- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
5. Gün embriyo transferi edildi . Ya bide ben öğlen yaptım tuvalete sıkıştım diye düşündüm ama yapamadım da açıkçası biraz testi kötü de yaptımVar görünüyorKaç günlük transfer edildi sizin embriyolar?Kaçıncı gün de yaptınız?
Yok yok normal HCG değeri idrara geç geçiyor o yüzden değer düşük oluyor.İnsallah artar acaba böyle olması normal mi yani bir şey var midir acaba
Masallah canimEki Görüntüle 2877138 Benim şuan bu şekilde acaba bir şey var mı
Canimm insallah pozitifi..gorursun kanda..3. Gun embriyolari..cok belli olmayabiliyo..bazen 10.gunde bile cikabiliyo..ben zaten genellikle dedim..idrarda cikmayip kandada cikabiliyo..rabbim insallah nasip eder..bende 4. Denemeye hazirlaniyorum..ignelere basladim yeni..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah...Ben 9.gün de yaptım testi3.gün embriyoları transfer edilmişti,çıkmadı maalesef çizgi.Bu 4.denenemdi bunda da negatifi göreceğim galiba.Cumartesi doktor kan testi yap demişti.Yapacağım bakalım.
İnşaallah canım sağol.Cumartesi kanda görürüm artık.Yoruldum ama bu da olmazsa 5.’yi denerim artıkCanimm insallah pozitifi..gorursun kanda..3. Gun embriyolari..cok belli olmayabiliyo..bazen 10.gunde bile cikabiliyo..ben zaten genellikle dedim..idrarda cikmayip kandada cikabiliyo..rabbim insallah nasip eder..bende 4. Denemeye hazirlaniyorum..ignelere basladim yeni..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah...hepimize..
Yok canım maalesefSilik vs çıkmadı mı hiç acaba a
Kendini öyle şartlama insallah güzel haberler alıcaz yasınız kaçtı acabaYok canım maalesef
Canımm testini tekrarladın mıEvet cnm yarın tekrarlicam ins koyu halinide görürüm.
39, kasımda 40 olacağım :)Kendini öyle şartlama insallah güzel haberler alıcaz yasınız kaçtı acaba
Evet canım yaptım sabah 7deCanımm testini tekrarladın mı
TebriklerEvet canım yaptım sabah 7deçok şükür 2. çizgi daha da koyulaştı. Daha belirgin artık. Sen naptın yaptin mi tekrar seninde silik cizgiydi.Eki Görüntüle 2877703
Amin cnm insTebriklerSağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah Allah.Kaçıncı denemeniz?Yaşınız kaç?
Allah sağlıkla kucağına aldırsın.Amin cnm insallah isteyen herkese sağlıklı bir bebis nasip etsin.
29 yaşındayım ilk denememdi. Eşim ve bende genetik taşıyıcılık var (talasemi) o yüzden pgt yaptırdık.
Ayyyy masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bugün transfer den sonra kaçıncı günündüEvet canım yaptım sabah 7deçok şükür 2. çizgi daha da koyulaştı. Daha belirgin artık. Sen naptın yaptin mi tekrar seninde silik cizgiydi.Eki Görüntüle 2877703
Bende eczaneden istedim şimdi tekrar yapıcamEvet canım yaptım sabah 7deçok şükür 2. çizgi daha da koyulaştı. Daha belirgin artık. Sen naptın yaptin mi tekrar seninde silik cizgiydi.Eki Görüntüle 2877703
Bugün transfer günü hariç 8. günüm. Kan tahlilimde yarın 26sindaAyyyy masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bugün transfer den sonra kaçıncı günündükan tahlilin ne zaman verdin mi
Haber ver bizede bekliyorumBende eczaneden istedim şimdi tekrar yapıcam
Amiiin insallah iki tane mi embriyo transfer ettiler sizeBugün transfer günü hariç 8. günüm. Kan tahlilimde yarın 26sindaöğlen kesin olarak öğrenmiş olurum. İns güzel bir değer çıkar.
Yok canım benim ilk denemem o yüzden 1 embriyo transfer edildiAmiiin insallah iki tane mi embriyo transfer ettiler size
Benim test yine silik gibi çıktı ya sabah bidaha yapıcam zaten kan tahlili vermeye gidicem yarınYok canım benim ilk denemem o yüzden 1 embriyo transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?