17 mayıs transfer olacaklar 🥰

Bugünde test yaptım koyulaşıyo gibi sanki 4 bugün

Eklentiler

• D4C54297-103E-48E4-B6CF-69DC0DCB9E28.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 39
Belirgin şekilde koyulaşmış canım, kanda da görelim insallah Allah kısmet etsin kucağında dolsun insallah
Canım sen nasılsın:) dün aksam ağrım vardı biraz ama sanırım gaz ağrı yaptı. Belirti felan hiçbişey yok bel ağrımda gidiyo gibi

Canım sen nasılsın:) dün aksam ağrım vardı biraz ama sanırım gaz ağrı yaptı. Belirti felan hiçbişey yok bel ağrımda gidiyo gibi
İyiyim canım. Bende ilk günden beri çok hissedilir birsey yok. İlk 2 gün hafif kasik sızısı o kadar . Kendimi dinliyorum hicbirsey bulamıyorum. İnsallah pozitifi görürüz hep birlikte

İyiyim canım. Bende ilk günden beri çok hissedilir birsey yok. İlk 2 gün hafif kasik sızısı o kadar . Kendimi dinliyorum hicbirsey bulamıyorum. İnsallah pozitifi görürüz hep birlikte
Aminnn sanki hiç transfer olmamıs gibiyim :) ben çatlatma iğnesi olmadım yarın 6.günüm erken gebelik testi yapayım diyorum artık heyecandan ölücem

Aminnn sanki hiç transfer olmamıs gibiyim :) ben çatlatma iğnesi olmadım yarın 6.günüm erken gebelik testi yapayım diyorum artık heyecandan ölücem
Çatlatma iğnen yoksa yap bence de bende çok heyecanlıyım, bende etkisi geçince yapicam. Etkisi 12 gün sürüyormuş galiba

Çatlatma iğnen yoksa yap bence de bende çok heyecanlıyım, bende etkisi geçince yapicam. Etkisi 12 gün sürüyormuş galiba
Canım bende 8.gün gidiyodu etkisi öyle 12 ye kadar sürmüyor :) hatta test yapmıştım da silik çizgi bile çıkmamıstı 8.günden baslayarak yapabilirsn koyulasıyorsa gebeliktir :)

İnşaallah darısı başımıza canım yarın 6.gün olacak tek embriyo konuldu 5.gün acaba çıkarmı silikte olsa
Yani ben erken oldugunu bilerek yaptım. Çıkmamasını bekliyodum ki çogu kişinin çıkmıyo. Çıkmasada stres yapmıcaktım normal oldugunun farkındaydım. Eğer negatif çıkarsada moralim bozulmaz erken diyebiliyosan yapabilirsin

Şimdi kanamam oldu 5.gün için kanama erken değil mi ya ağrım var of

Kırmızı kan şeklindemi geldi? Kanama bi belirti olabiliyo tutunduguna dair yerleşme kanaması olabilir. Druna dedinmi
Dedim canım yazdım şimdi cevap bekliyorum. Akıntıyla beraber gelmedi kan kırmızı renginde tırnak ucu kadar geldi. Yerleşme rengi pembe veya kahverengi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…