Normalse idare edebilirim sıkıntı olmasın da sadece ben de mi oluyor diye korktum biraz teşekkür ederimİlaçlar mide ağrısı yapabiliyor.Dayanılmaz ağrın olursa doktoruna danış o sana uygun olan ağrı kesicisini veriyor.Her ağrı kesiciyi önermiyorlar.
Sonuç öğrendikten sonra genelde belirtiler oluyormuş şu an hiç belirti göstermeden pozitif olanlar var inşallah öyle olur da şimdiden ağrı sızı çekmeyizİnşaallahValla bende ayaktayken veya otururken oluyordu uzanma hissi,bugün yok.Bugün transfer günü ile birlikte 5 gün oldu, ama hiç belirtim yok Hayırlısı hiç bilemiyorum hangi belirti iyi,hangisi kötü?
Allahın iZniyle birşey olmaz canım tutacağı varsa tutuyor inan.ben kızlarımda yarım saat yatıp eve gelmiştim sonrasında da dinlenerek yine işlerimi yapmıştım çünkü bir kızım var sürekli yatmadım bana verdikleri kağıtta da yazıyor sürekli yatmayın 2 3 günü dinlenerek günlük işlerinizi yapın diye not eklemişler.Kısmetimizde varsa her türlü olur bence bu seferde öyle yaptım orada yarım saat yatırdılar eve geldik biraz oturup duşa girdim sonra banlar iğneler ilaçlar vs uzandım kalktım salata yaptım yemek vsBen de yatmıyorum.Diğer 2 transferimde ilk 7 gün WC ve evdeki ufak gezinmeler hariç yatmıştım.Tutunmadılar.Ama transferlerim hep 1,5 saat şehir dışındaydı ,transfer sonrası döndük araba ile.Bu sefer farklı olarak transferin olduğu kliniğin arka sokağında bir otelde kaldık ,merkezde 1 saat yattıktan Sonra yürüyerek otele gittim.Otelin yakınında markete girdik ananas aldık.O gün transfer gününü (Pazartesi) otelde geçirdim.Transferin ertesi günü (Salı günü) Otelde Sabah kahvaltıya indim.Eşim getirebilirdi odaya ama kendim inmek istedim.Kahvaltıyı yaptık,1,5saatlik yola çıktık.Eve geldim ve o günü evde geçirdim.Çarşamba günü eşimin saat 13:00’de aşı randevusu vardı birlikte gittik hastaneye :)Sonrasında alışveriş merkezinde yürüdük ,kafede oturduk,birkaç alışveriş yaptık eve döndük.Perşembe ve Cuma evdeydim.Uzaktan dersler verdim.Perşembe günü 4 saat (aralarla),Cuma günü 3 saat aralıklı oturmak durumunda kaldım ders yüzünden.Bugün yatıyorum :)Ama birazdan çalışacağım yine bilgisayar başında. Diğer 2 denemelerimde dinlendiğim için bu sefer de değişiklik olsun dedim.Bakalım sonuç ne olacak
Ah canım bana sorarsan regl belirtileri bunlar hepJulietta sizin olacak gibi bu işİnşaallah Ben de hiç bu belirtiler yok.
