- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Belirti mi ,daha doğrusu iyiye mi kötüye mi işaret bilmiyorum ama ayakta azıcık durunca veya 1 saate yakın oturunca rahim üstü (pelvik) bölgede çok ağrım oluyor.Hemen uzanınca veya uzanıp azıcık bacaklarımı kendime çekince geçiyor.Bazen gerçekten dayanamıyorum ki benim ağrı eşiğim yüksektir.Daha önce hiç böyle olmamıştı.Benim ilk kez dondurulmuş transfer oluyor.Transfer öncesi doktor iğne ile doğal menopoza soktu beni,rahmi de çizdi.neden böyle yapıldığını sormadım ama yapıyormuş doktorlar.Acaba diyorum 2 ay adet olmadığım için mi bu hareketlilik ve ağrı.Sanki sonucum negatif olacak ve büyük bir patlama gerçekleşecek gibi hissediyorumVar mı hiç belirti falan tabi daha çok erken ama
Canım öyle düşünme aslında belirti aramak yanlış ben kızımda 3 4 ay hep adet sancısı cektim her adet döngüsünde benimde dünden beri hafif kasık ağrım var bugün ateş basması oldu yani ay I regl belirtileri yaşıyorum şuan hayırlısı Rabbimden ne yazıldıysa onu yaşayacağızBelirti mi ,daha doğrusu iyiye mi kötüye mi işaret bilmiyorum ama ayakta azıcık durunca veya 1 saate yakın oturunca rahim üstü (pelvik) bölgede çok ağrım oluyor.Hemen uzanınca veya uzanıp azıcık bacaklarımı kendime çekince geçiyor.Bazen gerçekten dayanamıyorum ki benim ağrı eşiğim yüksektir.Daha önce hiç böyle olmamıştı.Benim ilk kez dondurulmuş transfer oluyor.Transfer öncesi doktor iğne ile doğal menopoza soktu beni,rahmi de çizdi.neden böyle yapıldığını sormadım ama yapıyormuş doktorlar.Acaba diyorum 2 ay adet olmadığım için mi bu hareketlilik ve ağrı.Sanki sonucum negatif olacak ve büyük bir patlama gerçekleşecek gibi hissediyorumAllah korusun
İnşaallah okadar istiyorum ki şurada ikimiz de pozitif çığlıkları atalımCanım öyle düşünme aslında belirti aramak yanlış ben kızımda 3 4 ay hep adet sancısı cektim her adet döngüsünde benimde dünden beri hafif kasık ağrım var bugün ateş basması oldu yani ay I regl belirtileri yaşıyorum şuan hayırlısı Rabbimden ne yazıldıysa onu yaşayacağız
İnşaallah hep birlikte pozitifleri görürüz hep beraber seviniriz cinsiyetleirni de beraber öğreniriz bebişlerimizi de yine burdan iletişim halinde büyütürüzİnşaallah3.tüp bebek denememi yaparken ,benimle birlikte test sonuç günü aynı olan ve ilk denemelerini yapan hanımların burada hep pozitif çıkmıştı testleri.Bence sizin de öyle olacak,içime doğdu İnşallah hep birlikte seviniriz benim test günüm 26 Haziran
Sende burda bağırıp çağırırsın canımİnşaallah okadar istiyorum ki şurada ikimiz de pozitif çığlıkları atalımBenim eşim çok istemiyor çocuk,o yüzden bilmiyorum çok gürültülü sevinebilir miyim.Sağolsun yardımcı,sen istediğin için deniyoruz diyor ama gerçekte istemiyor.O yüzden burada paylaşıyorum duygularımı,evde çok konuşmuyorum konu ile ilgili
Evet öyle olacağa benziyor.Tutarsa tabiSende burda bağırıp çağırırsın canım
İstemiyor mu ?iyi ikna etmişsin o zaman canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Nerede tedavi oldun?
Bana kesinlikle 3 gün yatacaksın 3 günden sonra çok ağır bir şey yapma kendine dikkat et dedi hatta çalışıyordum 10 gün rapor verdiozlemgundogdu Julietta N Nasipp61
Kızlar transferden sonra sürekli yatıyor musunuz? Bana doktorum her gün yürüyüş yap ev işlerini kendin yapabilirsin dedi ama kararsız kaldım
Bende 3 gün yatayım o zaman sonra yürüyüşe çıkarım artıkBana kesinlikle 3 gün yatacaksın 3 günden sonra çok ağır bir şey yapma kendine dikkat et dedi hatta çalışıyordum 10 gün rapor verdi
Bence de öyle yap vallahi ben hep yatıyorum misafirim gelecek diye çok az ev işi yaptım ama bir yaptım bir dinlendim . Bana verdikleri kağıtta da 3 gün yatın diyordu . Hatta ben transferde çok sıkışık olduğum için hasta bezi kullandım hastanede de 2 saat yatırdılar .ilk 3 gün tutunması için önemli diye biliyorum ananas ve badem yiyorum buradaki forumlardan edindiğim bilgiye göreBende 3 gün yatayım o zaman sonra yürüyüşe çıkarım artık
Ben transferden yarım saat sonra tuvalete gittim ordan da 1 saatlik yola gittim inşallah sıkıntı olmaz ya doktor herşey serbest diyorBence de öyle yap vallahi ben hep yatıyorum misafirim gelecek diye çok az ev işi yaptım ama bir yaptım bir dinlendim . Bana verdikleri kağıtta da 3 gün yatın diyordu . Hatta ben transferde çok sıkışık olduğum için hasta bezi kullandım hastanede de 2 saat yatırdılar .ilk 3 gün tutunması için önemli diye biliyorum ananas ve badem yiyorum buradaki forumlardan edindiğim bilgiye göre
