17. ayım lutfen yardım

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
arkadaslar ben cok kalın derılıydım 1.5 yıl once amleıyat oldum ve burnum cok fazla şişti,
7 ay boyunca hıc ınme olmadı burnmda. fakat 7. ayımda roacuttene adlı sıvılce hapına basladım. bu ilacın deri inceltme etkısı varmıs. ben sıvılcelerimden dolayı basladım ama burnum o doneme denk gelerek cok ınceldı.
acaba burnum kendısımı duzeldı ilaçmı inceltti bilemiyorum. tekrar buyume olabilir mi ?

arkadaslar ben cok kalın derılıydım 1.5 yıl once amleıyat oldum ve burnum cok fazla şişti,
7 ay boyunca hıc ınme olmadı burnmda. fakat 7. ayımda roacuttene adlı sıvılce hapına basladım. bu ilacın deri inceltme etkısı varmıs. ben sıvılcelerimden dolayı basladım ama burnum o doneme denk gelerek cok ınceldı.
acaba burnum kendısımı duzeldı ilaçmı inceltti bilemiyorum. tekrar buyume olabilir mi ?
Evet roaccutane deriyi inceltiyor. Derinin eski kalınlığına ulaşması yaklaşık 6 yıl alıyor dendi bana. Deriniz zamanla kalınlaşsa bile ilk zamanlardaki ödemli haline dönmez merak etmeyin.

Bence deri kalınlaşınca ödemler geri yerine gelmez. Eski haline döncegini düşünmüyorum.
Bu arada bende ameliyat oldum şuan 3. Ayıma girmek üzereyim. 6. Aya kadar değişim oluyor mu? Hafif kalın deriliymişim,özellikle uç kısım iri duruyo suan

Bence deri kalınlaşınca ödemler geri yerine gelmez. Eski haline döncegini düşünmüyorum.
Bu arada bende ameliyat oldum şuan 3. Ayıma girmek üzereyim. 6. Aya kadar değişim oluyor mu? Hafif kalın deriliymişim,özellikle uç kısım iri duruyo suan
Burun ucu en geç inen bölge. Kalın derililerde bir buçuk yıla kadar deri iniyor.

benım 9. aydan sonra degısım oldu canım. 9. aya kadar cok buyuk ve ırı ıken 9. aydan ıtıbaren ıncelmeye basladı

benım 9. aydan sonra degısım oldu canım. 9. aya kadar cok buyuk ve ırı ıken 9. aydan ıtıbaren ıncelmeye basladı
Merhaba benim 4 ayı geçti baya bir ödemim var bazen çok moralim bozuluyor bazende çökme olan burunları duyunca halime hamd ediyorum bu korkuyla bir kaç gündür burnum gözüme daha iyi görünüyor ama fotoğraflarda ödemli bölge bariz belli oluyor.Artık inmez diye düşünürken sizin gibi ilerki aylarda incelmeye başladığını yazanlar olunca umutlanıyorum.Doktorum ödem için ekstra hiç bir şey vermedi ne krem ne de masaj beklememi söyledi sadece tabi ben arnica ve hirudoid kremi alıp kullandım ona söylemeden roacuttene ağır bir ilaç onu doktorum versede kullanamam çünkü yıllar önce sivilcelerim için cildiyeci vermişti iki gün kullandıktan sonra tüm vücudum isilik oldu ve ateşim çıktı ilaca alerjim varmış iki hafta ilaç kullanmak zorunda kalmıştım iyileşmek için :KK43: geçen ay ödem için napabilirim diye cilt doktoruna danıştım bitkisel bromelain tablet tavsiye etti 20 gündür kullanıyorum bakalım iyi gelecekmi

Back
X