- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
- Konu Sahibi Kahvebademm
-
Bugünde test yaptım koyulaşıyo gibi sankiTrendyoldakileri ben de okudum. Allah allah insallah pozitifsindir yaben bugün topiklerde kısa arastırma yaptım 4.günü öğrenenler var. Benmde bugun 4.günüm ama 7.gün yapıcam ne olur ne olmaz modum düşmesin diye insallah yalancı pozitif vermez:)
Belirgin şekilde koyulaşmış canım, kanda da görelim insallahBugünde test yaptım koyulaşıyo gibi sanki4 bugün
Ayyy canım benmmm cok sevindimmBugünde test yaptım koyulaşıyo gibi sanki4 bugün
Canım sen nasılsın:) dün aksam ağrım vardı biraz ama sanırım gaz ağrı yaptı. Belirti felan hiçbişey yok bel ağrımda gidiyo gibiBelirgin şekilde koyulaşmış canım, kanda da görelim insallahAllah kısmet etsin kucağında dolsun insallah
İyiyim canım. Bende ilk günden beri çok hissedilir birsey yok. İlk 2 gün hafif kasik sızısı o kadar . Kendimi dinliyorum hicbirsey bulamıyorum. İnsallah pozitifi görürüz hep birlikteCanım sen nasılsın:) dün aksam ağrım vardı biraz ama sanırım gaz ağrı yaptı. Belirti felan hiçbişey yok bel ağrımda gidiyo gibi
Aminnnİyiyim canım. Bende ilk günden beri çok hissedilir birsey yok. İlk 2 gün hafif kasik sızısı o kadar . Kendimi dinliyorum hicbirsey bulamıyorum. İnsallah pozitifi görürüz hep birlikte
Çatlatma iğnen yoksa yap bence deAminnnsanki hiç transfer olmamıs gibiyim :) ben çatlatma iğnesi olmadım yarın 6.günüm erken gebelik testi yapayım diyorum artık heyecandan ölücem
Canım bende 8.gün gidiyodu etkisi öyle 12 ye kadar sürmüyor :) hatta test yapmıştım da silik çizgi bile çıkmamıstıÇatlatma iğnen yoksa yap bence debende çok heyecanlıyım, bende etkisi geçince yapicam. Etkisi 12 gün sürüyormuş galiba
Amin canım hepimiz pozitifi görüp sağlıkla kucagımıza alırız inşallah
Eşim verdirmiyo çarşamba vercez artık ben idrar testinden takibe devamAyyy canım benmmm cok sevindimmbak dedim sana yalancı pozitif değildir diye :) ikizlerin tutma ihtimali yüksek bence kan vermelisin:)
Çatlatma iğnen yoksa yap bence debende çok heyecanlıyım, bende etkisi geçince yapicam. Etkisi 12 gün sürüyormuş galiba
Sizin testleride bekliyorum heyecanlaAminnnsanki hiç transfer olmamıs gibiyim :) ben çatlatma iğnesi olmadım yarın 6.günüm erken gebelik testi yapayım diyorum artık heyecandan ölücem
İnşaallah darısı başımıza canım yarın 6.gün olacak tek embriyo konuldu 5.gün acaba çıkarmı silikte olsaSizin testleride bekliyorum heyecanla
Yani ben erken oldugunu bilerek yaptım. Çıkmamasını bekliyodum ki çogu kişinin çıkmıyo. Çıkmasada stres yapmıcaktım normal oldugunun farkındaydım. Eğer negatif çıkarsada moralim bozulmaz erken diyebiliyosan yapabilirsinİnşaallah darısı başımıza canım yarın 6.gün olacak tek embriyo konuldu 5.gün acaba çıkarmı silikte olsa
Şimdi kanamam olduYani ben erken oldugunu bilerek yaptım. Çıkmamasını bekliyodum ki çogu kişinin çıkmıyo. Çıkmasada stres yapmıcaktım normal oldugunun farkındaydım. Eğer negatif çıkarsada moralim bozulmaz erken diyebiliyosan yapabilirsin
Kahverengi lekelenme yada pembeyse 4-5 günlerde olabilir canımŞimdi kanamam oldu5.gün için kanama erken değil mi ya ağrım var of
Kırmızı kan şeklindemi geldi? Kanama bi belirti olabiliyo tutunduguna dair yerleşme kanaması olabilir. Druna dedinmiŞimdi kanamam oldu5.gün için kanama erken değil mi ya ağrım var of
Dedim canım yazdım şimdi cevap bekliyorum. Akıntıyla beraber gelmedi kan kırmızı renginde tırnak ucu kadar geldi. Yerleşme rengi pembe veya kahverengi diye biliyorumKırmızı kan şeklindemi geldi? Kanama bi belirti olabiliyo tutunduguna dair yerleşme kanaması olabilir. Druna dedinmi
Değildi canım kan kırmızı rengindeydiKahverengi lekelenme yada pembeyse 4-5 günlerde olabilir canım
Aplikatorle vajinal tablet falan koyuyorsan oda tahriş edip küçük kanama yapabilirDedim canım yazdım şimdi cevap bekliyorum. Akıntıyla beraber gelmedi kan kırmızı renginde tırnak ucu kadar geldi. Yerleşme rengi pembe veya kahverengi diye biliyorum
Yok fitilim hiç yok sadece iğne oluyorum. Yerleşme olsa kan kırmızısı gelmez diye tahmin ediyorum yaAplikatorle vajinal tablet falan koyuyorsan oda tahriş edip küçük kanama yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?