- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Tuzlu ve eksı seyler yıyorum halaPeki tuzlu mu tatlı mı daha çok çekiyor canın?
Biz 17 haftayı doldurduk geçen gittim 16+3 dü terminim vardı söylemedi yine uyus oldum şimdi 4 hafta sonra gidicem 21+3 de detaylı ultraschal yapıcak o zaman söyler heraldeSelam hanımlar, 17. Haftamda terminim var yine. Ve ben 3D yaptırmak istiyorum, sizce 3 boyutlu ultrasonda cinsiyeti net bir şekilde belli olur mu? Tabiki bebek de doğru pozisyonda olur ise. Kimler 16. 17. Veya 18. Haftalarda 3 boyutlu yaptırıp cinsiyeti belli veya doğru çıktı?
Merhaba, Bir kizi olup da erkek bebek bekleyeni görunce hemen soruyorum da ben. Belirtiler iki hamilelikte farkli mi? Ne acidan,yazarsaniz sevinirm :)
Merhaba, Bir kizi olup da erkek bebek bekleyeni görunce hemen soruyorum da ben. Belirtiler iki hamilelikte farkli mi? Ne acidan,yazarsaniz sevinirm :)
http://ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
Birde bu linki tıkla. Cinsiyyet testi. Rusca anlamıyorsanız kendinizin ve kocanızın doğum tarihini tam olaraq yazın bana birde hamile kaldığınız ayı. Bende tutdu bu takvim sizede bakalım
Ben gecen ay sagdan yumurtladim cunku o tarafta agri oldu o ay ve hamile kaldim. Dr. A kese sagda mi diye sordum, rahim ortadadir oyle sey olmaz dedi, sagda sanci hissettigimi soyledim evet sag yumurtalik biraz daha buyuk ordan yumurtlamis olabilirsin dedi. Simdi benim sari cisim sagda midir diyorsunuz? Suan ben de cok halsizim,istahsizim uyukluyorumha bire, belirtilerimiz benziyor sizle. Sizin dr bi tahmin yuruttu mu cinsiyet konusunda?Çok farklı oldu gebeliyim. Öncelikle sarı cisim kistim (hamile kaldığın ay hangi tarafda yumurtladıysan o tarafda folikulun yerinde sarı cisim kisti oluşur, hamilelikde çok önemli olan progesteron üretir) kızımda soldaydı, şimdi sağda. Doktoruna sora bilirsin hangi tarafda diye. 100/100 doğru diyil amma bende tutdu. Birde kızımda çok rahatdım kendimi hep iyi hiss etdim. Amma şimdi kendimi çok yorgun ve uykusuz his ediyorum hep uyumak istiyorum. Kızımda hep bir şeyler yiyordum durmadan şimdi canım hiç bir şey yemek istemiyor turş şeyler istiyor canım. Hamile kaldığım ilk günden bulantılarım var. Kızımda çok çirkindim, şimdi güzelleşdiyimi diyor her kes (bu 13-14 haftasından belli oluyor) Uykumda hep kız çoçuğuna işaret eden şeyler görüyordum. Çin takvimi bende tutmadı.
Onu doktorun net görmeliydi. Ben testde pozitif görünce ultrasona gitdim 4 haftalıkdı kistimin sağda olduğunu dedi doktorum. Tabi sağda ise erkek olacaq diye bir şşey yok.Ben gecen ay sagdan yumurtladim cunku o tarafta agri oldu o ay ve hamile kaldim. Dr. A kese sagda mi diye sordum, rahim ortadadir oyle sey olmaz dedi, sagda sanci hissettigimi soyledim evet sag yumurtalik biraz daha buyuk ordan yumurtlamis olabilirsin dedi. Simdi benim sari cisim sagda midir diyorsunuz? Suan ben de cok halsizim,istahsizim uyukluyorumha bire, belirtilerimiz benziyor sizle. Sizin dr bi tahmin yuruttu mu cinsiyet konusunda?
Onu doktorun net görmeliydi. Ben testde pozitif görünce ultrasona gitdim 4 haftalıkdı kistimin sağda olduğunu dedi doktorum. Tabi sağda ise erkek olacaq diye bir şşey yok.
Birde bu linki tıkla. Cinsiyyet testi. Rusca anlamıyorsanız kendinizin ve kocanızın doğum tarihini tam olaraq yazın bana birde hamile kaldığınız ayı. Bende tutdu bu takvim sizede bakalım
Hamile kaldığınız aya bakınız. Bende birinci hamileliyimde 75% kız diyor kız oldu. İkincide 85% erkek çıkıyor o da doğru.Yolladiginiz takvime baktim ay ay gosteriyor ihtimalleri de o ihtimaller hamile kalinan ay mi yoksa beklenen dogum ayi mi pek anlamadim. Hamile kalinan ay ise bir onceki gebeligime yuzde 51 erkek diyo ama kizim var benimm :)
Evet baktim takvime, benim kiz oglan gibi zaten, ondan cikmistir o kadar cok ihtimalHamile kaldığınız aya bakınız. Bende birinci hamileliyimde 75% kız diyor kız oldu. İkincide 85% erkek çıkıyor o da doğru.
