Çok üzüldüm senin adına.. Çok zor bir durumÖnce kardeşinle konuş.. Ve o çocukla görüşmesini engelle.. 16 yaşındaki bir çocuğun aklı çelinmeye musaittir.. Sakinliğini elinden geldiğince koru.. Konuşmanın gidişatına göre annenle paylaşırsın..
bence hemen açık etme bu ilişki 1 kereyle sınırlı mı kalmış yoksa devam ediyor mu bunu öğrenmelisin...eğer kardeşinin yüzüne vurursan yaptığını bu sefer senden ve ailenden gizli şekilde yapar hiç kontrol edemezsiniz baban var mı ailen nasıl karşılar bu durumu?
çok ciddi bir durum canım düşünmeden sinirlerine hakim olmadan bir iş yapma sakın..
Yemin ederim şok oldum.Sakin kalamıyorum kalbim sıkışmaya başladı.Hiçbir zaman büyükte konuşmadık neden başımıza geldi böyle birşey..Kardeşimle konuşamam elimden kaza çıkar.Çok korkuyorum babam duyarsa neler olur kalamaz bu evde..
pardon ama ben kardesiniz kiz mi erkek mi anlayamadim ha ne farkeder iki cins icin de cok erken ve yanlis tabii ama kizsa sorunlar daha buyuk olaacagindan sordum evire cevire dovmek daha da sogutur ve iyice icine kapanir anneniz de ogreniince cok fena seyler olurmus gibime geliyor bence sakin bir dille once olan biteni konusun, tatli dille kizmadn konusmaya calisin ozaman her seyi dokulur, nacizane fikrim boyle.. ama oncelikle sakin olun ve Allah yardimciniz olsun.. :/
(iste hep o tvlerden, internetten cocuklarimiz ne kadar etkileniyor yaa, batili ozenti yuzunden cocuklr cok erken cinselllige bulasiyor ustelik de evlilik oncesi
Face yazışmaları nasıldı ona göre davranın bence... yani ilk kez yaşanmış üzgünlük pişmanlık vs mi var yoksa devam eden bir ilişki mi var. yazışmalarda pişmanlık var mı neler yazışmışlar ve face yazışmasında neden ve nasıl bu ilişkiyi yazmışlar ki ???
canım hemen annene söyleme hem söylesen ne olucak ki olan olmuş baksana .kardeşinle sakince konuş belki yanlış anlamışsındır olabilir u tarz durumlar dedğim gibi önce kardeşinle konuş dünyanın sonu değil nihayetinde bu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?