Ben sürekli yatmıyorum canım evet uzandığım oluyor ama ağır ev işleri vs de yapmıyorumozlemgundogdu Julietta N Nasipp61
Kızlar transferden sonra sürekli yatıyor musunuz? Bana doktorum her gün yürüyüş yap ev işlerini kendin yapabilirsin dedi ama kararsız kaldım
Ben sürgü istedim yatağa yatım saat sonra da hemşire gelip kalkabilirsiniz dedi herkesi öyle yaptılar yatağa bağımlı kalma canım kan dolaşımı da olması lazım ağır işler yapma yeterliBen transferden yarım saat sonra tuvalete gittim ordan da 1 saatlik yola gittim inşallah sıkıntı olmaz ya doktor herşey serbest diyorağır kaldırmak hariç
Ben de yatmıyorum.Diğer 2 transferimde ilk 7 gün WC ve evdeki ufak gezinmeler hariç yatmıştım.Tutunmadılar.Ama transferlerim hep 1,5 saat şehir dışındaydı ,transfer sonrası döndük araba ile.Bu sefer farklı olarak transferin olduğu kliniğin arka sokağında bir otelde kaldık ,merkezde 1 saat yattıktan Sonra yürüyerek otele gittim.Otelin yakınında markete girdik ananas aldık.O gün transfer gününü (Pazartesi) otelde geçirdim.Transferin ertesi günü (Salı günü) Otelde Sabah kahvaltıya indim.Eşim getirebilirdi odaya ama kendim inmek istedim.Kahvaltıyı yaptık,1,5saatlik yola çıktık.Eve geldim ve o günü evde geçirdim.Çarşamba günü eşimin saat 13:00’de aşı randevusu vardı birlikte gittik hastaneye :)Sonrasında alışveriş merkezinde yürüdük ,kafede oturduk,birkaç alışveriş yaptık eve döndük.Perşembe ve Cuma evdeydim.Uzaktan dersler verdim.Perşembe günü 4 saat (aralarla),Cuma günü 3 saat aralıklı oturmak durumunda kaldım ders yüzünden.Bugün yatıyorum :)Ama birazdan çalışacağım yine bilgisayar başında. Diğer 2 denemelerimde dinlendiğim için bu sefer de değişiklik olsun dedim.Bakalım sonuç ne olacakBen sürekli yatmıyorum canım evet uzandığım oluyor ama ağır ev işleri vs de yapmıyorum
Yemek yapıyorum yatağımı topluyorum sürekli yatmakta iyi değil
Julietta sizin olacak gibi bu işBugün tansiyonum düşük baş ağrım var kaşık ağrıları da ara ara gelip gidiyor ve ateş basıyor aynı regl belirtileri yaşıyorum
İnşaallah tutunma belirtileridirBugün tansiyonum düşük baş ağrım var kaşık ağrıları da ara ara gelip gidiyor ve ateş basıyor aynı regl belirtileri yaşıyorum
İnşaallah tutunma belirtileridirBugün tansiyonum düşük baş ağrım var kaşık ağrıları da ara ara gelip gidiyor ve ateş basıyor aynı regl belirtileri yaşıyorum
İnşaallah bu sefer pozitifi görürsünüzBen de yatmıyorum.Diğer 2 transferimde ilk 7 gün WC ve evdeki ufak gezinmeler hariç yatmıştım.Tutunmadılar.Ama transferlerim hep 1,5 saat şehir dışındaydı ,transfer sonrası döndük araba ile.Bu sefer farklı olarak transferin olduğu kliniğin arka sokağında bir otelde kaldık ,merkezde 1 saat yattıktan Sonra yürüyerek otele gittim.Otelin yakınında markete girdik ananas aldık.O gün transfer gününü (Pazartesi) otelde geçirdim.Transferin ertesi günü (Salı günü) Otelde Sabah kahvaltıya indim.Eşim getirebilirdi odaya ama kendim inmek istedim.Kahvaltıyı yaptık,1,5saatlik yola çıktık.Eve geldim ve o günü evde geçirdim.Çarşamba günü eşimin saat 13:00’de aşı randevusu vardı birlikte gittik hastaneye :)Sonrasında alışveriş merkezinde yürüdük ,kafede oturduk,birkaç alışveriş yaptık eve döndük.Perşembe ve Cuma evdeydim.Uzaktan dersler verdim.Perşembe günü 4 saat (aralarla),Cuma günü 3 saat aralıklı oturmak durumunda kaldım ders yüzünden.Bugün yatıyorum :)Ama birazdan çalışacağım yine bilgisayar başında. Diğer 2 denemelerimde dinlendiğim için bu sefer de değişiklik olsun dedim.Bakalım sonuç ne olacak
İlaçlar mide ağrısı yapabiliyor.Dayanılmaz ağrın olursa doktoruna danış o sana uygun olan ağrı kesicisini veriyor.Her ağrı kesiciyi önermiyorlar.İnşaallah tutunma belirtileridirbenim de dün gece midem çok ağrıdı ilaçlardan olabilir mi acaba ya da normal mi bilemedim
İnşaallahİnşaallah tutunma belirtileridirbenim de dün gece midem çok ağrıdı ilaçlardan olabilir mi acaba ya da normal mi bilemedim
İnşaallah bu sefer pozitifi görürsünüzbende sürekli yatamıyorum ama ayağa kalktıkça da içim huzursuz oluyor. Bi de 15 20 dk ayakta kalsam hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum vücudum da rahatsız oluyor normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?