn daha :)) bişi sorcamm hiç hapşırdınmıı hapşırınca bişi oluyomuu
anladım cnm ameliyattan sonra doktor sık sık geldimi yanınaa sadullah beye bende olucam netet izledim bi videosunu çok samimi sıcak öle açıkgöz biride değil gibi . ya cnm bişi dicem ben samsundayım doktorla gelip görüşmem ameliyet günü almam ne kdar sürer yani sen ilk görşmeye gidip ameliyeta karar vermenn nasıl oldu ne kdar süre gecti akannehir
hımm. ben samsunda yaadıgım için gelip gitmem sorun olurmu acabaa o yuzden.. yoksa mecburen samsunda olucam ama burdada kimseyi önermedilerrr.. herkes ya ankara ya istanbulda ol diyooo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?