- 13 Nisan 2021
- 122
- 93
- 48
- 33
Hiç mi koyulaşma yok. Bir fotoğraf yükle cnm bakalimBenim test yine silik gibi çıktı ya sabah bidaha yapıcam zaten kan tahlili vermeye gidicem yarın
Hiç yok malesef aynıHiç mi koyulaşma yok. Bir fotoğraf yükle cnm bakalim
Ayy evet ayni çıkmış ama gün içinde çok su ictiysen idrarda hcg seyreliyor. Belki ondandırHiç yok malesef aynı
İnsallah canım benım Allah emeklerimizin karşılığını hepimize versin insallahAyy evet ayni çıkmış ama gün içinde çok su ictiysen idrarda hcg seyreliyor. Belki ondandıro yüzden sabah ilk idrarla yapın diyorlar. İçini ferah tut sen yarın kanda belli olur
Amin insİnsallah canım benım Allah emeklerimizin karşılığını hepimize versin insallah
Tutunmaya çalışıyor o yüzden bence benimde karnım çok ağrıyorAmin insbenimde bugün sol tarafta bi agri var ya ayaga kalkip yurusem falan sancı varmış gibi batıyor anlamadim da neden oluyor
Olabilir evet.. Yarın sonucunu da yazalım cnmTutunmaya çalışıyor o yüzden bence benimde karnım çok ağrıyor
İnsallah yazarım bende buraya sabah kaçta kendini hastaneye atıyorsunOlabilir evet.. Yarın sonucunu da yazalım cnm
Kahvaltidan sonra hemen gitcemİnsallah yazarım bende buraya sabah kaçta kendini hastaneye atıyorsun
Hadi bakalım yarın görüşürüz inşallah kendine iyi bakKahvaltidan sonra hemen gitcemheralde 10:00 civari. Belli olmaz daha erkende uyanirsam giderim
Benim kan sonucum çıktı canım. Hcg152Hadi bakalım yarın görüşürüz inşallah kendine iyi bak
benim tutmamış malesef negatif 0.106 çıktı artık ikinciye kaldıBenim kan sonucum çıktı canım. Hcg152sende çıkınca haber ver
Aaaa ama nasıl yabenim tutmamış malesef negatif 0.106 çıktı artık ikinciye kaldı
Muhtemelen tutunmaya çalıştı idrara geçtikten sonra değerim düşmeye başladı muhtemelen ..Aaaa ama nasıl yanasıl silik çizgi çıkıyor anlamadım.
Hayırlısı olsun cnm. Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok üzüldüm yaMuhtemelen tutunmaya çalıştı idrara geçtikten sonra değerim düşmeye başladı muhtemelen ..
Amin yavrum Allah razı olsun . Ya bir şey sormak istiyorum transfer den önce kan testi yaptırdı mı doktorÇok üzüldüm yahayırlısı olsun diyelim
Hyr yaptirmadi. Yaptiriliyor muymus?Amin yavrum Allah razı olsun . Ya bir şey sormak istiyorum transfer den önce kan testi yaptırdı mı doktor
Evet tüm doktorlar yapıyormuş e2 değerin en son kaç çıkmıştı acabaHyr yaptirmadi. Yaptiriliyor muymus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?