17 Haziran transfer🤰

Ben Pazartesi günü oldum,14 Haziran’da.4.denemem bu ve sürekli adet olacakmışım gibi hassasiyet var.İnşaallah hayırlı haberler alırız

İnşallah canım bu benim 4. Denemem 7 yaşında bir kızım var Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Ne güzel en azından bir çocuğunuz var.İnşaallah ikincisi de gelir Benim de 4.denemem olacak ama maalesef hiç annelik ve gebelik duygusunu tatamadım.İnşaallah bu sefer.Test günüm 26’sında,sizin?

Ne güzel en azından bir çocuğunuz var.İnşaallah ikincisi de gelir Benim de 4.denemem olacak ama maalesef hiç annelik ve gebelik duygusunu tatamadım.İnşaallah bu sefer.Test günüm 26’sında,sizin?
Canım Allah’a çok şükür Kızım çok kardeş istiyor denedik ikiz kızlarımı karnımda kaybettim sonraki denemem negatifti inşallah bunda yüzümüz tekrar Güler
Rabbim herkese nasib eylesin kucağını doldursun inşAllah zor süreçler yıpratıyor insanı
Benim test tarihim 28 Haziran ama ben o tarihe kadar dayanamam sanırım

Ayy çok yakın tarihlerimiz .Ben de tam tersine test yapmaktan korkuyorum ya yine negatifi görürsem diye Allahım ağlatmasın,hadi hayırlısıyla yüzümüz güler inşaallah

Ayy çok yakın tarihlerimiz .Ben de tam tersine test yapmaktan korkuyorum ya yine negatifi görürsem diye Allahım ağlatmasın,hadi hayırlısıyla yüzümüz güler inşaallah
Korkma canım olacağına varır herşey insan üzülüyor tabi olmaz diye bir yanımızda ümitli git gel ruh halimiz inşAllah güzel haberler alırız hepimiz seviniriz

Hanımlar benim de 27 sinde test sonucum ilk denemem inşallah hep birlikte pozitifleri görürüz
İnşaallah 3.tüp bebek denememi yaparken ,benimle birlikte test sonuç günü aynı olan ve ilk denemelerini yapan hanımların burada hep pozitif çıkmıştı testleri.Bence sizin de öyle olacak,içime doğdu İnşallah hep birlikte sevinirizbenim test günüm 26 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…