17. Haftada cinsiyet ne kadar doğru olur

Birde çok duygusalım herşeye ağlıyorum dedim biliyorsunuz cinsiyeti erkek ondan mı söylemiyorsunuz (çünki oğlumu 13.haftada söylemişti) yok diyor görmedim ama işte ne bilim içime biliyor geliyor ben kız istedikçe erkek oluyor

Anlıyorum seni canım benim. Çok istenilen şey uzak gibi geliyor veya bi türlü gerçekleşmiyor gibi. Fazla versteifen etmemeye çalış kendini canım. Çünkü çok üzerine gidersen daha zor olur senin için. Benimde hamd olsun bi kizim var. Kızım olsa yine çok seviniriz ama erkek olsa tamamlanmış oluruz :) inşaallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim. Az daha sabır. Belki alırsın kız haberini. Hayırlısı olsun hepimiz için:)

Çok stress yaptım..belkide dr ondan söylemiyor..2 oğlum var Allah can sağlığı versin..ben de kız çocuğu takıntısı var ben tek kızım ondan olsa gerekk..Rabbim hayırlısını versin...takmamaya çalışsamda nafile..kaynanam bile duyunca buda erkek deyip duruyor.zati hormonlarım ayakta birde o bozuyor morelimi..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Kızında h

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama kızlar kendini zor gösterir derler, ki bu bende öyle oldu. Belki bu sefer kizdir canım:) şimdi de ben sana sorayım, iki oğlun var Rabbim bağışlasın inşallah:) nasıl geçirmiştin hamileliklerini? Rahat kötü? Ve şimdiki nasıl?

Kızında nasıl geçti hamileliğin nasıl geçti ben oğluşumda herşey yedim tatlı özellikle baklava balık et tavuk ama bunda yiyemiyorum miğdem bulanıyor kıyma bile kokuyor bana
Kiz belki bu kizdir ^^ :) kızımda yağ kokusu, et kokusu düşmandı bana. Tatlı canım çekmişti öyle. Vee çok bulantılı ve kusmalı geçirmiştim. Ama şimdi ise tam tersi, ete ve tuzlu şeylere bayılıyorum:) ve bulantım hiç yok Hamd olsun rahat geçiriyorum bu sefer

İlk oğlumda ilk dönem kusma oldu sonrası rahattım herşey yedim tatlı özellikle 2.sinde ne kusma vardı ne birşey et balık tavuk ne bulduysam yedim..ama ellerim çok kuruyordu baş ağrısı oldu burnum kanıyordu çay içemedim çok belim kasıklarım çok ağrıyordu ama bu hamileliğimde ağrımıyor saçlarım dökülürdü oğluşumda gürleşti

Sonra çok sakindim bunda çok duygusalım çok yorgunum oğlumda dinçtim

Canim haber et olurmu öğrendiğinde:) benim termin 2 hafta sonra ama büyük ihtimal haftaya gideceğim yine :-D halte das nicht aus. Merak yokmu. Sende gidebilirmisin?
Benim termin hastanede oluyor Doktorum Türk ondan başkasına gitmek istemiyorum birde biliyorsun terminler 4 haftada bir çok merak ediyorum sende mutlaka yaz bana cinsiyetini. 22 september gidecez

Benim termin hastanede oluyor Doktorum Türk ondan başkasına gitmek istemiyorum birde biliyorsun terminler 4 haftada bir çok merak ediyorum sende mutlaka yaz bana cinsiyetini. 22 september gidecez
Yazarım inşallah:) ok anlıyorum. Peki canım doktoruna sırf cinsiyet belirlemesi için gidemezmisin? Mümkün değil mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…