Sizde 51% erkek 49% kız oluyor o zaman. Yani erkek olma ihtimali sadece 2% çok diyor 100/100 erkek olacak demiyor zaten. Şimdiki hamileliyinizde ne gösteriyor? Hangisi daha fazla? Bu arada ayın günlerinin bile önemi var dikkat etdiyseniz
Yurt dışındasın sanırım, orada genelde 3 büyük terminide ultrason yapıyorlar diye biliyorum. Gıcık bi durum. Hayırlısı bakalım:)Biz 17 haftayı doldurduk geçen gittim 16+3 dü terminim vardı söylemedi yine uyus oldum şimdi 4 hafta sonra gidicem 21+3 de detaylı ultraschal yapıcak o zaman söyler heralde
Evet İNSALLAH öncelikle sağlıklı olsunlarda. Bende hayla emin diyilim tam olaraq erkek olduğuna. Hani 4d olması biraz içimi ferahlatıyor amma hayatda 100/100 diye bir şey. Bir tek kocam için çok istiyorum erkek olmasını. O kadar çok istiyor oğlu olmasını anlatamam.Evet baktim takvime, benim kiz oglan gibi zaten, ondan cikmistir o kadar cok ihtimalsuankine de %61 erkek diyor, bu da kiz olursa ilkinden daha fena olucak demek ki :) tabii Rabbim bilir herseyi ama belirtilerimiz benziyor senle hadi hayirlisi ins.diyelim :)))
Senden başka çevrende tutan var mı pekiOnu doktorun net görmeliydi. Ben testde pozitif görünce ultrasona gitdim 4 haftalıkdı kistimin sağda olduğunu dedi doktorum. Tabi sağda ise erkek olacaq diye bir şşey yok.
Cevremde kimse yok suan :) hem tutup tutmadigi daha belli degil de, kusmalarim basladi benim. Kizimda da cok kusmustum, bi yandan da kizdir diye dusunuyorum :) nasip ogreniriz zamani gelince..Senden başka çevrende tutan var mı peki
Pardon ya bana sormussunuz sandim bi an, hamile kafasi iste..neyse biseyler yazmis bulundum :)Senden başka çevrende tutan var mı peki
Evet ablamda, abimde görümcemde birde işde kızlara baktırdım. Tam 1000/100 diyil amma neredeyse 90% tutuyor. Mesela ablamın 3 çoçuğu 2 doğru bir kızında 55% erkek çıkıyor amma kızı oldu. Yani 55/45 oluyor. Bu demekdir ki erkek olma ihtimali biraz fazla illa erkekdi dimiyor zaten. Bende merak etdim tandıklarınız varsa sizde doğru olub olmadığına baka bilirsinizSenden başka çevrende tutan var mı peki
Olsun canım :) kusmayla aşermeyle cinsiyetin alakası yok bence ya en azından çevremde çok örnek var onlara bakarak anlıyorum inşallah gönlünden ne geçiyosa o nasip olurPardon ya bana sormussunuz sandim bi an, hamile kafasi iste..neyse biseyler yazmis bulundum :)
Anladım canım bu takvim çin takviminden çok değişik kimseninde hangi gün kaldığını bilemiyorum ki :) ama çin takviminde 10 kişiden 9 u doğru çıktı benim çinde erkek seninkine de baktım %56 erkek çıktı 2 hafta sonra öğrenicez tutarsa haber veririm benide eklersin kervanaEvet ablamda, abimde görümcemde birde işde kızlara baktırdım. Tam 1000/100 diyil amma neredeyse 90% tutuyor. Mesela ablamın 3 çoçuğu 2 doğru bir kızında 55% erkek çıkıyor amma kızı oldu. Yani 55/45 oluyor. Bu demekdir ki erkek olma ihtimali biraz fazla illa erkekdi dimiyor zaten. Bende merak etdim tandıklarınız varsa sizde doğru olub olmadığına baka bilirsiniz
Bende çin takviminde mayıs ayı kız gösteriyor. Amma bu takvimde 85% erkek diyor. ben neredeyse 25 mayıs da falan kalmısımAnladım canım bu takvim çin takviminden çok değişik kimseninde hangi gün kaldığını bilemiyorum ki :) ama çin takviminde 10 kişiden 9 u doğru çıktı benim çinde erkek seninkine de baktım %56 erkek çıktı 2 hafta sonra öğrenicez tutarsa haber veririm benide eklersin kervana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?