17. Haftada cinsiyet ne kadar doğru olur

Her kesin bebeyi hayirli ugurlu olsun ben 2gun once ogrendim 13+4gunlukken bi kizim olucak inwallah deyiwmez dimi sonra?

Her kesin bebeyi hayirli ugurlu olsun ben 2gun once ogrendim 13+4gunlukken bi kizim olucak inwallah deyiwmez dimi sonra?
13 haftamda doktorum kiz demisdi. Sonra basqa doktor 17 haftada erkek dedi. Amma sonda kizim oldu. Cinsiyyet doktorun iyi olmasindan aslı. Yani iyi bir doktor bakdıysa deyişmez. Yok iyi diyilse deyişir

17 haftada normaldende gorebılır dr a baglı.benım bır kızım var ıkıncıye de kıza benzıo dedı ama degısebılır dedı :))

12de normal usgd erkek dedi.
17 de erkek olduğu kesinleşti.

İkisinde de normal usg de gördü

banada yuzde 90 kız dedı ama cınsıyetını goremedıgını soyledı erkek olsa hemen gorurdum demısstı.kısmet bır kızım var yıne kız ıstıorduk allah kalbımıze gore verdı hamdolsn

banada yuzde 90 kız dedı ama cınsıyetını goremedıgını soyledı erkek olsa hemen gorurdum demısstı.kısmet bır kızım var yıne kız ıstıorduk allah kalbımıze gore verdı hamdolsn
Allah bagislasin ilk bebeyim o yuzden cinsiyyet hic onemli deyil saglikli olsun yeterki 2kayipdan sonra

3D ye gerek yok ki oğlumu 13 haftalıkken normal ultrason da gördü doktor

Biz 17 haftayı doldurduk geçen gittim 16+3 dü terminim vardı söylemedi yine uyus oldum şimdi 4 hafta sonra gidicem 21+3 de detaylı ultraschal yapıcak o zaman söyler heralde
Ben 17+3 oldum hale söylemedi 22 eylülde termin var o zamana söyler heralde göremedim diyor ama oğlumda 13.haftada söylemişti kız istediğimi biliyordamı söylemiyor diyorum acaba

Ben 17+3 oldum hale söylemedi 22 eylülde termin var o zamana söyler heralde göremedim diyor ama oğlumda 13.haftada söylemişti kız istediğimi biliyordamı söylemiyor diyorum acaba
Das kann nerven. Ama sabır. Bende bu çarşamba gittim 17. Haftamda, ama maalesef bebek göstermedi kendini. Ama iki hafta sonra tekrar terminim var. Umarım ozaman gösterir kendine:)

Bende de öyle. Ete doyamıyorum ve tuzlu yiyeceklere. Çok iyi hissediyorum çok şükür kendimi. Bakalım ne olacak bebi :) sağlıklı ve hayırlı olsunlarda inşallah:)

Das kann nerven. Ama sabır. Bende bu çarşamba gittim 17. Haftamda, ama maalesef bebek göstermedi kendini. Ama iki hafta sonra tekrar terminim var. Umarım ozaman gösterir kendine:)
Genau..aber benim dr görmedim diyor ben inanmıyorum termin 22 eylülde çok var daha üff çok sıkıldım 22 haftalık olcaz öyle söylicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…