17 mayıs transfer olacaklar 🥰

Ne kadara alıyorsun kutusunu? Bende göbekten istedim özellikle vermedi. Mecbur gidip vurduruyorum Allahtan iki günde bir

Ne kadara alıyorsun kutusunu? Bende göbekten istedim özellikle vermedi. Mecbur gidip vurduruyorum Allahtan iki günde bir
Canım kutusu 210 tl. Eczane 200 den veriyor işte hergün 2 adet vuruyorum. Yani bir kutusu bana 3 gün gidiyor . Bakalım ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum

Benimde transfer tarihim 17 mayis. Dilerim hepimiz güzel haberler verelim

İkizlerin tutmuştur belki ondan erken çıkıyodur aklıma bu geliyor. Bu test bende hiç çift çizgi çıkarmadı. Negatifse negatifti güvendiğim içinde 2 .ye sipariş verdim

Transfere hazırlanırken hcg içeren igne falan kullandın mi ?
benim taze transfer mesala, opudan önce yaptığım çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde geçiyormuş. 25 inden önce test yapsamda yalanci pozitif olabilir.

Yok canım benim dondurulmus. İki ay gecti opu olalı.histereskopi oldum ara ayda.

Amin inşallah Forumdada arastırdım trendyol yorumlardada yalancı pozitif var baya
Trendyoldakileri ben de okudum. Allah allah insallah pozitifsindir ya ben bugün topiklerde kısa arastırma yaptım 4.günü öğrenenler var. Benmde bugun 4.günüm ama 7.gün yapıcam ne olur ne olmaz modum düşmesin diye insallah yalancı pozitif vermez:)

İnşallah seninde pozitif çıkar . İnşallah testler doğrudur kandada görürüz sonrasında

İnşallah seninde pozitif çıkar . İnşallah testler doğrudur kandada görürüz sonrasında
Amin canım benim :) şimdi ilk defa duş aldım ılık yapmaya calıstım suyu korka korka hastane de uyarmadı duş konusunda sen kaçıncı gün yaptın :)

Bana ikinci gün duş alabilirsiniz demişlerdi. Ben tabure koydum banyoya oturup yapmak için. Bana bugün yarın dinlen sonra kendini yormadan herşeye devam edebilirsin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…