İlaçları epeydir kullanıyorum canım belkide öyledir bilmiyorum ki hiç çok erken bunlar için benim mide zaten hassasİnşaallah tutunma belirtileridirbenim de dün gece midem çok ağrıdı ilaçlardan olabilir mi acaba ya da normal mi bilemedim
İnşaallah bu sefer pozitifi görürsünüzbende sürekli yatamıyorum ama ayağa kalktıkça da içim huzursuz oluyor. Bi de 15 20 dk ayakta kalsam hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum vücudum da rahatsız oluyor normal mi acaba
Öyle düşünme, belirti olmasa bile progestan iğnesinin yan etkileri olabilir. Prospektüs'e bakarsan yan etkilerde ateş ve baş ağrısı var. Özellikle migren geçmişi olanlarda şiddetli oluyor.Aynen canım, yazılmışsa alnımıza olur inşaallah. Sıkma canını. Tansiyon artışı yapıyor Progestan ama düşükse tansiyonun hafif tuzlu ayran iç. Hoşçakal :)Ah canım bana sorarsan regl belirtileri bunlar hepHayırlısı artık Rabbim yazmış olsun hepimize
Benim ilk transferim ağrım oldu ama dayanılmayacak kadar değildiMerhaba ben de bugün transfer oldum ancak çok ağrım oldu transfer esnasında bu 3. Transferim ilk kez bu kadar acı hissettim.benzer durum yaşayan varmi
Benim de 3.transferim.Aslında 4.tüp bebek denemem ama ilkinde hiç embriyo oluşmamıştı.Canım ben hiç acı çekmedim daha önce ,koyulurken mi acıdı?Yaşın kaç?Enfeksiyonun falan var mı?Merhaba ben de bugün transfer oldum ancak çok ağrım oldu transfer esnasında bu 3. Transferim ilk kez bu kadar acı hissettim.benzer durum yaşayan varmi
Ama canım ben transferden günler öncesi başladım o iğnelere ve ilaçlara hayırlısı inşallah insanı beklemek kendini dinlemek yoruyor en fazla hemen netleşse hayırlısıyla inşallahÖyle düşünme, belirti olmasa bile progestan iğnesinin yan etkileri olabilir. Prospektüs'e bakarsan yan etkilerde ateş ve baş ağrısı var. Özellikle migren geçmişi olanlarda şiddetli oluyor.Aynen canım, yazılmışsa alnımıza olur inşaallah. Sıkma canını. Tansiyon artışı yapıyor Progestan ama düşükse tansiyonun hafif tuzlu ayran iç. Hoşçakal :)
Hayırlı olsun canım çok mu sıkışıktın o yapabiliyor baskı falanMerhaba ben de bugün transfer oldum ancak çok ağrım oldu transfer esnasında bu 3. Transferim ilk kez bu kadar acı hissettim.benzer durum yaşayan varmi
Aynen dağıt biraz dikkatini.Kitap falan oku iyi gelirAma canım ben transferden günler öncesi başladım o iğnelere ve ilaçlara hayırlısı inşallah insanı beklemek kendini dinlemek yoruyor en fazla hemen netleşse hayırlısıyla inşallah
Örgü örüyorum canım ama unutmuyor da insanAynen dağıt biraz dikkatini.Kitap falan oku iyi gelir
Canım senin test günün 24’ümüydü?Çıkabilir belki idrarda o zaman.Kaçıncı gün embriyosu idi?Benim de bugün adet olacakmışım gibi hassasiyet var rahmimde.Çok hayra alamet değil gibi.Hayırlısı BakalımÖrgü örüyorum canım ama unutmuyor da insan
Salı ya da çarşamba evde test yapayım diyorum cesaretimi toplarsam
Canım test günüm 28i 5. Gün embriyosu normalde 26sı olması lazım ama merkez 12 gün bekliyor o kadar beklemem aklım bedenim bana bu oyunları oynarken bende adet olacakmışım gibiyim ateş basmaları ve sinirlenmemden dolayı çok umutsuzlaştım dünden beriCanım senin test günün 24’ümüydü?Çıkabilir belki idrarda o zaman.Kaçıncı gün embriyosu idi?Benim de bugün adet olacakmışım gibi hassasiyet var rahmimde.Çok hayra alamet değil gibi.Hayırlısı BakalımDua etmekten başka çare yok
Yaş 40 daha önce hiç acı hissetmemistm.koyulmadan evvel kateter yerleştirirken müthiş bir acı ağrı oldu.insallah sıkıntı olmazBenim de 3.transferim.Aslında 4.tüp bebek denemem ama ilkinde hiç embriyo oluşmamıştı.Canım ben hiç acı çekmedim daha önce ,koyulurken mi acıdı?Yaşın kaç?Enfeksiyonun falan var mı?
Benimde 17sinde transferim oldu cnm. Sabırsızlıkla bekliyorum test gününü.Hanımlar, benim gibi bugün transfer olan var mı? Gelin birlikte bekleyelim
Hayırlı olsun 5.gün kan testinde çıkar mı acaba hatta şimdi gidip kan vermek istiyorumBenimde 17sinde transferim oldu cnm. Sabırsızlıkla bekliyorum test gününü.
Çok doğru bir sonuç olmaz bence. Çünkü 48 saatte tutunma gerçekleşiyor ve daha sonra bhcg artmaya başlıyor. Çıksa da çok düşük değer çıkacaktır. Bence bekle derim.Hayırlı olsun 5.gün kan testinde çıkar mı acaba hatta şimdi gidip kan vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?