16 ocak da benim ameliyat tarihim kızlar dua edin bana :)

ameliyat olmuş ve sigara icen arkadaslar varmı aranızda :gitme:ben dayanamıyorum artık 5 günlük oldu burnum icmeye baslıycm bişe olurmu acaba :bbo:

aaaaaaaa napiosun sen hayatimmmm .. kizariz heeeeeeee... o kadar zaman bunun icin bekledin sabrettin ve en sonunda muradina erdin.. simdi azcik nikotin için yapılır mı bu... bence bu sana bi fırsat olsun ve bırak şu sigarayı.. hadi öptmm kocamann annecik.. bebişlerimize iyi örnek olalim :)

edacım bende sana sorucaktım sigara içiyomuydun diye:)) ameliyattan önce ne zmn bıraktın. burnundaki tampon çıktımı hala duruyomu. ameliyat ne kadar sürdü .ne kadar çok soru soruyorum:))

kızma pufff'cum ya napim bırakamıyorum ..

edacım bende sana sorucaktım sigara içiyomuydun diye:)) ameliyattan önce ne zmn bıraktın. burnundaki tampon çıktımı hala duruyomu. ameliyat ne kadar sürdü .ne kadar çok soru soruyorum:))

evt tek kötü alışkanlığım sigara içiyorum ..dr a sordum ameliyattan bir gün önce hiç içme dedi bende öyle yaptım ..tamponlarım yarın yani cuma günü alınacak ..ameliyt 2 saat sürdü cnm ..yok ne istiyorsan sorabilirsin sorun yok zemuszemus

sevgili edamısra gecmıs olsun.kapalı burun amelıyatı olmussun.burun delıklerınde genısleme var mı?

maalesef bende sigara içiyorum geçenlerde bir bırakayım dedim. aman allahım. resmen depresyona girdim durup durup ağlamalar:)) mutsuz olmalar filan doktora gittim depresyon ilacı verdi hemen bende ilacı içmemek için sigaraya devam ediyorum:)) o yüzden sordum sigara içiyormusun diye ben nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum. işyerimde bir arkadaşımda oldu geçen nisan ayında. oda sigara içiyor. valla ameliyathaneye girene kadar içmiş kötü bir örnek oldu ama:) ameliyattan sonrada onun tamponlar 10 gün sonra çıkmış.5. gün dayanamamış içmiş ama iiçerken canı hiç istememiş söndürmüş. herhangi bir sorunda yok ama sanırım narkoz alındığı için zehirlenme söz konusu olabiliyomuş o yüzden içilmesin diyolar ama bence 5 gün dayanabildiysen biraz daha dayan ve hiç içme. yoksa hiç bırakılıcak gibi değil:)

edacım şişlik ve morlukların ne durumda şuanda birde bazı arkadaşların yanlış anlamadıysam 3. gün de filan tamponları çıkmış senin nerdeyse 1 hafta kalıyor herhangi bir sebebi varmı yoksa doktordan doktora değişiyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…