- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 44
- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Görmüş ama emin olamamış olabilir canım. Biliyorum vakit geçmiyorbide belki bir dahaki terminde de de bebek göstermeyecek kendini :-●
Anlıyorum seni canım benim. Çok istenilen şey uzak gibi geliyor veya bi türlü gerçekleşmiyor gibi. Fazla versteifen etmemeye çalış kendini canım. Çünkü çok üzerine gidersen daha zor olur senin için. Benimde hamd olsun bi kizim var. Kızım olsa yine çok seviniriz ama erkek olsa tamamlanmış oluruz :) inşaallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim. Az daha sabır. Belki alırsın kız haberini. Hayırlısı olsun hepimiz için:)Birde çok duygusalım herşeye ağlıyorum dedim biliyorsunuz cinsiyeti erkek ondan mı söylemiyorsunuz (çünki oğlumu 13.haftada söylemişti) yok diyor görmedim ama işte ne bilim içime biliyor geliyor ben kız istedikçe erkek oluyor
Çok stress yaptım..belkide dr ondan söylemiyor..2 oğlum var Allah can sağlığı versin..ben de kız çocuğu takıntısı var ben tek kızım ondan olsa gerekk..Rabbim hayırlısını versin...takmamaya çalışsamda nafile..kaynanam bile duyunca buda erkek deyip duruyor.zati hormonlarım ayakta birde o bozuyor morelimi..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Anlıyorum seni canım benim. Çok istenilen şey uzak gibi geliyor veya bi türlü gerçekleşmiyor gibi. Fazla versteifen etmemeye çalış kendini canım. Çünkü çok üzerine gidersen daha zor olur senin için. Benimde hamd olsun bi kizim var. Kızım olsa yine çok seviniriz ama erkek olsa tamamlanmış oluruz :) inşaallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim. Az daha sabır. Belki alırsın kız haberini. Hayırlısı olsun hepimiz için:)
Anlıyorum seni canım benim. Çok istenilen şey uzak gibi geliyor veya bi türlü gerçekleşmiyor gibi. Fazla versteifen etmemeye çalış kendini canım. Çünkü çok üzerine gidersen daha zor olur senin için. Benimde hamd olsun bi kizim var. Kızım olsa yine çok seviniriz ama erkek olsa tamamlanmış oluruz :) inşaallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim. Az daha sabır. Belki alırsın kız haberini. Hayırlısı olsun hepimiz için:)
Kızında nasıl geçti hamileliğin nasıl geçti ben oğluşumda herşey yedim tatlı özellikle baklava balık et tavuk ama bunda yiyemiyorum miğdem bulanıyor kıyma bile kokuyor banaKızında h
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama kızlar kendini zor gösterir derler, ki bu bende öyle oldu. Belki bu sefer kizdir canım:) şimdi de ben sana sorayım, iki oğlun var Rabbim bağışlasın inşallah:) nasıl geçirmiştin hamileliklerini? Rahat kötü? Ve şimdiki nasıl?Çok stress yaptım..belkide dr ondan söylemiyor..2 oğlum var Allah can sağlığı versin..ben de kız çocuğu takıntısı var ben tek kızım ondan olsa gerekk..Rabbim hayırlısını versin...takmamaya çalışsamda nafile..kaynanam bile duyunca buda erkek deyip duruyor.zati hormonlarım ayakta birde o bozuyor morelimi..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Kiz belki bu kizdir ^^ :) kızımda yağ kokusu, et kokusu düşmandı bana. Tatlı canım çekmişti öyle. Vee çok bulantılı ve kusmalı geçirmiştim. Ama şimdi ise tam tersi, ete ve tuzlu şeylere bayılıyorum:) ve bulantım hiç yok Hamd olsun rahat geçiriyorum bu seferKızında nasıl geçti hamileliğin nasıl geçti ben oğluşumda herşey yedim tatlı özellikle baklava balık et tavuk ama bunda yiyemiyorum miğdem bulanıyor kıyma bile kokuyor bana
İlk oğlumda ilk dönem kusma oldu sonrası rahattım herşey yedim tatlı özellikle 2.sinde ne kusma vardı ne birşey et balık tavuk ne bulduysam yedim..ama ellerim çok kuruyordu baş ağrısı oldu burnum kanıyordu çay içemedim çok belim kasıklarım çok ağrıyordu ama bu hamileliğimde ağrımıyor saçlarım dökülürdü oğluşumda gürleştiSeni çok iyi anlıyorum canım. Ama kızlar kendini zor gösterir derler, ki bu bende öyle oldu. Belki bu sefer kizdir canım:) şimdi de ben sana sorayım, iki oğlun var Rabbim bağışlasın inşallah:) nasıl geçirmiştin hamileliklerini? Rahat kötü? Ve şimdiki nasıl?
Sonra çok sakindim bunda çok duygusalım çok yorgunum oğlumda dinçtimKiz belki bu kizdir ^^ :) kızımda yağ kokusu, et kokusu düşmandı bana. Tatlı canım çekmişti öyle. Vee çok bulantılı ve kusmalı geçirmiştim. Ama şimdi ise tam tersi, ete ve tuzlu şeylere bayılıyorum:) ve bulantım hiç yok Hamd olsun rahat geçiriyorum bu sefer
Canim haber et olurmu öğrendiğinde:) benim termin 2 hafta sonra ama büyük ihtimal haftaya gideceğim yine :-D halte das nicht aus. Merak yokmu. Sende gidebilirmisin?Sonra çok sakindim bunda çok duygusalım çok yorgunum oğlumda dinçtim
Benim termin hastanede oluyor Doktorum Türk ondan başkasına gitmek istemiyorum birde biliyorsun terminler 4 haftada bir çok merak ediyorum sende mutlaka yaz bana cinsiyetini. 22 september gidecezCanim haber et olurmu öğrendiğinde:) benim termin 2 hafta sonra ama büyük ihtimal haftaya gideceğim yine :-D halte das nicht aus. Merak yokmu. Sende gidebilirmisin?
B Biricikmelegim inşallah erkektir senin meleğin..Benim termin hastanede oluyor Doktorum Türk ondan başkasına gitmek istemiyorum birde biliyorsun terminler 4 haftada bir çok merak ediyorum sende mutlaka yaz bana cinsiyetini. 22 september gidecez
Yazarım inşallah:) ok anlıyorum. Peki canım doktoruna sırf cinsiyet belirlemesi için gidemezmisin? Mümkün değil mi acaba?Benim termin hastanede oluyor Doktorum Türk ondan başkasına gitmek istemiyorum birde biliyorsun terminler 4 haftada bir çok merak ediyorum sende mutlaka yaz bana cinsiyetini. 22 september gidecez
Sağol canım benim :) Amin hayırlısıylaB Biricikmelegim inşallah erkektir senin meleğin..
Ve seninkide hayırla kız:)B Biricikmelegim inşallah erkektir senin meleğin..
Aminn :)Sağol canım benim :) Amin hayırlısıyla
Yok gidemiyorum dosyalar orada doktor değişikliği olur burada sistem farklıYazarım inşallah:) ok anlıyorum. Peki canım doktoruna sırf cinsiyet belirlemesi için gidemezmisin? Mümkün değil mi acaba?
Amiiinnnn :)Ve seninkide hayırla kız:)
Tamam canım. Ozaman sabır :) 3 haftacık kalmışYok gidemiyorum dosyalar orada doktor değişikliği olur burada sistem farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?