- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
MasaallahKızim var bitane
Merhaba, Bir kizi olup da erkek bebek bekleyeni görunce hemen soruyorum da ben. Belirtiler iki hamilelikte farkli mi? Ne acidan,yazarsaniz sevinirm :)bende 13 haftada birinci çoçuğumda siradan usm de kiz dedi doktor kiz oldu. Şimdi 4d 13 haftada erkek dedi doktor. Hadi hayırlısı sağlıqlı olsunda İNSALLAH
Amin inşaallahbende 13 haftada birinci çoçuğumda siradan usm de kiz dedi doktor kiz oldu. Şimdi 4d 13 haftada erkek dedi doktor. Hadi hayırlısı sağlıqlı olsunda İNSALLAH
Masaallah :) canım peki nasıl geçiriyorsun hamileliğin?Benim dün belli oldu normal ultrasonda baktırdım erkek cnm
Evet bunu bende bilmek isterim :)Merhaba, Bir kizi olup da erkek bebek bekleyeni görunce hemen soruyorum da ben. Belirtiler iki hamilelikte farkli mi? Ne acidan,yazarsaniz sevinirm :)
Masaallah :) ne zaman öğrendin ve nasıl geçiriyorsun hamileliğin?Benım de oğlum olacak
Amin canım inşaallahHamileliklerde tabiki fark oluyor.benim bildiğim kizda çok bulanti ama erkekte bulanti olmuyor.benim erkek allahın izniyle hayatımda yemedigim kadar çok limon yedim.bulantim yoktu ve bence en önemli nokta çok uyumuyordum. Ama kızıma gözümü acamiycak haldeydim. Gebelik farklı olunca cinsiyete etki ediyormuş demek.allah hepinizin gönlüne göre versin
Bence seninde erkek.kac haftalik sin ?Amin canım inşaallah
HayırlısıBence seninde erkek.kac haftalik sin ?
2 gün önce ogrendım 2 haftadır sakladı cınsıyeti hamılelıgımde Hıc bulantım olmadı bas agrım ve bel agrım oluyor Bırde iştahım cok açıldı hep yemek ıstıyorumMasaallah :) ne zaman öğrendin ve nasıl geçiriyorsun hamileliğin?
Peki tuzlu mu tatlı mı daha çok çekiyor canın?2 gün önce ogrendım 2 haftadır sakladı cınsıyeti hamılelıgımde Hıc bulantım olmadı bas agrım ve bel agrım oluyor Bırde iştahım cok açıldı hep yemek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?