- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
- Konu Sahibi Kahvebademm
-
Ne kadara alıyorsun kutusunu? Bende göbekten istedim özellikle vermedi. Mecbur gidip vurduruyorum Allahtan iki günde birBenm ilk transferim canım o yüzden cok heyecanlıyım. Doktorum bana göbekten olanı yazdı çok pahalı ama hastane bana uzak sürekli gidip gelemem diye bunu aldık.kalçaları çok ağırtıyormus progestan iğne bir kaç kere vurulmustum kaç gün ağırmıstı o yüzden göbekten olan iyi yine ağırıyor ama o kadar değil
Canım kutusu 210 tl. Eczane 200 den veriyor işte hergün 2 adet vuruyorum. Yani bir kutusu bana 3 gün gidiyor . Bakalım ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorumNe kadara alıyorsun kutusunu? Bende göbekten istedim özellikle vermedi. Mecbur gidip vurduruyorum Allahtan iki günde bir
Doktor bana 12. Hafta demişti progestan için. İstanbuldaysan bi yer önerebilirim ilaçlar içinCanım kutusu 210 tl. Eczane 200 den veriyor işte hergün 2 adet vuruyorum. Yani bir kutusu bana 3 gün gidiyor . Bakalım ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum
İstanbul'dayım evet canım . 12 ye kadar kullanıcaksak işimiz yaş valla batarız kızDoktor bana 12. Hafta demişti progestan için. İstanbuldaysan bi yer önerebilirim ilaçlar için
Benimde transfer tarihim 17 mayis. Dilerim hepimiz güzel haberler verelim17 mayıs yani yarın transfer olacağım. Daha önce iki başarısız denemem var. İkinci tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. Dondurulmus embriyo transferi yapılacak 2 adetÖnceki tedaviden farklı olarak pgt ve histereskopi yapıldı. Bu hafta transfer olacak arkadaşlar birlikte bekleyelim
İki dakika da çıktı yineAminn inşallahBen bu sabah yine test yaptım yine 2. Çizgi var ama markaya güvenemiyorum
Canım daha mı koyu çıktı pekiİki dakika da çıktı yine
Yani aşırı fark yok . Yarın daha net belli olur heraldeCanım daha mı koyu çıktı peki
Amin inşallahİkizlerin tutmuştur belki ondan erken çıkıyodur aklıma bu geliyor. Bu test bende hiç çift çizgi çıkarmadı. Negatifse negatifti güvendiğim içinde 2 .ye sipariş verdim
Yok canım benim dondurulmus. İki ay gecti opu olalı.histereskopi oldum ara ayda.Transfere hazırlanırken hcg içeren igne falan kullandın mi ?
benim taze transfer mesala, opudan önce yaptığım çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde geçiyormuş. 25 inden önce test yapsamda yalanci pozitif olabilir.
Trendyoldakileri ben de okudum. Allah allah insallah pozitifsindir yaAmin inşallahForumdada arastırdım trendyol yorumlardada yalancı pozitif var baya
İnşallah seninde pozitif çıkar . İnşallah testler doğrudur kandada görürüz sonrasındaTrendyoldakileri ben de okudum. Allah allah insallah pozitifsindir yaben bugün topiklerde kısa arastırma yaptım 4.günü öğrenenler var. Benmde bugun 4.günüm ama 7.gün yapıcam ne olur ne olmaz modum düşmesin diye insallah yalancı pozitif vermez:)
Amin canım benim :) şimdi ilk defa duş aldım ılık yapmaya calıstım suyu korka korka hastane de uyarmadı duş konusunda sen kaçıncı gün yaptın :)İnşallah seninde pozitif çıkar . İnşallah testler doğrudur kandada görürüz sonrasında
Banada 3. Gün ılık ve ayakta 10 dakika duş şeklinde dendi.Bana ikinci gün duş alabilirsiniz demişlerdi. Ben tabure koydum banyoya oturup yapmak için. Bana bugün yarın dinlen sonra kendini yormadan herşeye devam edebilirsin dediler
Aa oturmak doğru degilmiymiş? Mantıklı aslında. Neyse bende dikkat edeyim buna.Banada 3. Gün ılık ve ayakta 10 dakika duş şeklinde dendi.
Evet canım oturma ve çok kısa tut. Özel bölgeni sadece su ile yıka. O bölgenin florası bozulmasın.Aa oturmak doğru degilmiymiş? Mantıklı aslında. Neyse bende dikkat edeyim buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?