- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Hangi sitenin çin takvimine baktın cintakvimi.org mu .net mi ikisi çok farklı sonuç veriyoBende çin takviminde mayıs ayı kız gösteriyor. Amma bu takvimde 85% erkek diyor. ben neredeyse 25 mayıs da falan kalmısım
Ben googl-da çin takvimi otomatik hesabla yazıyorum çıkıyor. Sonra doğum tarihimi ve son adet tarihini yazıyorum kendisi hesablayıb çıkarıyorHangi sitenin çin takvimine baktın cintakvimi.org mu .net mi ikisi çok farklı sonuç veriyo
13 haftamda doktorum kiz demisdi. Sonra basqa doktor 17 haftada erkek dedi. Amma sonda kizim oldu. Cinsiyyet doktorun iyi olmasindan aslı. Yani iyi bir doktor bakdıysa deyişmez. Yok iyi diyilse deyişirHer kesin bebeyi hayirli ugurlu olsun ben 2gun once ogrendim 13+4gunlukken bi kizim olucak inwallah deyiwmez dimi sonra?
17 haftada normaldende gorebılır dr a baglı.benım bır kızım var ıkıncıye de kıza benzıo dedı ama degısebılır dedı :))Selam hanımlar, 17. Haftamda terminim var yine. Ve ben 3D yaptırmak istiyorum, sizce 3 boyutlu ultrasonda cinsiyeti net bir şekilde belli olur mu? Tabiki bebek de doğru pozisyonda olur ise. Kimler 16. 17. Veya 18. Haftalarda 3 boyutlu yaptırıp cinsiyeti belli veya doğru çıktı?
dr. un degısebılır dedımı belkı kesın goremedıyse degısıyo canım bişi alma bende beklıyorum:)Her kesin bebeyi hayirli ugurlu olsun ben 2gun once ogrendim 13+4gunlukken bi kizim olucak inwallah deyiwmez dimi sonra?
Allah bagislasin ilk bebeyim o yuzden cinsiyyet hic onemli deyil saglikli olsun yeterki 2kayipdan sonrabanada yuzde 90 kız dedı ama cınsıyetını goremedıgını soyledı erkek olsa hemen gorurdum demısstı.kısmet bır kızım var yıne kız ıstıorduk allah kalbımıze gore verdı hamdolsn
Selam hanımlar, 17. Haftamda terminim var yine. Ve ben 3D yaptırmak istiyorum, sizce 3 boyutlu ultrasonda cinsiyeti net bir şekilde belli olur mu? Tabiki bebek de doğru pozisyonda olur ise. Kimler 16. 17. Veya 18. Haftalarda 3 boyutlu yaptırıp cinsiyeti belli veya doğru çıktı?
Ben 2.oğlumda et balık tavuk çok yedim bir de erkek bebekte ellerde kuruluk oluyor öyle tiksinmem bulantım olmadı herşey yedim saçlarım dökülüyordu o olmadı hamilelik süresince çok sakindim aklıma geldikçe yazarım :)Evet bunu bende bilmek isterim :)
Ben 17+3 oldum hale söylemedi 22 eylülde termin var o zamana söyler heralde göremedim diyor ama oğlumda 13.haftada söylemişti kız istediğimi biliyordamı söylemiyor diyorum acabaBiz 17 haftayı doldurduk geçen gittim 16+3 dü terminim vardı söylemedi yine uyus oldum şimdi 4 hafta sonra gidicem 21+3 de detaylı ultraschal yapıcak o zaman söyler heralde
Yurt dışındasın sanırım, orada genelde 3 büyük terminide ultrason yapıyorlar diye biliyorum. Gıcık bi durum. Hayırlısı bakalım:)[/QUOT evet yurtdışı çok gıcık bir durumm..ama oğlumda 13.haftada söylemişti bunda kız çok istediğimi biliyor ondan mı demiyor acaba
Das kann nerven. Ama sabır. Bende bu çarşamba gittim 17. Haftamda, ama maalesef bebek göstermedi kendini. Ama iki hafta sonra tekrar terminim var. Umarım ozaman gösterir kendine:)Ben 17+3 oldum hale söylemedi 22 eylülde termin var o zamana söyler heralde göremedim diyor ama oğlumda 13.haftada söylemişti kız istediğimi biliyordamı söylemiyor diyorum acaba
Bende de öyle. Ete doyamıyorum ve tuzlu yiyeceklere. Çok iyi hissediyorum çok şükür kendimi. Bakalım ne olacak bebi :) sağlıklı ve hayırlı olsunlarda inşallah:)Ben 2.oğlumda et balık tavuk çok yedim bir de erkek bebekte ellerde kuruluk oluyor öyle tiksinmem bulantım olmadı herşey yedim saçlarım dökülüyordu o olmadı hamilelik süresince çok sakindim aklıma geldikçe yazarım :)
Yine görmedik maalesef:) göstermedi kendini3D ye gerek yok ki oğlumu 13 haftalıkken normal ultrason da gördü doktor
Ben şahsen bir dahaki terminde güvenirdim :) benim doktorum o haftalarda kızın ve erkeğin çok benzediğini söyler.Her kesin bebeyi hayirli ugurlu olsun ben 2gun once ogrendim 13+4gunlukken bi kizim olucak inwallah deyiwmez dimi sonra?
Genau..aber benim dr görmedim diyor ben inanmıyorum termin 22 eylülde çok var daha üff çok sıkıldım 22 haftalık olcaz öyle söylicekDas kann nerven. Ama sabır. Bende bu çarşamba gittim 17. Haftamda, ama maalesef bebek göstermedi kendini. Ama iki hafta sonra tekrar terminim var. Umarım ozaman gösterir kendine:)
Görmüş ama emin olamamış olabilir canım. Biliyorum vakit geçmiyorGenau..aber benim dr görmedim diyor ben inanmıyorum termin 22 eylülde çok var daha üff çok sıkıldım 22 haftalık olcaz öyle söylicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?