17 aylık kızımı bakıcıya nasıl alıştıra bilirim yardım edin.

hayalumud

15.11.2012
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
414
36
43
35
Ankara
17 aylık kızımı bakıcıya nasıl alıştıra bilirim yardım edin.hanımlar işe başlayacağım ama kızım bana çok bağlı nasıl bakıcısına alıştıra bilirim bide bakıcımızla aynı apartmandayız kendi evinde bakmak istıyo sizce sıkıntı olur mu yoksa daha mı iyi ben kararsızım da.

gerçekten zor bir karar bakıcıyı çok iyi tanıyor musunuz? çocuğunuzu emanet edebileceğiniz biri olmalı..
yakınlarda akrabanız filan yok mu daha iyi bakabileceğini düşündüğünüz?

Son düzenleme:
cnm komşun güvenilir mi. çocuğun daha 17 aylık. aman dikkat et. ayrıca senin evinde baksın bence. kendi evinde işe güce dalar çocuğu ihmal eder. Allah korusun ufak kazalar olabilir

senin evinde baksın. iş istemiyorum sadece çocuğa bak dersin

gerçekten zor bir karar bakıcıyı çok iyi tanıyor musunuz? çocuğunuzu emanet edebileceğiniz biri olmalı..
yakınlarda akrabanız filan yok mu daha iyi bakabileceğini düşündüğünüz?

valla çok ii tanıyorum desem yalan söylemiş olurum ama mecburiyet. akraba hem var hem yok anlıyacağınız.

bakıcı çok önemlidir iyice düşünün derim. ben de bebekken komşumuz bi ara bakıyodu annemler korkularımı filan anlayınca geri aldılar. almamış olsalar kötü olurdu heralde bilemiyorum:44:

Ise baslamadan ara ara bakuciyla basbasa birak bence kendi evinde bakmasin tavsiyem senin evine gelsin su var benimki deara sira ise giderken agliyir napalim

Bakicilara artik fobim var (
Cocugunun bakicisiyla cok vakit gecirmesini sagla, cocuklar hemen alisir zaten
Cok sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…