17 Haziran transfer🤰

Ben 9.gün de yaptım testi3.gün embriyoları transfer edilmişti,çıkmadı maalesef çizgi.Bu 4.denenemdi bunda da negatifi göreceğim galiba.Cumartesi doktor kan testi yap demişti.Yapacağım bakalım.
Canimm insallah pozitifi..gorursun kanda..3. Gun embriyolari..cok belli olmayabiliyo..bazen 10.gunde bile cikabiliyo..ben zaten genellikle dedim..idrarda cikmayip kandada cikabiliyo..rabbim insallah nasip eder..bende 4. Denemeye hazirlaniyorum..ignelere basladim yeni..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah...hepimize..

İnşaallah canım sağol.Cumartesi kanda görürüm artık.Yoruldum ama bu da olmazsa 5.’yi denerim artık Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ,hayırlıysa gelsinler

Evet canım yaptım sabah 7de çok şükür 2. çizgi daha da koyulaştı. Daha belirgin artık. Sen naptın yaptin mi tekrar seninde silik cizgiydi.Eki Görüntüle 2877703
Ayyyy masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bugün transfer den sonra kaçıncı günündü kan tahlilin ne zaman verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…