17 mayıs transfer olacaklar 🥰

Kahvebademm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
243
307
23
17 mayıs yani yarın transfer olacağım. Daha önce iki başarısız denemem var. İkinci tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. Dondurulmus embriyo transferi yapılacak 2 adet Önceki tedaviden farklı olarak pgt ve histereskopi yapıldı. Bu hafta transfer olacak arkadaşlar birlikte bekleyelim

Kızlar yok mu bu hafta transfer olacak. Ben dün oldum transferimi bugün biraz kabızlığım var zorlamamaya çalıştım bişey olmamıştır inşallah. Duphalac başlayacagım.

Kızlar yok mu bu hafta transfer olacak. Ben dün oldum transferimi bugün biraz kabızlığım var zorlamamaya çalıştım bişey olmamıştır inşallah. Duphalac başlayacagım.
Ben oldum canım 18 inde. 3.günüm şuan. Belirtilerin varmı

Hiç belirtim yok desem yeridir. Sol kasığımda ara ara sancı oldu ama o transfer öncesi de oluyodu. Benim 3. Transferim bu. İlki negatifti kasık agrılarım vardı adet ağrısı gibi. 2. İlk 7 gün hiç belirtim olmadı. Bundada belirtim yok gibi

Anladım canım insallah bu sefer sağlıkla kalp atışınıda görürsün benm de aynı şekil hep olan ağrılarım var. İlk gün çok ağrım oldu mesela işlemden sonra full ağırdı. 2.günüde hafiften ağırdı bugun 3.günü hiçbir ağrım yook. Sadece beni göğüslerimdeki şişlik ağrı ve sersemlik yoruyor. Birde bel ağrısı var tabi ama bunlar belirtiden sayamayız sanırım :) test ne zaman yapacaksın

Az önce yaptım ama marka hakkında yanlış pozitif veriyo diye yorumlar var. Daha çok erken ama yanlış olabilir gerçekten

Eklentiler

• 2E052E69-10B5-45D1-B2E5-BD148FF8A6A2.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 63
Prodoctor değilmi canım bu? Ben hep yaptığımda negatif çıkıyordu doğru sonuc veriyodu yani

Evet canım prodoctor. Yorumlarında eşine yapan ona bile silik çizgi çıkan varmış. Güvenemedim ondan. Bi marka daha alsaydım keşke dedim. Bidaha sipariş versem test tarihini bulur gelmesi. Artık kan veririm ptesi yada çarşamba O günler iğnem var hastaneye gidiyorum senin hangi gün test günün. Kaçıncı gün embriyosuydu?

Canım benm test günüm haftaya cuma. 10.gün oluyor cuma günü.
Ama ben evde 7.gününden itibaren test yapmayı düşünüyorum. Dondurulmus tek 5.gün embriyosu benm ki . hatta prodoctordan 3 tane sipariş verdm netten hazırda bulunsun diye :)) bende hiç çift çizgi çıkarmadı bugune kadar 4 kere yaptım hatta. Sanmıyorum o kadar yanlıs çıkardığını

Ben yorumları okuyunca umutlanmayayım dedim. Elimde 4 tane daha var zaten. Onlarıda yapar koyulaşıyomu diye bakarım sonrada kan inşallah

Benimde haftaya perşembe test günüm . Ama carşamba akşam yaptrcam testimi. Progestan iğne vuruluyorum onu vurdurmadan öğrenmek istiyorum boşuna canım acımasın

Benimde haftaya perşembe test günüm . Ama carşamba akşam yaptrcam testimi. Progestan iğne vuruluyorum onu vurdurmadan öğrenmek istiyorum boşuna canım acımasın
Hahahah mantıklıymıs ben aksamları vuruyorum progestan iğnemi. Valla salıdan cumaya kadar yapmaya devam edicem idrar testini. insallah koyu bişeyler görürüz sonra da cuma sabahı direk kan veririm . Haberleselim mutlaka canım

Ben hastanede vurduruyorum kalçadan. Öncekinde göbekten kullanıyordum iyiydi. Kalçadan zor

Ben hastanede vurduruyorum kalçadan. Öncekinde göbekten kullanıyordum iyiydi. Kalçadan zor
Benm ilk transferim canım o yüzden cok heyecanlıyım. Doktorum bana göbekten olanı yazdı çok pahalı ama hastane bana uzak sürekli gidip gelemem diye bunu aldık.kalçaları çok ağırtıyormus progestan iğne bir kaç kere vurulmustum kaç gün ağırmıstı o yüzden göbekten olan iyi yine ağırıyor ama o kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…